May 30, 2011

enjoy hang out with them !!

اسلام عليكم

korang buat apa yer malam nie. alhamdulilah satu hari tadi ayie dapat jalan-jalan dengan family, lagipun umikan tengah cuti sekolahkan? so, timelah nak rehatkan minda dengan family and then ayah pun cuty berniaga hari ini. itu yang satu hari tadi ayie tak mengupdate blog. sorry kepada sesiapa yang tunggu entry ayie yer. (poyo jap, ad ker yang tunggu).

korang tahu tak ayie pergi mane? ayie gerak dari rumah dalam kol 10.00am and terus pergi pasaraya sebab nak cari baju kurung umi, tudung abd selendeng adik ayuie yang perempuan itu. haha semuanya ayie yang uruskan, ayie yang carikan umi baju, tudung and selendang adik siap pin butang sekali tpy yang bayar umilah. abis dekar RM 100.00 ++ tak per, sesekali buat umi rase happy. happy lah sangat kan.

lepas shopping kiteorang semua lepak dekat tepi pantai. sudah menjadi lumrah ayie memang akan lepak pantai tapi sebelum pergi pantai kiteorang beli ah makanan such as cengkodok, jemput-jemput, keropok lekor san pisang goreng beserta dengan ABC. sempat juga ah snap pics dengan family. jom layan kejap pics yang ayie snap. hehe

kiteorang satu keluarga. adik-adik ayie masih kecik lagi cuma ayie shje yang dan beso.wakaka best juga layan mereka ini.
haha. ini adik ayie yang paling nakal dalam family. aduyai, kalau suh pergi sekolah ad shja alsan dia nie. 

cantik tak my sis pakai tudung. wakaka itu kerja aku sebelum keluar rumah. kecian deh loh. tapi hang memang baik pon ngn abg long kan? haha
yang ini memang ensem ah tak boleh nak cakap! haha okay peluk pokok pun jadilah sebab tak ad sape-sape nak peluk dah.wakaka
okay no gambar si kembar sebab mereka meradang shja mase dalam perjalanan tadi. so, memyebabkan tak ad mood nak ambik mereka juga. haha sorry, my twins gambar hang berdua abg long tak tayangkan pon entry kali ni. mahu jalan-jalan lagi dengan family jumaat dan sabtu ini untuk ke MELAKA. yahoo enjoy cuty-cuty macam nie. barulah dapat jalan dengan family. kalau tak ayie shje yang tak dapat ikot sebab busy dengan kuliah. love you all. muahhhhhhhhhhhh

p/s: malam nie nak blogwalking dekat mber yang drop comment dekat entry sebelum ini. nnatikan ya

33 comments:

Freaky said...

auww pelok pokok gtu. haha.. best luangkan masa bersama keluarga

Freaky said...

auww pelok pokok gtu. haha.. best luangkan masa bersama keluarga

IMANSHAH said...

abg baru hari ni nak luangkan masa ngan anak buah

CintaZulaikha said...

baiknya abg ayie...hehhehe

chemay said...

yang pakai baju merah tu..
handsome
:)

MissNadh said...

bestkan dpt hangout ngn family..:p

Nasriq said...

ha... cepat2 la cari orang yang boleh dipeluk... hoho...

muhamad hanif said...

wehweh !

kau carilah pokok besau sikit..


kahkahkah !

fadh leyanie said...

bahagianya tengok family ayie..!^^

cucu umie said...

@Freaky

pokok jerlh..awex xad..wakaka

cucu umie said...

@IMANSHAH

kalau anak buah dah 3minggu lepas ayie luangkan masa..heheh

cucu umie said...

@CintaZulaikha

memang baik kak..nak bt mcm namer..haha

cucu umie said...

@chemay

terima kasih,,,kuikuikui

cucu umie said...

@MissNadh

serious, memang best..arghhhh

cucu umie said...

@Nasriq

lambat ag bro..masih bljo..haha

cucu umie said...

@muhamad hanif

yang paling beso lh nie..wakaka

cucu umie said...

@fadh leyanie

thnkx sis..hehe inilah keluarga ayie..

syrupmasin said...

haha..abang pon sebok nak gamba dekat pokok..carik la pokok ketapang ke..besar sikit :D

Cikgu Fikri said...

comellah budak pompuan yg pakai tudung ala2 hana tajima tu..
saper yg pakaikan?
huhuhhuh :)

diana said...

adik pompuan kamu tu comel nya pipi..
umur berapa tu??

adwafarahin said...

nk tgk gamba kembar!!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

diy pasang sticker carbon fibre

uihhh keluarga bahagia.. bagusnya anak umiii niiii.... uihhhh pokok tu tak cukup besor lahhh

Mrs.Yie said...

wah..sakan ye berjalan..sekali sekala habiskan masa terluang ngan family sangat berbaloi daripada habiskan masa di luar bersama kawan2..

Sasa Al-Sharif said...

comel la adik pempuan ko tu. konpem jadi mangsa cubit pipi. haha

cucu umie said...

@syrupmasin

sudah semestinya nak ambik gmbo dekat situ..dh xad pokok yg paling beso ah..haha

cucu umie said...

@Cikgu Fikri


fiq, aku yg pkykan tudung itu dekat adik aku..haha padan muka dia deh kne dgn aku.wakaak

cucu umie said...

@diana

umo dia 9tahun kak..huhu

cucu umie said...

@adwafarahin

yerlh nty upload gmbo si kembar..huhu

cucu umie said...

@Afzainizam

xcukup beso ea..xper2..nty ayie besokan lg..wakaka

cucu umie said...

@Mrs.Yie

boleh than ah kak best jalan ngn family..best3x

cucu umie said...

@Sasa Al-Sharif

xad kerja ker hang nk cubit pipi dia..alamak..wakaka

meaw said...

cecececeh,dia rajinnya bawak adik jenjalan ^__^

Rozuan Ismail said...

cantiknya your sis pakai tudung.dah nampak matang.huhu.

wah,nice family,bagusnya ayie beli untuk umie =)

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014