May 15, 2011

si kembar buat pasal doh!!

assalamuaalikum semua..

apa khabar semua pagi nie. aduyai, sowi ah semalam tak sempat nak update ap-ap buat tatapan korang. haha sebb apa tak update? sebabnyer petang peg jalan-jalan dengan family and then malam pulak lepas isyak shje terus tido. pergh, tak pernah aku tido awl, tibe-tibe tido awl siap umi I pelik gitu. hahaha (kelakar shjalah umi ni).

okay puas mengarut sekarang nak cerita semaalm petang jalan-jalan dengan family tapi nak cerita pasal kembar means adik aku yang twins nie. haha pelik lah diorng nie, keccik-kecik dah pandai ajak peg pantai and then lepak pantai. kalau tak percaya korang tengok shajalah pics dekat bwah nie ea.



tengok twis nie, pergh tak pandai betul nak posing. lala


oits, tak nk pandang ker adik aku yang twins nie. haha gaduh ker? lala


haha, okay korang cerita pasl apa tu eahai twins? nak degar juga.


sopannyer asik aku nie. haha ala-ala perempuan melayu terakhir gitu.



korang rase klu jadi model drypers okay tak ? haha


okay, kalau anak dara yang sorang nie suka bergaya. tengok shjalah gaya dia gitu.lala

pergh, seronok seharian aku dapat melayan mereka berdua nie. kelakaor pon ada juga tapi apa yang aku perasan mereka mempunyai perbezaan antara satu sama lain. yang kaka dia itu agak macam muslimah sikitlah wlopon masih kecik lagi nd then adik dia pulak macam artis sikit, ala-ala hot gitu. 

tpi satu perangai yang aku suka daripada mereka, mereka jenis yang tidak banyak kerenah dan senang untuk dijaga sertatakut dengan anjing. lala aku suka betol takutkan mereka. walaupon berbeza sikap mereka, tapi aku still sayangkan mereka dan aku harap twins aku nie lebih berjaya dariada aku. amin44x.

sowi you all tak xad moral story hari nie. huhu okay jom jumpa dilain mase dengan entry yang lain pula. yahooo



30 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

best nye lepak2 tepi pantai ngan budak2 kn :)

ABU said...

eit ttba rindu plk dgn anak bua aku..

Syafiq Rosli said...

hehe..cumil mereka berdua

yatie Awang said...

sweetnya kembar tu...

Mrs.Yie said...

amboi sihatnya si kembar tu..berketul2 lengan..hhehe :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

comel saja kan mereka dua org ni. best nya ada adik!! sya xde adik. huhu...

cucu umie said...

taufiq;

memang best..huhu

cucu umie said...

abu;

rindu peg ah jenguk diorng..lala

cucu umie said...

syafiq rosli;

comwl lh juga..hehe

cucu umie said...

yatie awang:

TERIMA KASIH..

cucu umie said...

mrs yie:

memang sihat,,,asik makan jer...

cucu umie said...

hajar rashid:

kamu anak bongsu..memanglah xad adik..hehe

zati embong said...

baiknya hati abg dia,bawak adik2 g jalan2.hihi.

tp cm baik je diorg.biasa bdak2 umur diorg mmg xsng duduk.

cucu umie said...

zati:

haha..beklh juga..tpy tak hngt kalo diorng meradang..aduyai..

Freaky said...

nasib baik ade gambar ko kat blog ni. x tau pulak dah berubah wajah blog. hehehe

IMANSHAH said...

salam

wah kiut tol gambar ayie tibe2 menyelit ngan budak2 tu..haha

sweet

cucu umie said...

freaky:

haha..sowi ah..aku memang suka ubah wajah blog nie jer..lala

cucu umie said...

iman shah:

wah abg iman..nak lah interframe juga..huhuhu

Mr.Thinker@Ali said...

Kembar? Sweet gilee..! Comel lak tuh. Aku nk cubit2 pipi depa boleh? Hehehe. ^^

diana said...

adik kamu ke??
comel nye..
yang puting kat mulut tu baju macam fasha sanda la..
hahahah

cucu umie said...

ali:

hang nak cubit ker?? hang nk cubit-cubit shjelah.. selgi depa xnangis.huhu

cucu umie said...

diana:

kak, aah diorng memang adik ayie.. bju macam fasha sandha ker??lala xthu plak sebb umi yang belikan..

Rozuan Ismail said...

comelnya mereka tuh.geram nak cubit pipi,btw cantiknya blog.suka.ceria

Solihin Zubir said...

rasanya diorg mmg ada bakat jd model baby la.. heheh..

cucu umie said...

rozuan ismail:

boleh shje nak cubit..haha kalau tak ngis lah..

cucu umie said...

solihin zubir:

haha..ad bakat lh sgt..hauhau

CintaZulaikha said...

sgt comey mereka bedua...serius~~

cucu umie said...

cinta zulaika:

hehe..aka tgoklah adik siapa?? poyo kejap..laal

ecadwinkyasha said...

cutenya ur twins :)
camna u'll bezakan neyh?..

cucu umie said...

ecahwinkyasha:

boleh shje nak bezakan..yang kak tu kurus sikit dripada adik dia..huhu

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014