May 5, 2011

hitam, hijau dan merah, mane ea jadi pilihan??

assalamualaikum semua..

apa khabar pagi nie. harap korang enjoy shja ya pagi-pagi nie. alamak dah pukul bpe nie ea tpy ayie tak tido lagi sebb dok bt renovation kat blog ayie nie. hehe saje-saje je buat sebb dah kebosanan. haha ayie buka tahu sgt pon nak edit-edit ni, cuma berbekalkan ilmu yang sikit dalam IT nie, suh try ah bt yg simple je untuk blog ayie bg meriah sikit. lagipon banyak kot perubhn blog yang ayie dah bt bertemakan HITAM, HIJAU dan MERAH. kalau tak percaya tengoklah blog ayie nie. haha indah tak daripada yang sebelum ni. jom sama-sama tengok after renovation.


nielah hasil akhir blog ayie after renovation. haha btw, korang boleh tengok selbihnya dekat blog nie shja. huhu aku biase2 dala bab menghias nie. kalo aku rase cantik sebb blog aku.haha suka ayielah kan nak buat apa. selain daripada itu, ayie ad juga bt yang lain-lain bg nampak meriah blog ayie nie. hehe jom tengok ap jer yang ayie buat.


kalo korang perasan, kat tepi sebelah kiri ada gmbo kat atas nie. gambo atas nie aku dah linkkan terus dekat FB ayie. kalo sape rase nak add ayie boleh shja terus tekan button blog budak math tu.hehe saje jer nak bt kelainan dalam blog ayie. semua kod-kod nie dapat kt tutorial orng lain. blom pandai lagi nak bt sendiri. huhu okay jom tengk yang seterusnya.


okay yang nie plak shje-shje jer ayie bt. ayie akan letak gambo dekat nie plak dekat setiap gmbo yang akan ayie post dekat blogspot nie supaya tak mudah diciplak orng. haha (poyo jer mcm ad orng nak ciplakkan). xad orang nak ciplak pon xper, aku berhati-hati shja seblom terjadi sesutu yang tidak diingini berlaku. haha maklumlah orng encem sikit nie.huhu last sekali yang aku ubah adlah header dan tajuk blog aku. huhu


bukan poyo nak tunjukkan aku nie budak math, tapi aku rase macam sesuai shja tajub blog nie untuk blog aku dan header nie pon sesuai juga. haha alhamdulilah semakin hari aku punya kehalusan membuat header berhasil juga. alhamdulilah aku berjaya juga menajamkan pemikiran aku untuk try sesutu yang baharu. lala 

sampai sini shja entry ayie. ad mase kita jumpa dilain entry ya. maaf kalo ad salah dan silap ya. hehe

p/s: umie tengah bt kerepek pisang. niat dalam nak tolong umi dan abie supaya dapat ringankan beban umie untuk jual kerepek pisang tu. laam sudah tak tolong umie bt semua benda nie. lala btw, pagi ni juga nak kne peg kebun tolong nenek tengok kebun dan incya-Allah baja sekali. and last but not last, nak mintk maaf kat makcik sorng tu kalo saya tak reti jaga perasaan kamu.saya tahu sye sellu ignorekan kamu. mintk maaflah, saye cuma nak elakkan maksiat hati shja. incya-Allah akan berkekalan ye makcik.

16 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nice blog bro.. nampak fresh dan x serabut.. sedap mata memandang :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

amboii.. cantiknya blog..nampak kemas la. btw, mmg suka maths?
samalah kita!! hehe..

cucu umie said...

taufiq ariffin:

huhu..thnkx bro..sje bg nafas bru..

cucu umie said...

hajar rashid:

huhuu...saye memng pelajar ismp matematik kt UPSI..huhu kire major mathematics..

Solihin Zubir said...

hijau hitam merah.. haha.. nice...
kombinasi yg unik...

cucu umie said...

solihin zubir:

thnkx bro..huhu

HAZWAN17 said...

wah sudah bertukar wajah...pandai tukar-tukar erk bro..blog hazwan.com dah bertaun macam tu jer..tak reti nk tukar-tukar

cucu umie said...

hazwan17:

saje2 jer bro ad mase nie tukar ah ap yg ptot..lala boan jer tgok yg ame..haha

Far8 budak baik said...

aku ingt blog sape tadi..
hahahahahaha..
lawa lahh wehhhh...
siyesss ok ape..

l a l a , S h a h e i l a said...

Lawa lah..cantik

faten suhaida said...

unik dan cantik! =)

cucu umie said...

budak baik:

haha..thnkx bro, pergh ko xknal ak

cucu umie said...

shaheila:

thnkx you..

cucu umie said...

faten:

thnkx you...

-hanyaaku- said...

smart!
cepat je blog dah berubah wajah.. :)


semoga kelak kamu jadi anak yang berbakti juga ...

cucu umie said...

hanyaaku:

terima kasih ya..incya-Allah

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014