August 6, 2011

time-time macam begini sesuai kerjakan mereka

السلام عليكم

Alhamdulilah macam biasa ayie kurang mengadap orang sekeliling sangat sebab best duk lauan design-design yg dihasilkan oleh cik bulat and alieff.com. serius ayie pun baru sahaja mahu berada dalam bidang ini so, kenali belajar-belajar daripada blogger yag pandai decorate ini. curi sedikit ilmu + idea. huhu (jahatnya).

malam ini macam biasa nak cerita pasal kenakan budak. haha ayie suka kenakan adik ayie yang mahu ambik exam PMR and cakap senang sahaja dengan dia," ko nak examkan, berani ko tipu, fail exam ko". serius kalo budak-budak macam begitu ayie selesa untuk gertak mereka sahaja.

lagi-lagi next weeks kot kalau tidak silap ayie grenty dia nak ambik trial PMR. harap-harap trial dia lebih bagus dripada ayie. haha sebab ayah cakap kalau dapat lebih daripada abang long ko duit raya up sikit daripada yang lain. huahau tapi kalo ikotkan memang dia sentiasa up pun.sob3x. gua xpandai arab tu yg exam setiap kali dapat B walaupon trial A. benggongkan. huahau

apa gua membebel ini. sebenarnya cuma mahu cakap, selalu budak-budak yang nak ambil exam ini semua perangai baik-baikkan and tidak berani mahu lawan sebab takut orang tidak doakan supaya dapat buat yang terbaik masa exam. so, time inilah mahu gunakan mereka. ecehhhhh, jahat gilakan gua ini asik duk kerjakan adik sahaja. huhu

31 comments:

Tukang Karut said...

hoho... dulu masa nak ambil exam, hari2 baca yassin... sekarang? hoho... nanado...

Bro ahmad said...

siap minum air dah di yasin kan sebab nak lulus huhuu

syrupmasin said...

wuahaha..kalu result arab kau macam tuh..aku ape ntah lgi ke belakang :D

Mr.Thinker@Ali said...

ditambah mohon ampun sesama kenalan untuk cemerlang huhuhu.

muhamad hanif said...

hahahaha,

mmbe aku masa exam dulu, smbahyang tak pernah tinggal..cool kan ?


tapi..Err,

sergeant keroro said...

hehe, kero pon sama jek. adik nak pmr, buli la :P

Ezad Skytech said...

hehe..adik aq nak upsr kan..aq siap cakap sabtu ahad kan cuti..tak payah baca buku..lagi la kan..haha~

cik sakdi said...

arab. tau benda basic je.kitab,, sekolah.. haha

Bigdaddyz said...

ini bukan nakal tapi jahat ni...hehe

alif haris said...

hahahha .. best cara ni kan ..
memang mujarab utk kerjakan dorang hahaha

ZWAN SABRI said...

Ayoooo.. x sangka yang ayie ni abang yang nakai.. kesian kat si adik tu kena ugut macam tu skali.. HAHA

Wanie said...

hehe..aku kan abang..macam dala iklan kat tb tu..ayie pun ade amik arab ye..sis mase pmr arab dapat A, bile SPM dapat C..haha

Mrs.Yie said...

ish..x baik ayie takutkan adik tu..hehe :)

cik bulan said...

adik bulan lak xmakan saman..kita yg seriyau tgk dia rilek..dia kool jep..result mmg terbaikkk kebelakang..hahahha

blog-tips-kurus said...

nephew nak amik UPSR tapi tak sampe ati nak gertak beliau.. (",)

CintaZulaikha said...

ucapkan selamat berjaya buat adik ayie..wat betoi2..musti sume akan okey..

ani rahmat said...

baik nya abg kpd budk yg nk amik pmr tu..hehe

zati embong said...

ayie ni,kesian diorg duk gertak cm2 tau.

Lieyly ︱ Alia said...

HAHA , kejam tuh ayie..kalau alia rjin usik adik..nti xtlong dia buat keja dh..xmau tlong dia...

Luqeem™ said...

waktu nk exam jd la baik..hbis je exm..prangai dah smbung blik..hehe

IMANSHAH said...

ada juga yang tak dengar kata, kalau majlis restu ilmu baru nak mengangis bagai.hu hu

Far8 budak baik said...

ayieeee...jahat gile kauuu..
hahahahahaha..aku x wat gitu
pun kat adik aku..
seyes lagi kejam aku buat..
hahahahaha..
kang pengsan dy time jwb exam tu..
hik3

AIEN NOT ALIEN said...

sama dengan ayie.. ^_^

tapi tahun lepas la..stpm sorang, pmr sorang, upsr sorang..hehe..bersusun!

malam dorang pulun study...kita dah habis sume tu..tolong ajar sikit2, buli banyak2...hehe..

aiman fanboy k-pop said...

heeheeheehee...jahat betoi kenakan adik..heeheee....say good luck to him/her.....
do the besttttttttt!!!cakap tuh...cakap....
adik dia pandai,abg dia lg pandai kan??????

Niena Pengembara Ilahi said...

lama xsinggah sini.. apa khabar, sihat ke :D


SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN.. :D

Freaky said...

gud luck utk adik2 ayie. ahaks jahat suka gertak mereka

GaRy™ said...

hahahahaha.... jahat sungguh engko ni yer~.. karang ko dekat2 nak exam dia gertak ko pulak... hehehe...

HAZWAN17 said...

minggu depan exam trial PMR...adik ku pun tengah sibuk study..semoga berjaya untuk adik kau bro

Arpiiz said...

tapi time exam ni jugaklah yang dugaan2 kuat akan datang..hehe

ILA HonEyBuNNy said...

betul kata tukang karut tu...dulu nak exam mesti baca yasin..ehehh

xbaik la kenakan adik...cian dia..heheh

Anif Abdullah| AA said...

hahak.. takutkan adik eh..anif pon ade adik gak.tp serupa jew tak makan saman..haha

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014