November 27, 2010

cerita kartun berguna

petang-petang macam ini ana rasa terpanggil pulak nak cerita sesuatu dekat korang.. cerita ini ana dapat daripada I LUV islam.. best cerita waktu-waktu hujan renyai macam ni..

actually ana pun tak thu nak mulakan daripada mana ana akan mulakan dengan

kata orang, " jauh perjalanan, luas pemandangan".. hehe apa kena memgena benda ni dengan tajuk entry ana ea..hehe ana sebenarnya nak tunjuk cerita kartun ni dekat kamu semua.. mula-mula ana baca agak terkejut tapi akhirnya seronok ceritanya.. jom kita hayati maksud yang tersirat di sebalik cerita kartun ini.. selamat membaca..
apa perassan pembaca semua selepas membaca part yang last sekali.. mesti seronok kan kalau ada seorang lelaki memperlakukan begitu kepada seorang perempuan.. ana nak try buat..lah!! tapi dengan sape ea??  just joking only.. for someone jgan jealous aw ap yang ana tulis dekat entry ni.. nak tahu daripada ana dapat kartun ni.. jom kilik disini!!.. bestkan cerita ni.. owkylah.. ana dah penat nak menaip disamping penat melayan kerenah roomates dan housemate ana yang sibuk shj nak kenakan ana daripada tadi.. haha tapi ana enjoy pulak bersama mereka.. ana nak sambung tgok movie bersama mereka dan housemate.. sejak akhir-akhir ni kami selalu kumpul bersama munkin disebabkan banyak masa terluang dan sebelum ni pun masing-masing dok sibuk dengan kuliah dan assigment.. jumpa di lain entry. ukhwah fillah.. maal salamah..

No comments:

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014