November 25, 2010

.:. first time dpt TAG .:.

!!macam xpernah dapat tag jer!!
..excited ana menjawab..

first nak say thankx kt EXCO ana
coz tag bnda ini dekat ana
ana jawab yer tag ini

10 BeNda TeNtAnG MaSa cUTi

10 benda korang rajin buat waktu cuti :

1. ana suka lepak tepi pantai..haha daripada kecik ana suka pegi pantai dan menjerit dekat pantai apabila ana nak menjerit untuk lepaskan tension.
2. ana suka bangun lewat lah.. dekat KHAR jer ana bangun lewat kalau dekat umah dengan celoteh loh dengan abbie n umi ana..bangun lewat pun solat subuh tetp buat..
3. ana suka lepak kedai mamak..time cuti shj grenty lepak kedai mamak dengan member-member sambil guna wifi free kt restoran tu..haha
4. hang out my friends..ana seorang yang suka berjalan..cutilah masa untuk enjoy dengan member2..
5. layan FB n BLOG..haha memcurahkan apa yang nak dicurahkan..
6. ana suka main bowling..lama dah xmain bowling..
7. tolong abbie dekat kedai tebu..dapatlah upah juga daripada abbie..
8. tolong nenek dekat kebun..biasalah ana dah terbiasa dengan kebun..dok tengok shj orang buat kerja dan tolong kutip biji sawit..
9. sakat adik-adik ana..haha inilah kerja ana time cuti..sampai selalu kena marah dengan umi sbb buat adi ana yang kembar tu nangis..
10. shopping.. tpy window shopping shj coz peg tempt yang mahal xcukup duit..haha 

tag kedua 10 benda tak suka buat waktu cuti

1. assigment..ana xakan sentuh assigment kalau assigment tu lambat lagi nak hantar.
2. bgun dari katil..rasa mata macam nak terkatup shj lagi..
3. makan..kalau cuti ana jarang makan lorh..makan pun nak kne paksa dengan umi..haha
4. orang pinjam lappy..ana xsuka orng pinjam coz time nielah ana nak gnekan lappy..
5. kemas bilik..haha memang bersepah lah bilik ana time cuti..xad feeling nak kemas..
6. xsuka dengar orng menangis..tapi selalu buat adik ana menangis jugak..
7. tido waktu petang..sbb ana akan lepak kedai mamak..
8. motor @ keter kne guna dengan orang lain.. menyampah coz membantutkan perjalanan shj..
9. xsuka buat kerja disuruh.. ana xsuka lorh waktu cuti orang suh buat kerja kecuali memang ana nak buat kerja tu..
10. mandi lambat lorh..haha kalau pagi tengok ah kol bper bangun sebb lewatkan..

awien, ana sudah jawab soalan kamu.. penat ana memerah otak untuk menjawabnya.. akhirnya ana dapat jugak menyelesaikan soalan tag yang agak susah ini yer.. hahah

sekarang giliran ana pula untuk mentag orang.. insan-insan yang bertuah adalah..
jeng3x
sila lihat senarai dibawah ini.

DR zarina (BFF matrik)

penuggu hujan (UPSI student)

adik kesayangan amyto (adik bucuk)

jeddah (rexco blok KHAR)

bro addie (bakal CIKGU BI)

*ini jelah yang aku tag..xthu lagi lorh nak tag dekat sape..jawab yer soalan dan lepas jawab tag lah dekat saper-saper untuk jawab soalan ini..heheh
..selamat menjawab..

8 comments:

ash_asyraf said...

huhuh, , yay! adik kesayangan. ^_^ tp mane ade bucuk la abg nih. .

ayie said...

ash:

dh memg bucuk nak buaat macam maner..terima sahajalah lah..bng soh mandi pon xnak..hahaha

AdiE said...

aduh...cikgu ADIE kene tag lg ek..baek2..akan melunaskn tggjwb ye..
tguu...

ayie said...

adie:

cikgu yang berdidikasi kne menerima segala kerja dengan baik n melaksanakan dengan sesempurna mngkin

ash_asyraf said...

aduhhh,,, heheh. . alorrhh mane ade. :P

ayie said...

ap yg xad yer..haha tetap bucuk ugak nk buat mcm maner?? heheh

ash_asyraf said...

:P
!@#$%^%$#
hehehe

ayie said...

ash:

apalah adik bucuk nie tulis ea??
huhuh bng angsung xfaham lh..heheh

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014