November 10, 2010

..:: kamar kecil ku ::..


..tgok lah, KAMAR kecil saper INI..

..Terletak di UPSI..
..Alamatnya, 2-4-9(4), KHAR..
..Inilah bilik aku, cantik dan tersusun sahaja..
Hahaha
..mesti pelik kan, ttapi realitinya tidak macam ini pon..
..ini lepas kemas bilik before nak balik pontian mase study weeks..
..disitulah katil, meja n rak buku..


..::description about my room::..

:: katil- tepat jam 2 @ 3 am bru aku tidur dekat katil itu..
:: bantal kuning- bantal kesanyangan aku yang diberikan oleh MAK NGAH aku..
:: bantal kecik- bantal untuk aku pelik sebagai pengubat rindu..
Hahaahahahaha
:: selimut- untuk aku selubung diri aku ini..
( sebab rumate aku kdng2 blom tido time nie, dia study ag )
:: meja belajor- selalu aku letak laptop n ad macam2 bersepah atas meja 2, penuh dengan buku..
:: rak buku- tempat aku letak macam2 buku untuk bt revision especially buku matrikulasi dulu..

..BILIK oh BILIK..
BAGAIMANA KEADAAN MU YER SEKARANG INI??..

..Harap bersih-bersih sahaja and buat katil kesayangan aku..tungu ketibaan AKU dri PONTIAN..
..JAM 4.00pm, 19/11/2010..
..AKU bertolak BALIK KHAR..
..tunggu ya..

2 comments:

amar said...

bilik aku lagi lawa!
ngee

ayie said...

amar:

sibuk lah ko amar.. dah bis ak decorate bilik lah nie..hahah

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014