July 13, 2011

twins: Doktor and Model

السلام عليكم

this weeks ayie rase ayie tulis entry satu hari sekali shjekan. haishhh kenapalah malas nak tulis ea? sebenarnya mase yang mengekanglah. incya-Allah lepa nie boleh lah update sampai lebamkan. haha lagipon rindu nak jalan-jalan blog korang and komen korangnyer entry sampai lebam. boleh tak? haha hari ni nak cerita pasal my twins.
twins nak jadi doktor and model
along: adik and kakak nanti dah beso nak jadi apa?

adik: (diam shaja).

akak: (diam juga).

along: adik and kakak nak jadi doktor ker apa? ker nurse?

akak: tatak nak jadi doktor.

along: hahaha. doktor ea? nangis shje kuat. grenty pesakit hang pon tak nak kakak rawat.

along: adik nak jadi apa pula? cikgu ker model?

adik: model.....

along: arghhhhhhhhhh. hang nak jadi model. mai sini sat along nak tgok?

adik: (pergi duduk dekat along).

along: hang nak jadi model boleh tapi model muslimah ah. haha kalo hang pakai dedah mai sini sat nty aku lempang hang laju-laju. beranilah hang bt ea?

adik; (diam jer).

korang rase twins nie dapat tak capai apa yang diorng nak. haha tpy sebelum itu jom layan gmbo diorng kejap. lama sudah tidak upload gmbo diorngkan. korang rindu tak dekat twins nie. haha kalo rindu jom terjah diorn punye gambar.

inilah si adik. dia nie pandai sikit nak melawa lol. seriously aku suka pics dia tngh pakai telekung nie. before solat berjemaah time maghrib. kehkeh 
ini si twins idaman kalbu ayie, best giler dengan diorng nie. kalo korang teror korang tekalah siapa kakak and adik. nanti ayie akan bgthu jawapan akhirnye yer.kehe teka-teka jgn tidak teka okay.

21 comments:

syrupmasin said...

errr..adoii susah nk kenal nih..

muhamad hanif said...

Err..

aku pun tak reti nak cam..

Freaky said...

ahaha comel dia pakai.... dia pakai ape tu dalam gambar mula2

Muhd Aizie said...

muka macam sama jee . tak dapat nak beza .

Syuxer said...

comel twins neh..:)

yang akak tuh sebelah kanan..yang adek sebelah kiri..betul kot heheh

Wanie said...

bgusnye kecik2 dah belajar smyg..
twins ni umo bape ayie?

*yang kanan kakak, yang kiri adik
tol ke?hihihi

najihah sahami said...

alahai..kalau kembar muka pun sama je. i guesss..kiri akak, kanan adik?aite? hehehe

azwa amani said...

sebelah kanak adik, yg pakai getah rambut merah....yg tu kakak..comelnyerrr....nape ayie tak comel??? comot jerr.. huhuhu gurau jak yerr

PinKy MoMMa said...

kanan kakak dan kiri adik..eh ye ke hehehe....kompiusss! ;D

Fyqa said...

pehhh comeyy gilo

Mr.Thinker@Ali said...

Kalau boleh elakkan untuk adik jadi model. Pihak majikan, akan buat apa saja untuk mengeksploitasikan kaum wanita. That's the shit I've seen on my friends. Mmg pakai tudung tp just tutup tidak dibalut. Kalau stakat tutup saja tapi tidak dibalut dengan betul, tiada guna. Serupa bogel je bro. ^^

diana said...

biasanya adik yang besar sikit dari akak..:p

Niena Pengembara Ilahi said...

eee.. comel nye mereka b2 ni.. aish.. cam pelakon kecik citer Faris Farisya ke apa ntah.. cite indonesia..yg dok umah ank yatim tu... sgt cmel..iskk

zati embong said...

jat rasa yg kanan kakak.hihi

yatie Awang said...

Ayie, dia orang kecik lg, nanti jd macam kita dulu2, nak sampai besar macam ni, dah berapa kali tukar cita2 heheh

ILA HonEyBuNNy said...

ila pun rasa yang kanan tu kakak...betul x?hehe...

ila suka la lau dapat anak kembar nanti.ehheh

YOUsoF said...

COMEL BANGAT!

best kan ada adik kembar ni..


Akak yang kanan pakai getah merah kat rambut tu.. ;D

erika nuris said...

comey la dorang ayie..ayie bawak la mai khar nanti...

erika nuris said...

comey la dorang ayie..ayie bawak la mai khar nanti...

Nasriq said...

yang kanan tu akak...

sergeant keroro said...

hehe, comel jek kembaq ni XD

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014