November 15, 2010

.:. kecewa .:.

Hari ini, saya gembira sebab kamu call n cakap dh blik kg..
Selamat juga sampai kg kan..
N petang ajak kamu keluar..

TPY

Akhirnya saya kecewa juga..
Macam nielah jadinya jika percaya dia sahaja..
Xnak dengar cakap orang lain..
Saya kecewa sangat..
Ptotlah xnak join saya, rupanya nak jumpa orang lain..
Cukup kot setakat nie saya ad perasaan sayang dekat cik nur kasih..
Xnak hati ini terus terluka..
Sudah cukup ku memendam perasaan disebabkan keakrabanmu..
Mybe saya jer yang jeles @ cemburu x bertempat..
Tpy aku dah malas nak melayan perasaan lai..
Cukup sampai disini..
Untuk birthday kamu nty mybe saye bg hadiah lambt n mungkin last hadiah daripada saye..
Yang pentng aga diri n teruskan belajar untuk masa depan..
Sampai disini jelah saya sayng awk n angap awk teman kalau boleh lh..
Erm, by the ways barang yang kamu minta 2 incya Allah saye tunaikan buat terakhir kali..
Dah xad ap-ap lagi daripada saye..
Walaupun kecewa, saya tetap teruskan belajar sebab nak exam..

AHHHHHHHHHHHHHHHHHH

APA salah saya ah??
Sangup buat macam nie dekat saya..
Cukup lah saya shja yang menghadapi nya..
Walaupun teruskan menahan perasaan untuk mengatakan tidak, tpy xbolrh juga..

TENSION...!!!!!!!!!!!!!!!


semoga kamu bahagia ya..
gembira dapat kenal lamu..
sudah mencecah 7tahun..
xsangka lorh..

..selamat melayari bahtera kehidupan..
..semoga bahagia..
..nice 2 meet you..

*hadiah kamu nanti saya bagi awal bulan 1..mybe last from me..!!

..jgn upe dengar lagu nie..

http://www.youtube.com/watch?v=ExjvexMbtLY

2 comments:

AdiE said...

sbr la..nak wat mcmane...anggap je dh xde jodoh..

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/what-do-you-think.html

ayie said...

erm, enth lh bro.. bia elh dia ea..haha saya nak enjoy sekarang..xad dia lg better kot..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014