May 23, 2011

aku yang lemah !!

assalamualaikum semua..

ayie rase kurang feel sikit hari sebab rasa bersalah dekat someone. sebenarnya daripada semalam malam memang dah macam nie dan malam pun lepas je kol 12am terus cuak ag nak bt entry.enth tak thu kenapa? ayie rasa diri ayie berbeza daripada apa yang ayie tampilkan. memang ayie berbeza diluar hanya seorang yang biasa dan jarang untuk bermesra kalau orang itu ayie tak kenal sgt.

ya-Allah kenapa harus aku merasa perasaan ini ya. hara-harap apa yang telah aku lakukan itu tidak mengecewakan sesiapa pun. kalau ad juga mengecewakan perasaan orang lain mahupun menyebabkan ad orang yang terasa dengan ayie, mmafkan ayie ye. incya-Allah ayie akan perbaiki apa yang kurang dan belajar untuk menjadi yang matang. macam nak lari jauh dari dunia blog.

bagilah aku kekuatan untuk menyelesaikan kekusutan ini sesungguhnya ini. aku tidak mahu apa yang aku cemaskan ini akan berlarutan kerana ayie memang seorang yang cepat akan cuak bila sesuatu itu terjadi dan seperti menjerumus kepada ayie. by the way, ayie nak mintak maaf kalo ayie ad silap kata mahupun terkasar bahasa dalam perkataan ayie yea..

mood: cemas sekali dan ingin meminta maaf kepada mereka yang ayie bt salah. maafkan ayie ye, incya-Allah akan perbaiki kelemahan ayie ini. kalau dah selesai semua nanti ayie akan kembali dan berblogging kembali. nice to know you all.

30 comments:

Rozuan Ismail said...

ayie sabar ok.everyone pernah bust salah dan kita manusia x boleh lari dari kesilapan.perbaiki diri dan usaha ke arah yang lebih baik. =)

Syuxer said...

sabar dan rileks ye ayie..setiap manusia ada wat silap..perbaiki diri itu langkah terpuji..antara kita xde masalah pe2 bro..:)..bukan senang nak menyenangkan orang lain..tabahkan dirimu..

Mr.Thinker@Ali said...

Eh bro, awat nie? Jangan lar macam ni yoo!!! Rilex lar. Keep on smiling yo! Kalau ayie xda dlm dunia blog, sapa lg nk tegur Ali? You are nice buddy that I had here yo! Jangan lari drpd masalah sbb msalah tu wujud tok kita atasi dgn akal fikiran yang waras. anyway, pohon maaf drpd Ayie nie harap2 sapa yg tersentuh tuh dapat maafkn Ayie. Ingat Ayie, kita kne tabah dlm mengharungi sgala dugaan. ok, please tabah dan tenang ok. ^^

cik sakdi said...

lorh kenape? rileks la.. chill k :)

CintaZulaikha said...

ish, lain macam jek..awat nih?? tak payah kalut2 sgt..sabar n rilek bak kata syuxer. sumer boleh handle kan..

Freaky said...

biasa la tu. aku pun lain jugak kat dunia luar. diam dan kurang bersosial jugak. oh ye kenapa rasa bersalah ?

Entri lain, Komen lagi Lain

Puteri Iqa Izyan said...

cool.chill.rilek. oke?
just terus mintak maaf je :))

yatie Awang said...

Ayie tinggalkan mesej untuk kakak ye...kalau nak tanya sesuatu kat kakak,melalui email ok
yatiy.me@gmail.com

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nape ni bro.. ko ada wat salah ngan aku ke?... xpe2.. aku maaf kan ko.. hahaha..

relaks ar.. ko g je direct mintak maaf ngan beliau :)

diana said...

maaf itu ya..jalan menyelesaikan masalah..'
tapi melarikan diri itu ,bukan jalan menyelesaikan masaalah..

cucu umie said...

@Rozuan Ismail

incya-Allah wan..ayie akan try

cucu umie said...

@Syuxer

enth lh bro..incya-Allah ayie cuba

cucu umie said...

@Mr.Thinker@Ali

ali, ayie try sesaikan yer ..incya-Allah okay shje

Mrs.Yie said...

ayie x buat salah pun..kenapa nak mintak maaf lak?

cucu umie said...

@cik sakdi

xad ap2..incya-Allah okay

cucu umie said...

@CintaZulaikha

incya-Allah kak ika..ayie try

cucu umie said...

@Puteri Iqa Izyan

ayie nk try tpi no information about her

cucu umie said...

@yatie Awang

thnkx akak bntu ayie..nice to meet you

cucu umie said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

xad kot ng hang..huhuhu incya-Allah nty aku akan mintk maaf juga

cucu umie said...

@diana

terima kasih kak diana...

zati embong said...

kalau ayie ada buat salah,just mintak maaf dgn diorg k.itu yg terbaik.

hawiz said...

sabar la ayie....kite ok la tu ayie rasa gak bersalah kn..dr yg xde rasa lgsung..kan2..sabar keh..

cucu umie said...

@zati embong

incya-Allah

cucu umie said...

@hawiz

incya-Allah

syrupmasin said...

perghh..asal nih..lek weh :)

cucu umie said...

@syrupmasin

biase shje

ZWAN SABRI said...

Awat nii? jangan r rasa bersalah sangat.. releks r bro.. biasala, kita x boleh nak puaskan hati semua orang.. so kira adatla klaw kita bwat something, akan ada org yg terasa ngan kita.. huhu

ABU said...

*ok tak pe aku maafkan..hehehe

biasala manusia mana ada yg prfect kan..masing2 ada kelemhan dn kekurngn..yg prtng tingkatkan prestasi, jahui controversy..:D

cucu umie said...

@ZWAN SABRI

xad ap2 lh bro..dh okay pon

cucu umie said...

@ABU

incya-Allah abu..hehe

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014