August 20, 2011

7 blog aku akan ubah !!

السلام عليكم

ini adalah sticky post. 
new entry ada dibawah.

incya-Allah, ayie nak make over 7blog dengan free. korang semua tidak perlu untuk buat entry just tinggalkan link dekat comment entry ini. incya-Allah kalau ramai ayie akan pilih berdasarkan kelayakan sesebuah blog itu. tidakpun ayie akan pakai random.org. kalau rasa mahu ayie make over. sila tinggalkan link di comment ini yer.

kalau mahu lihat blog yang pernah ayie make over boleh pergi dekat link ini. BLOG KAK AYU.
tarikh tutup: pukul 11.59 PM 20/8/2011 

32 comments:

lilypelangi said...

waaaaaaaaa!



ayie! lily nak juga ley kan :)

adrinaqamarina said...

http://adrinaqamarina.blogspot.com/

Luqeem™ said...

boleh ajar x? hee..
nk try gak makeup2 blog ni..

NadiRah said...

wahhhh!!!!!!


http://putarbelithidup.blogspot.com/

harap sudi....

blogtilldrop said...

berminat jugak http://blog2shout.blogspot.com/

Cik Ct said...

hmm.. ayie sy teringin nk blog cantek cm org len.. tp tue laa, nk bt sndri mmg x reti laa.. hmm.. =(

* kalo dpt jd 7 yg terpilih kn best.. hee

Hans said...

owhhh..nak renovate blog filem saya :-)
boleh ke?
link blog tu http://hansrollodepelicula.blogspot.com

meaw said...

nak try la,hehehehhe...

http://letopkeypad.blogspot.com

Ecah Ecot said...

wahh..pemurahnye..ecah tinggalkan link ye..thanks

http://ecahdenan.blogspot.com/

Anyyss Shuhaimi said...

mau!! :)

Mencari yang hakiki

Wan Darimi said...

salam bro azrin...ini lah mase yg ditunggu2....

tp sy ade dua blog....satu blogspot.com...satu lagi hosting sndri namasendiri.com pakai wordpress...

www.darimi15.blogspot.com
www.wandarimi.com

mizz_aainaa said...

nak2.. huhu..

aainaa4a.blogspot.com

Nur Nina Syahira Abd Ghani said...

www.ninasyahira.blogspot.com

Tukang Karut said...

ok... aku nak... huhu...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

http://topimagine.blogspot.com/

hawiz said...

wahhh.cam menarik jaaa

cik pulau said...

ayie... nak jugak.. hehee..

http://islandgurlz88.blogspot.com.

harap2 terpilih..^^,

Wanie said...

nak nak nak..kalau sis terpilih, ayie buat yang simple2 pon boleh la..tak payah buat cepat2 pun xpe..:)

http://firdanilovestory.blogspot.com/

^_^

Mrs.Yie said...

nak ayie tolong edit blog akak boleh?hehehe..tapi x nak tuko template tau..just ubah sikit2 je..hihi..boleh? :)

aziyati saidin said...

http://aziyati-saidin.blogspot.com/

*last minute bru bce entri ayie...

ILA HonEyBuNNy said...

wahahahha...12.30 baru baca...hehe...

;-)terlepas sudah..huuhu

muhamad hanif said...

rajinnya kau,

aku makeover blog aku pun berhari seh.

ABU said...

wah bagus mcm ni..abu tak redy lagi la nak di renovet..bila2 masa blh mintak tolong kan kan..hehehe

ila said...

nakk...

ila said...

http://cadbury-lurve.blogspot.com/

time kasih kerana sudi pilih sye.hehe

Far8 budak baik said...

tak sempat dah!!!!
aku baru on9
uwaaaaaaa


http://faridbudakbaik.blogspot.com/


nk gak!!

DsCaRNiA said...

uwawawa.. terlepas sudah {T.T}

Bigdaddyz said...

tak der yg tak nak yer...nak juga laa...hehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

woahhhh . renovate timee !

Solihin Zubir said...

owhh.. free rupanya.. hehe.. bru tau.. bagus2.. buat amal jariah.. :D

stOry AiNa said...

nak jugak, harap2 ada rezeki nak rasa belog cantik ... kalu xdak pun xpala, ^_^

http://unggupurple.blogspot.com/

Cik Rose Cute said...

baru singgah sini....tak sempat join huhuhu cedihnya..lain kali buat lagi ya...

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014