August 2, 2011

ayie pemain bola sepak Malysia !!

السلام عليكم

hari ini sahaja awal pula ayie buat entrykan. (awallah sangat) sudah pukul 12.37pm kot. kejap lagi mahu mengambil adik ayie yang si aina daripada sekolah and then abbie pun mungkin dah nak ready pergi jual air tebu and umi eady untuk pergi sekolah mengajar. nampaknya hari ini ayie yang sediakan juadah berbuka. haha (sebenarnya umi dah siap semuanya tinggal goreng sahaja).

korang nampak tidak kelainana blog ayie yang baru ini. haha lagipun tidak adpun yang baru cuma ayie tukar header baru sahaja. header baru itu ayie menggunakan doodle yang diberikan oleh sis wanie walaupun sebenarnya ayie bukanlah komen yang paling pantas cuma atas dasar sis wanie pernah janji nak bagi ayie doodle sahaja. hehe by the way thankx sis wanie. ini adalah doodlenya.

ini adalah doodles daripada sis wanie. ayie bagaikan pemain bola sepak Malaysia tapi ayie tak minat sangat bola sebab reti futsal sahaja. nampak sgt ayie bukan kaki bangku okay. huhu pemain bola sepakpun jadilah and daripada doodles ini ayie dapat siapkan header ayie dalam masa 15 minit. haha ayie suka simple suh header pun simple. 
apa macam okay tidak header baru ayie ini, simple + nicekan kombinasi warna dia.incya-Allah nanti nak renovate blog lagi after siapkan tempahan templetes daripada abg imanshah. sorry abg imanshah ayie baru nak start buat blog kelab debat abg imanshah. sorry. incya-Allah kalau tidak ada aral melintang esok pagi siap kot. ayie buat malam nanti yer. hehe

36 comments:

Citarasa Rinduan said...

tulah,..
kak masuk sini pun hairan..
rupanya2 kamu dapat doodles dari sis wani.tahniah dik


ala.. nak templet gak!!!
kak dah lama berhajat nak minta tolong sesiapa..
kalau tak keberatan ya dik
hehehe


PS: mmg kamu budka baik, tolong family.. ambil adik kamu.... dan masak juadah berbuka.. besar jasa dan pahala kamu dik

sergeant keroro said...

tahniah ayie! XD

Panggil aku Han said...

wah..tahniah :) comel header tu...

Freaky said...

header pemain bola tuu.. cayalah ayie

muhamad hanif said...

woooo..


simple pun cool tau..


aku macam nak..Err,

cik aisha said...

nice and simple...
ayie masak apa ari ni?hehee

Atiqah Sa'ahiry said...

wahh..bestlah..nak je header baru suruh sapa buatkan..

Gen2Merah said...

wahh.. comeynya doodle... simple n cool.. selamat menunaikan ibadah posa ya

Amy Syaquena said...

Tahniah ayie....

Tukang Karut said...

ok la tu... simple but nice...

CintaZulaikha said...

cantek tuh headher nih...hummm...suka

Syuxer said...

hensem doodle tuh, bro..kalau jiwa dah kaki bola, memang akan berdoodle pemain bola sepak jua heheh..

header pun simple tapi kemas

Wanie said...

hahaha.you r welcome ayie..

ayie tau tak mule2 sis nak buat doodle chef kat ayie..tapi macam takde idea lak nak buat cane..so jadi la pemain bola sepak..ala lebih krg je la pemain bola sepak ngan futsal kan..hihihi..

IMANSHAH said...

wah dah macam blog sukan dah..haha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. header baru.... caiyok harimau malaya.... :)

ieda said...

cantik .. buatkan akak header dik ! .. doodles tuu cantik gak :)

Bro ahmad said...

cantik hehee header ayie..bro tak ada header..tak boleh letak kt atas hmm

zati embong said...

ok sis tgk.cntik!

diana said...

suruh wanie buat yang pakai baju melayu dan kain pelikat..
kan bulan posa ni..
orang rehat dari main bola..
heheheheh

cik pip said...

wah comey header tu~~

syrupmasin said...

header baru tuh..huhu..untunglah kak wanie bg doodle :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

simple lagi best .. mata tak serabut :D

hazwan said...

wah cun la header ni..baru semangat harimau malaya

adan said...

setuju dgn akak diana.. apa kata suruh wanie buat doodle lelaki pakai baju melayu dan pelikat.. hehehe

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, untunglah dia ada orang buatkan header.. HEHE..
btw, nice! ;)

MySuaraBlog: Sila Duduk Rapat2, JANGAN Duduk Renggang2

ABU said...

ok jugak mcm ni..nice..

Mr.Thinker@Ali said...

style gak. tahniah..!!!!! :D

siti kektus said...

wewiitt~

ada aura bola sepak lah kat sini. haha :p

yatie Awang said...

oklah tu cantik...nak sikit blog lelaki hihi

man yusoef said...

smart weh doodle ni..jeles sebab tak reti wat doodle sedemikian..hew

Lieyly ︱ Alia said...

ayie , cun dah tuh ^^
alia tgok pon jeles :D
ahaha !

PinKy MoMMa said...

semangat harimau malaya tak kan pudar kan dik :)
comel sangatttt!

syarifahsidrus said...

comella doodle tu~~

alif haris said...

aicece .. comel doodle :)

GaRy™ said...

wah3!! best la.. dah nampak ceria je header tuh.. hihi~

azwa amani said...

cool lah ayie.. :)

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014