May 15, 2011

Small Giveaway From Puan Bee

Assalamualaikum semua..

apa korang melantak ea malam nie? haha rupa-rupanye baru aku perasan tadi yang sebenarnye ayie tak makan lagi satu hari ini. kalau lah umi aku thu dia pon tak ambik kisah cuma akan pelik lah sebb kat ostel sellu time dia kol shje aku tgh makan. haha apalah nasib aku time tu. tpy time jumpa mase tu, umi kate along tetap kurus semakin kurus adlah. haha umi baru thu ker anak umi memang kurus. huahau

okay korang semua puas ayie mencarut, berbalik pada tajuk entry ayie nak join giveaway From Puan Bee. thnkx to Kak Yie sebb tag dekat ayie. by the way, thnkx akak. jom layan banner nie jap.


jomlah ramai-ramai join giveaway nie. maner tahu korang ad rezekikan nak dapat tpup free. kate orang itu kalau ad rezeki tidak akan kemane bukan. hehe join ramai-ramai grenty lagi meriahkan. kalau korang nak join. tekan shje dekat banner tu. ayie dah linkkan dekat Puan Bee blog. lala mate pon dah mula nak laluk. nasib baik dh laksanakan tnggunjawab. korang dah laksanakan blom. hehe

mcm biase mesti kena tag dekat orang kan. dengan rasmi nak tag dekat:

okaylah jumpa dilain entry. mungkin entry last untuk malam nie. mahu bobok dulu.


14 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku dah lama join GA ni... kak BEE memang terbekkkkk

HajarRasdi [BdkKck] said...

aey!! nama hajar, hajar rasdi lah. hehe. xpe. jap nak join GA ni.. ^_^

ADfeez said...

hey... good luck ya ;0)

ABU said...

oh gud luck..and slmt hari guru kpd anda sbgi bakal guru..

cucu umie said...

taufiq:

heheh, aku yag lambat lah nie ea?? haha

cucu umie said...

hajar;

alamak salah name ker?? same jerkan? lal

cucu umie said...

adfeez:

incya-Allah..terima kash yea

cucu umie said...

abu:

terima kasih yer wish ayie..hehe

hana said...

gud luck...
kalau menang leh share..
=D

cucu umie said...

hana:

haha..memang xhare yer..incya-Allah

Mrs.Yie said...

thanks sebab dah langsaikan tag ni..hehehe :)

cucu umie said...

mrs yie;

same2 akak..hehe

Puanbee2 said...

ahaa terima kasih join ..eh top n kak mimi ader ...tenkiuuu !!

cucu umie said...

puanbee2:

sama2 yer..hehe

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014