August 20, 2011

kad raya ker ini??

السلام عليكم

Alhamdulilah akhirnya ayie dapat juga untuk siapkan kad raya itu pagi semalam. first sekali nak ucapkan terima kasih dekat sis wanie sebab tolong berikan doodle dia yang comel + layan kerenah ayie dengan jayanya. (cerewet gakkan aku ini). huahau terima kasih juga dekat kecik sebab tambah-tambah idea bagi mencantikkan kad raya tersebut.

ad dua kad raya yang ayie buat. satu ayie buat sendiri pakai tangan and then lagi satu ayie buat pakai microsoft word. kalau ang tangan itu ayie malu nak tunjuk sebab bukan cantik sangat pun hasil tangan ayie ini. hehe by the way, jom tengok hasil kerja ayie dekat bawah ini.

luar

dalam

apa macam korang mahu ker? mane tahu nak bagi adik korang semua colour sendiri. huhu itu adalah hasil yang mampu ayie lakukan. ayie buat simple sahaja and alhamdulilah cikgu pon berpuas hati dengan hasil kerja ayie. huhu apa komen korang pula terhadap ayie punya hasil kerja ini. cepat-cepat sila comment yer. nak kutuk pun gua terima okay. adios

20 comments:

Mrs.Yie said...

akak suka kad raya ni..simple dan nampak suci je..hehe

SoLy SoLicious said...

menarik + kreatif !!!!

NadiRah said...

klo kaler2 mst lg comel.. ^^

Cik Bell said...

wah..cantik...:) suke.suke

syarifahsidrus said...

simple!hehe

syrupmasin said...

haha..comel je doe..bagus betol kau nih :)

cik sakdi said...

kite ade kad raye.. wakakakka habis comel la tu. hahaha comel2

zati embong said...

orait la utk budak2 kaler2.

Amiirah-Cassan said...

alaaa , smart lah ayie

AIEN NOT ALIEN said...

simple je..memang takde kaler2 ea?

Tukang Karut said...

hoho... boleh jual la ni dekat budak2...

alif haris said...

hehee .. hebat r kad raya yg ayie design tuk cikgu ayie tu :D
mesti die kagum kan ^^ hehe

CintaZulaikha said...

ni kad raya yg kena buat tuk budk skolah aritu ek??

Kalamhati said...

kretifnya..=)

Freaky said...

kalau adik aku colour, memang x nampak kad raya dah. Nampak kartun dengan warna pelik. hahaha

Wanie said...

memang banyak songeh jugak budak ni..baru ku tahu..:P

hehe.u r welcome ayie..tak mau la kalau version xde kaler ni..haha..nak bagi damia kaler die x pandai lagi..kui3

btw, u did a great job :)
cer tunjuk hasil tangan lak..hihi

Panggil aku Han said...

cantik tapi kalau adik Han yg warna rasa bukan raya , depavali jd nye..hahahah

Bro ahmad said...

cantik2 kalau ada warna lagi cantik ayie hmmm

KeChIk yg comey said...

eh..lain lak..heheh...
^^
nak satu! :P

Syuxer said...

hensem kad raya neh,bro..:)..kemas dan simple..intipati utama yang aku adili kalau aku nak kritik hehe..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014