July 28, 2011

ada apa dengan 28-07-2011

السلام عليكم

pagi ini tepat pukul 12.00 AM ayie update blog sebab apa ea? korang relax-relax dahulu sahaja nak buat surprise untuk dua orang insan yang ayie rase macam ayie angkat seperti kakak ayie lah dalam dunia blog ini. (sob3x, nasib baik ayie tidak ada kakak kan). biaselah anak sulung nak buat macam mane, terima sahajalah (ayat pasrah sekejap).

firstly, ayie nak ucap selamat ulang tahun yang ke-34 tahun kepada seorang kakak ini. ayie rasa grenty korang kenal kakak ini sebab dia agak popularlah dalam kalangan blogger ini. nice and simple sahaja orangnya serta berasal daripada terengganu. jom kita terjah siapa kakak itu.


korang sudah kenalkan. serius memang tidak rugi kalo korang rajin bertandang ke blog kakak ini sebab akak ini ada macam-macam isu juga diutarakan. walaupun hanya seorang suri rumah. siapa kata suri rumah tidak boleh berjaya dalam dunia blogging. itulah dia penangan seorang ibu dalam dunia blogging ini.

seterusnya mahu ucapkan tahniah buat blogger yang seterusnya yang menyambut anniversery mereka yang keberapa ea? ayie tidak pasti mungkin yang ke-5 kot. kalo salah maaf yer kak zulaikha. ayie hanya meneka sahaja tentang ulang tahun perkahwinan akak. korang mahu tahu siapa. jom lihat di bawah ini


semoga perkahwinan sis akan kekal abadi sehingga akhir hayat serta berada dalam lembanyung rahmat Allah Taala. amin44x. nothing yang boleh ayie berikan cuma hanya ini sahaja yang boleh ayie abadikan untuk sis berdua. hopefully hadiah yang biasa-biasa ini dapat diterima ya. incya-Allah.
jika telah tertulis jodah diantara kita, walaupun seluruh alam cuba untuk menghalangnya pasti jodoh itu akan tiba juga. jika bukan tertulis jodoh buat diri kita, walaupun seluruh alam menyokongnya pasti kita tidak akan ada jodoh.

21 comments:

syrupmasin said...

bagus ayie nih.. :D

sergeant keroro said...

ayie, ayat stanza cinta kan?? hehe :P

Sam Banjamin said...

bagus la ko ni.. appriciate orang sekeliling...

zie_ira said...

hehe,,28-07-2011 ade befday ira yg ke 21,,hehehe

hepi befday n hepi anniversary to both of them,,:)

Freaky said...

mesti terharu kalau mereka baca ni.. isk isk aku dah terharu jugak

kotak bulat said...

wah.. alert betul kan.. :)

SoLy SoLicious said...

nak ucap selamat ulangtahun perkahwinan jugak ^_____^

jann sinuja said...

surprise!!! gud2 :P

adan said...

kenal kedua-dua akak di atas..

btw suka perenggan terakhir tu..

siti kektus said...

baguslah ayie ni. semua dia tahu. ^^

Wanie said...

eh2 besday akak mimi hari ni..
alert betol ayie ni..bagus2..

CintaZulaikha said...

timer kaseh ayie...sob2..terharu ada yg mengingati...

ainaa said...

bagusnye buat entry untuk besday blogger lain. :) happy birthday to mrs.yie and happy anniversary tu kaka zulaikha

Mrs.Yie said...

selamat hari ulangtahun perkahwinan buat umi dan walid..semoga kekal dan bahagia selamanya (walaupun x kenal tetap nak wish jugak..hehehe) dan buat ayie,thanks a lot dik..tapi agak musykil jugak macam mana ayie tahu hari ni besday akak ek.. :) ke ayie tengok kat fb?

blog-tips-kurus said...

May ALLAH bless them & their families.. live happily ever after. INSYA ALLAH.. :-)

yatie Awang said...

penghargaan bagi merekakan, tentu mereka suka

dwaty said...

happy anniversary n selamat dapat hadiah... hehehe

Farhana Jafri said...

hehehehe sbnrny kan.. xknal pun dua2 blogger tu.. wee~~ tp papepun smoga diorang dirahmati Allah selalu.. :)

eiyzniey said...

smoga dpt adiah byk2..hehee

GaRy™ said...

semoga mereka hepi2 selalu!! X)

muhamad hanif said...

yeaahh,

selamat hari 28 bagi mereka yang menyambutnya tau =)

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014