August 8, 2011

kembali ketujuan asal berblog

السلام عليكم

credit to sumber

alhamdulilah bila difikirkan balik ayie harus kembali kepada tujuan asal ayie berblog iaitu hanya sekadar ingin berkongsi tentang twins and perkara-perkara yang bermanfaat. incya-Allah aku akan kembali mencari diri aku kembli setelah 10bulan masa aku ambil untuk mencari dimana aku sebenarnya.

bukan diriku sehebat mereka untuk berkata-kata tetapi dengan ilmu yang aku ada patut untuk aku sampaikan supaya setiap perkongsian aku itu memberi barakah dan manfaat bersama. incya-Allah. berfikir aku mencari dimana silapnya selama ini, mungkin disebabkan diri aku yang terlampau fikiran duniawi semata-mata. masya-Allah.

buat sahabatku sekalian, maaf jika dalam entry-entry aku sebelum ini membuatkan kalian rasa seperti tersentap mahupun entry ayie tidak menbawa apa-apa faedah untuk perkongsian bersama. incya-Allah, niat aku akan kembali seperti mula aku memulakan langkah sebagai seorang blogger dengan satu tujuan semata-mata untuk perkongsian ilmu.
p/s: give me pendapat korang tentang wajah baru blog ayie ini. adakah berat masa korang bukak blog ayie. kalau lambat sila bgtahu yer. incya-Allah akan diperbaiki daripada semasa ke semasa. incya-Allah.

30 comments:

blogtilldrop said...

yep..teruskan berblog...niat yg baik perlu diteruskan

Srikandi Cinta said...

Hidup memang perlukan sedikit hiburan agar ianya menjadi lebih ceria dan menarik, namun jangan dilupa nasihat menasihati sesama kita kerana manusia itu tidak lepas dari melakukan kesalahan..

jadi, teruskan berkongsi ilmu.. :)
>> happy blogging

IMANSHAH said...

berkongsi sesuatu yg baik untuk tatapan pembaca

~aku dan die~ said...

ayie,blog ayie ok je.rse mcm terkejut ble bukk sebb kaler blog sgt light.huhu.bdw,nice! :D

~aku dan die~ said...
This comment has been removed by the author.
sergeant keroro said...

tak berat pon, ok jek :)

p/s : selalu ni ada jek manfaat, sama ade tersurat atau tersirat XD

syrupmasin said...

ayie kenape kau..ade org tegur kau ke doe??

Mr.Thinker@Ali said...

blog kelihatan lebih ceria lar. Suka. :)

Ayie, take time. amek masa untuk ayie dgn blog. lari daripada tujuan asal x apa asalkan segalanya punya manfaat. :)

cik sakdi said...

ah lek la. blog kite sukati kite la nak tuleh ape,xsemestinya kalu bukan ilmu, itu x bermanfaat. aku pon jarang wat entry ilmu. sobsob xtau cara nak sampaikannya.

Bro ahmad said...

teruskan ayie..perkara baik seelok eloknya..tukar template ..cantik

Bigdaddyz said...

bersantai dan relax lebih jujur...

Gen2Merah said...

apa yang penting, kita menulis dengan hati yang ikhlas kan.. teruskan berkarya dalam blogging ya..
salam ukhuwah

Anif Abdullah| AA said...

ok jew blog ni.. nice content n color..

Freaky said...

blog da ok dengan tema warna. tp rasa macam berat sikit

Wanie said...

ayie..sis tak rase pn selame ni entry ayie tak bermanfaat..kalau nak limitkan entry kepade 2 tu je pn x best jugak kan..mane tau ayie ade benda lain nak share..jangan segan2 nak share ye..yang penting terus blogging ^_^

KeChIk yg comey said...

piin piinn...erm..kecik setuju ngn sis wanie tuh..hukhuk..pe yg penting kat cni..meksud yang tersirat disebalik yang tersurat..kalo kita wat entry yang panjang berjela2 pon tapi xsampai maksudnya..xde guna gak..hukhuk..

psst..ayie,cantek laa burung tuh..=)

ZWAN SABRI said...

blog ni nampak simple tapi menarik.. tak berat pown.. biasa2 jaa.. ;)

alif haris said...

terkadang kita terkeluar dari landasan dan tujuan sebenar berblog kan ..huhu ..
terima kasih ayie ..

sleeping_maniac90 said...

wah.. msuk je blog nih nmpk cerah.. hehehe
rasa ceria...

hawiz said...

suka blog ayie...ihihihi

Syazwan Che Deraman said...

aku tak ada tujuan tetap bila berblog..sometimes, nak cerita pasal peribadi, sometimes, nak giving opinion, depends pada idea and mood..

selamat berpuasa.

Atiqah Sa'ahiry said...

lembut sahaja..colour blog ayie..

Anum said...

rasa tenang je masuk blog nie

YOUsoF said...

Terus maju jaya okeh!



Wajah baru ni CUN, sedap mata memandang.. ;)

siap ada burung tersengih lagi... ;D

cik aisha said...

loading so far no prob...ok je kaler lembut theme. xpe ayie kdg2 tulis je apa yg rasa nak tlis dgn syarat jgn buruk2kn org je.pengalaman seharian kita tu pengetahuan baru utk sesetengah org...:)

izfanora said...

selama ke blog nie, rasa ok saja. xder lah xbermanfaat..

teruskan menulis..

ABU said...

ha bagus tu..apa2 yg baik harusla di kongsi.. ya dak!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tros kan berblog bro.. setakat ne ape yang aku nampak semua entry2 ko ok n berilmiah.. x fokus pada twins tu pon xp.. janji enjoy kn :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

tak apalah ayie . kita ni manusia biasa . kita takkan sedar pun bila kita buat silap sampailah ada orang yang menegur kita .. tapi kita kenalah bagitau orang yang kita ni sedia terima apa2 teguran .. heheh .. komen Tia tak over ke ? huhuu

Luqeem™ said...

blog ni dah ok dah, dah cun

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014