August 21, 2011

blog ini bakal aku make over

السلام عليكم

alhamdulilah akhirnya ayie dapat juga siapkan ayie punye niat nak renovate 7blog tetapi apabila difikirkan balik ayie mahu renovate semua blog yang bagi link diorang dekat ayie itu. do, korang jangan risau incya-Allah one by one ayie akan bedah blog korang semua ea. korang mahu tahu ker senarainya. hehe mari check dekat bawah ini.
  1. http://adrinaqamarina.blogspot.com/
  2. http://dirahpunyerblog.blogspot.com/
  3. http://cytyfyfy.blogspot.com/
  4. http://blog2shout.blogspot.com/
  5. http://hansrollodepelicula.blogspot.com/
  6. http://letopkeypad.blogspot.com/
  7. http://ecahdenan.blogspot.com/
  8. http://www.darimi15.blogspot.com/
  9. http://aainaa4a.blogspot.com/
  10. http://ninasyahira.blogspot.com/
  11. http://secebismemorikehidupan.blogspot.com/
  12. http://islandgurlz88.blogspot.com/
  13. http://aziyati-saidin.blogspot.com/
  14. http://mnasriq.blogspot.com/
  15. http://topimagine.blogspot.com/
ini adalah blog yang bakal ayie make over. mungkin tidak banyak yang ayie akan ubah sebab ayie rasa background ad yang okay and ad fully yang ayie akan make over. lihat sahajalah nantiyer. harap-harap korang akan suka dengan hasil yang ayie lakukan nanti. by the way, ayie sudah letakkan link korang dekat bloglist baru ayie iaitu " design " (akan update apabila selesai, incya-Allah esok).

buat sis wanie andd sis mimi. blog korang ayie rase aye tidak akan sentuh buat masa ini tapi ayie akan buatkan banner untuk blog sis berdua. harap-harap sis berdua tidak kisahkan. hehe banner ayie buat simple and mungkin ambik sikit elemen yang ad dekat blog sis berdua. incya-Allah kalau lambat sikit tidak mengapakan. hehe

untuk yang blog bakal ayie bedah itu, sila isi butiran yang perlukan seperti dibawah ini yer dekat ruangan komen. untuk memudahkan urusan bedah blog and then untuk email and pasword blog korang tolong email dekat ayie boleh? tidak pun korang add sahaja FB ayie. senang sikit nak berurusan. ini FB ayie. AZRIN RAHIM.

ayie tidak mintak banyak-banyak cuma bagi apa yang ayie mintak dekat bawah ini sahaja.

  1. Nama Blog & URL Blog
  2. Jenis Blog (Peribadi, Blogshop, etc)
  3. Tema / Konsep Blog (Floral, Vintage, Grunge, etc.)
  4. Kombinasi Warna (Hitam, Putih, Purple, etc)
  5. Column Blog (2 / 3 sahaja)
  6. Design Header (gambar yang korang nak aku letak
  7. Design Footer (gambar yang korang nak aku letak
  8. Design Banner (gambar yang korang nak aku letak)
  9. Warna Post Entri & Sidebar
  10. Fungsi Tambahan (button shoutbox)
  11. email and pasword blog, sila emailkan dekat inbox FB ayie yer. that's all (apabila ayie mintak nanti baru bg email and pasword ye, sebab tidak mahu ada salah faham nanti. tunggu ayie minta)..

thanx semua yang datang blog ayie. ayie mengalami gangguan internet + kena pergi cari barang untuk persiapan raya. harap-harap korang semua faham. nanti balik ayie akan meroung blog korang semua. mintak maaf atas kelewatan ayie post entry malam ini.
mood: update dalam kereta . faham-faham kalau ad typo.
 

54 comments:

Bro ahmad said...

wah rajinya ayie..renovate blog bro pulak yea huhuuu

muhamad hanif said...

wooo,

blogger femes snggup hupdate dlm keta, tak pening ke goyang-goyang ?

alif haris said...

pergh rajin cegu ayie ni :)
hehe ..
mesti boleh dapat anugerah guru cemerlang nnt waktu berkhidmat hehe

Citarasa Rinduan said...

ayie...........
bagusnya kamu.....
semakin maju kamu.
tahniah dik

Freaky said...

pergh cayalah ayie. bertambah maju nampaknya.. rajin pulak tu.. happy blogging :D

syrupmasin said...

perghh update dlm kete tuh..eh hai doktor :P

Panggil aku Han said...

dasat..sempat lg updte dlm kereta..

Ecah Ecot said...

wahh..blog saye ade....nnt ek ecah bg details yg azrin mintak tu....kne pk satu2, xleh main bg jek...nnt kesian pulak awk dh buat lawo2 ecah xsuke plak kn..hehe

btw, thanks bnyk2.....jap lg saye bg details nye....

Ecah Ecot said...

wahh..blog saye ade....nnt ek ecah bg details yg azrin mintak tu....kne pk satu2, xleh main bg jek...nnt kesian pulak awk dh buat lawo2 ecah xsuke plak kn..hehe

btw, thanks bnyk2.....jap lg saye bg details nye....

Ecah Ecot said...
This comment has been removed by the author.
Luqeem™ said...

bila nk ajar plak ni..hehe

nak tuntut ilmu ni..:)

Anyyss Shuhaimi said...

trimas! terharu2!! :)

Bigdaddyz said...

haha...nak minta tolong juga ni nanti nak suruh ayie bikin header...boleh?

kos no hal...

IMANSHAH said...

temui cinta yang baru ye..make over blog

ILA HonEyBuNNy said...

wah2...

rajinnya..bagus la..tolong menolong amalan mulia kan..ehhe

aah..tertya cm anip gak...xpening ka..lau lam keta or bus..tgk lappy mesti kepeningan..ehheh

hawiz said...

xde pon blog hawiz?>.waaa.......=)

Mrs.Yie said...

laa..kenapa lak x nak sentuh blog akak?adoi..hehe..x pe la ayie..akak dah tuko template lain..tapi ayie buatkan header raya untuk akak tau..nak siap dalam minggu ni jugak..x kira..hihi

Amiirah-Cassan said...

rajin nye ayie ni :) hehe

Syuxer said...

perghh rajin gila bro..:)..kalau aku dah surrender dah huhu..ku doakan bro dapat siapkan renovate2 neh..

kotak bulat said...

rajin la.. nti msti blog dorg jd cntik

CintaZulaikha said...

wahhhhhhhh, rajin bebebor dak kecik nih (kecik ka), musti cantek nti belog depa pas kena makeover..tak sbr nak gi tgk salah 1, :P

Wanie said...

kak mimi! jom kite majok ngan ayie ni nak tak?huhuhu T_T
slumber je die tak nak sentuh blog kite..

meaw said...

meaw kasi kot fb tau ayie,fb meaw ONIE IYOKO.....jangan pelik lak,hehe

Bui Junaidi said...

rajin sungguh..tak pening ker kepala tu..bui ubah blog bui sendiri pun dh pening2 lalat..belum lagi ubah blog orang..mau pengsan nnt..huhu

aziyati saidin said...

;) hooray...me punye wt simple2 je...jgn pning2kn kple tu...

nazirah said...

wah bgusnye ayie ni ..
rugi trlps pndg
baru je first time jengah blog
ni .. harap pasni .ada la lagi
segmen cenggini ek..
hehehehe..

HAZWAN17 said...

bagus betul buat khidmat masyarakat..terbaik

Lieyly ︱ Alia said...

nak jgk...ahaha ! muka xmalu kan ?

apik pehe said...

wahhh..banyak tu

YOUsoF said...

Fuhhh.. Ini betul² rajin ni! Bagus la kau Ayie!

cik sakdi said...

eheh,aku xmintak sbb ko xsuke pink.kehkeh

adrinaqamarina said...

wow. first sekali pulak tu. hee. terima kasih banyak ayie! :)

zati embong said...

jat nmpak blog TK.hihi.oo tk cm2 r,x ajak jat pun.jat nk gak ayie.. :(

yatie Awang said...

wahhh!!!! nak jadi doktor bedah pulakkkk

ummu said...

assalamualaikum Ayie
ya Allah, baiknya Ayie
buatkan header ye.tahniah.
akak dah terlepas entry Ayie

selamat bercuti dan membantu ayah.

Zul Fattah said...

perghh..rajin nye.. haha.. happy blogging..

Zul Fattah said...

perghh..rajin nye.. haha.. happy blogging..

Hans said...

dah inbox dkt fb kamu
thanks
:-)

Niena Pengembara Ilahi said...

sempat jejalan 2-3 blog je.. ^^

Mrs.Yie said...

yup..nak header..mana?x siap lagi ke?hehe

cik aisha said...

rajin kamu ayie...bagus2 teruskan usaha murni kamu...:)

ninasyahira said...

thanks, blog sy ada dlm senarai tu . nanti sy kasi info yg ayie nk . tq !

Anif Abdullah| AA said...

rajinnye ayie...gud job ^^

pengemis Cinta~ said...

rajinnya buat kerja amal;) alhamdulillah..tolong menolong antara satu sama lain kan.

Run Away♥ said...

Salam kenal..dan selamat hari raya...;d

tia @ Ini Kisah Tia said...

wahhh , apsal Tia tak tau ni . sangat terlambat .. huhu ..

Niena Pengembara Ilahi said...

moning :D

aiman fanboy k-pop said...

amboi2...rajinyya ang nak make up blog org..heehee..patut blog cantik semacam je....pandai decorate blog upanya..bila nak renovate blog aiman plak?serius ni tanya...

Solihin Zubir said...

pergh! dh jd pakar bedah ye ayie.. heheh..

berbayar ke tak ni?

azwa amani said...

dasyat nyer ayie...

Far8 budak baik said...

ayie!!!
aku tak de punnn..
aku nakk jugakkkkkk
seyessss

ABU said...

untungla diorang..:D

AdiaLuze said...

salam Azrin ..

Salam kemaafan ingin akak titipkan andai ada komen2 akak slama ini yang menyinggung dan menyentuh perasaan ..

Terima Kasih kerana sudi menjengah blog akak yg tak sebberapa selama ni .. hehe

Akak berharap persahabatan alam maya ini akan berkekalan dan memberi kita 1001 manfaat .. Insyallah .. SELAMAT HARI RAYA juga dari akak dan kluarga ! ^^

P/S : Rajinnya renovatekan blog org .. =)

IMANSHAH said...

Sebelas bulan kita kejar dunia,
Kita turuti nafsu angkara.
Sebulan penuh kita berpuasa,
Kita bakar segala dosa.
Sebelas bulan kita sebar dengki dan prasangka,
Sebulan penuh kita tebar kasih sayang sesama.
Dua belas bulan kita berinteraksi penuh salah dan khilaf,
Di Hari suci nan fitri ini, Kita cuci hati, Kita buka pintu maaf.
Selamat Hari Raya Idul Fitri, mohon maaf Zahir dan batin...

Imanshah, Ipoh-Tumpat, 26 Ramadhan 1432 H

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014