August 20, 2011

segmen: blog gua berat tidak?

السلام عليكم

nasib tinggal berapa hari sahaja mahu menjejaki kaki ke UPSI balik. harap-harap dekat UPSI nty dapat blogwalking dengan jayanya. sekarnag nak blogwalking agak susah juga + tertekan sahaja. ishhhh. by the way, gua join segmenlah. huhu

korang kritik sat blog gua? berat ker tidak ea? 
mahu pergi cari orang nak tukar broadband sat. al-maklum duduk kampungkan. hehe

27 comments:

Freaky said...

blog ayie x pernah berat dan tak pernah lambat habis loading. semua ok dan smooth

Tukang Karut said...

ok je. cepat loading...

izatty fatihah said...

xberat pn :)
siap bole bw sambil lari-lari
klau tdk dh merangkak hehe :p

cik sakdi said...

xberat la ayie. cume kadang2 dia jadik brat coz berokband ni carik pasal. heheh

Bro ahmad said...

dah ringan dah..ayie, timbang blog bro sekali sebab tak boleh test..terlebih sudah hmmm

izfanora said...

ok jer loading..

bdk upsi, bkl cikgu yer nie.. huhu.. mesti senang nak cari sebab laki tak ramai..

cart kartika said...

Xlah ayie.. loading ok je..^^ lau xsmooth tu kdg2 line je yg xok..

kotak bulat said...

tak berat pun.. :)
ok2 je.. hehehe

aziyati saidin said...

slalu laju je bukak tp hri ni dia lme plak loading...bukn blog ayie yg berat...tuan yg komen entri ayie ni yg berat...hehehe ;)

Syuxer said...

blog neh laju bro..:)..sudah lulus punya hehe

ILA HonEyBuNNy said...

blog ne ringan macam kapas..hehe

muhamad hanif said...

waa,

blog ayie ringan macam gula-gula getah tapi takda getah.


ringan kan ?

syAzAnA said...

ringann wei!

HAZWAN17 said...

ringan je blog bro ni

fiq. said...

selamat bersegmen bro,,,blog cun, ringan mcm makanan ringan mekdi
! sedap nye,,dap eh

alif haris said...

blog ni okey je ayie :)
tak berat pn ~

CintaZulaikha said...

tak pon, loading ok ja...

Wanie said...

TIDAK..hehehe

ABU said...

blog ini ringan ok..dun worry..:D

Myera Nyera said...

blog ni pun ringan :)

zati embong said...

orait je ayie.cuti lama dah kan?hihi

syrupmasin said...

oke je doe..huhu..yeahh dah nk start sem kan :D

Far8 budak baik said...

okey je..
bab aku guna stremix..
tapi okey je..
tak lambat pun..

tia @ Ini Kisah Tia said...

ayie pun risau dengan berat blog ayie ? alahaiiii , dah lama Tia singgah blog ayie .. Tia takde masalah pun . ayie jangan risau oke :)

eusaida_eda said...

xbrt pn.. ok jer :)

[sutera kasih] said...

hai azrin rahim :)

blog ni senang je nak buka, ringan ^_^

anamizu said...

blog ringan gila!
jeles..hehe





luv:
cik ana ^__^

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014