August 8, 2011

musuh itu jiran ayie

السلام عليكم

credit to sumber

Alhamdulilah dapat lagi kita bersua disamping menjalani ibadah puasa pada hari ke-8 ini. harap-harap kita penuhi hari kita dengan nikmat iman serta syukur kepada Allah. panjang gilakan mukadimah gua. better straight to the point. sebenarnya nak perkenalkan jiran baru ayie iaitu ceritakaudanaku.

Alhamdulilah dapat bersua dengan that girl. incya-Allah lepas ini akan lebih baik sebagai jiran dialam maya. thankx sergeant keroro sebab buat segmen tersebut. buat jiran ayie, incya-Allah kita saling bantu-membantu apa yang perlunya. btw, kalau tak silap ayie jiran ayie ini newbie. kalau pembaca blog ayie yang budiman. jom ramai-ramai kita pi singgah blog dia and follow + dapat tambah kawan barukan.

okay ah, mahu pergi jalan-jalan sat. incya-Allah nanti kita mesra-mesra lagi.


37 comments:

Wanie said...

wanie dah polo jiran ayie..
ha,ah newbie..
saling tolong menolong :)

Atiqah Sa'ahiry said...

selamat berjiran ayie..jiran kepada jiran datang sini

Mr.Thinker@Ali said...

sbg jiran, kena saling tolong menolong. jgn x tolong jiran tu. tegur menegur. :)

Citarasa Rinduan said...

ayie mmg budak baik..
jiran kak ayu belum ada blog lagi, tapi tak taulah kalau dia skodeng blog kak..
heheh


dik, nanti add fb kak ayu, umairahayu@yahoo.com

Far8 budak baik said...

ayie..penyayang kot...
aku terjah blog dy jap..
=)

Atiqah Sa'ahiry said...

ayie tahu ke macam mana nak buat bloglist dan blog achieve dalam bentul scroll box? retilah kita..kita belajr buat scroll box untuk komen dari jiran kita juga....

Anum said...

jom terjah

Amiirah-Cassan said...

heee ~ ade jiran baru eh ? nak terjah laa , hehehe

sergeant keroro said...

hehe, selamat berjiran XD

Niena Pengembara Ilahi said...

:)

CintaZulaikha said...

seronok tau berjiran ngn ayie..:)

cik sakdi said...

jiran? eceece..ok2 dah bukak da

Tukang Karut said...

jiran2 lama tak perkenalkan ke?

Mrs.Yie said...

laa..ingatkan ayie bermusuh ngan sape tadi..ish..suspen betul la.. :)

diana said...

ayie..
nanti tolong buatkan tutorial untuk shoutbox macam ayie boleh tak??

syrupmasin said...

pi singgah pi :D

Freaky said...

yeahh ada jiran jugak ye. tahniah ayie :D

zati embong said...

ayo,kenapa musuh jiran ayie?xfaham la sis dgn tajuuk 2.haha

syarifahsidrus said...

selamat berjiran~~

man yusoef said...

sedekahkan lah juadah berbuka kat jiran nanti..hahah

wah sudah tukar ka blog? kuning sudah

ILA HonEyBuNNy said...

selamat berjiran...

nak terjah la blog jiran ayie tu..ehheh

Bro ahmad said...

nak berkenalan dengan jiran ayie..

PinKy MoMMa said...

selamat berjiran la utk adik akak ni :)

wah tukar lagi blog dia..sory dik akak baru ada time nak BW..anak2 demam huhu..

Lieyly ︱ Alia said...

alia dh singgah blog jiran ayie :)

*blog ayie dh lain nmpk..cun2 !! :)

YOUsoF said...

Selamat menambah jiran wahai Ayie... ;D

muhamad hanif said...

terjah bersmaaaaaa =)

alif haris said...

ouh nk terjah jiran ayie la :)

ABU said...

dh singgah dan follow terus hahaha

izfanora said...

masing-masing jumpa jiran baru dh yer.. :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hidup berjiran ke na tolong menolong... bile lak kita nak jd jiran ne bro.. hehehe

yatie Awang said...

insyaAllah nanti akak singgah

aziyati saidin said...

thanx a lot ayie...SELAMAT BERJIRAN ;)

Fathiah Hamim said...

selamat berjirann =D

cart kartika said...

berjiran jiranlah kita yep..^^

tia @ Ini Kisah Tia said...

ramai dah berjiran kan .. eh , belog ni dah jadi kunin . tuko template . nice . terangggg :D

meaw said...

fuhh,wanie jadi jiran azrin la....mesti kembang hidung dia pasni :P

Luqeem™ said...

wah dh ada jiran..hehe..nice..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014