May 25, 2011

3design yang mengarut di didunia !!

assalamualikum semua..

huahaua..sudah selesai sudah kerja ayie daripada tadi petang. sekarang masa untuk publish smthng tapi naty dulu ah nak mengarut kejap. haha korang buat ea malam-malam macam ni. kalau kt rumah ayie tengah busy masing-masin. yang adik-adik tengah study dan ayie pula jadi guru yang garang. hauhau agpon parent tak ad dekat rumah sebab pergi cari pisang untuk dibuat kerepek. so, ayielah raja dekat rumah. haha

okay puas sudah mengarut. sebenarnya tadi petang ayie buat header untuk someone. mase tu akak nie ad mintak ayie designkan header untuk dia. so, ayie ad mase ni ayie buat untuk akak. kuikui kalau tidak lawa jangan marah aw kak sebab ayie buat 3design cuma yang membezakan hanyalah corak background belakang sahaja. grenty korang tak sabar nak tengok hasilnyakan. jom layan satu-satu.

.
.
.
.
.




hauhau..inilah 3design yang mengarut didunia. kuikui sebenarnya header ini untuk kak zulaikha. hara-harap dia sukalah apa yang ayie buatkan ini. harap juga akak sudi ambik ya. ini hasik tangan ayie. nak buatkan yang flash ayie tak reti sangat sebab baru nak explore. kuikui this 3design for you kak zulaika.
ayie suggest header yang first tu sebab simple dan menarik warna background. kui
p/s: masa untuk bertemu dengan nenek sekarang. kecian nenek sorang-sorang. nty malam ayie balik terus blogwalking ya. bye3

15 comments:

Freaky said...

mengarut apenya ayie ? cantik ape header tu dengan kaler merah yang membara. pandai buat header

CintaZulaikha said...

halamak....huhuhuhu..timer kaseh ayie..sgt2 terharu sgt..

terasa cam sumer blogger sgt baik ngn akak arini...alhamdulillah...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ok la tu bro.. sesuai untuk orang yang bergelar wanita periang :)

HAZWAN17 said...

cool ape design tu....nice

Srikandi Bonda said...

cute.. hehe.. :)

NUR HAMIZAH BINTI ABDUL RAHMAN said...

untong lah kakak tu. chantik.

diana said...

semua lawa..
kalau akak,
akak ambik yang no 2..:)

Arpiiz said...

okay lah header tu, tak nampak langsung bahagian yang mengarutnya..^^

NURUL NADIAH MAMAT said...

nice header....bukan senang tau nak wat header....keep it up... :)

Nonie said...

kreatif ayie buat...

nmpk ceria je header tu

HonEyBuNNy said...

cantik semua design neh...

ila pun suka tengok..tertarik ja tgk header2 neh...

cool...;-)

munna said...

CANTIK JE SEMUANYA... HEADER KAK MUNNA PUN BLOGGER LAIN YG TLG BUATKAN

Miss Tira said...

Yup, yang pertama nampak menarik. Tak serabut sangat designnya agak simple dan kemas. :)

ABU said...

ok la tu drpd aku lgsung tak de header..

cik aisha said...

sekali tiga tuh..semua cantik....ikhlas ni puji ayie...:)

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014