July 2, 2011

hadiah utama buat pengomen tegar BLOG AZRIN RAHIM

السلام عليكم

alhamdulilah kerja-kerja ayie untuk kenduri malam nie sudah hampir selesai. kehkeh actually tak selesai mane pon sebb ayie kena tolong masak sekarang nie tapi rest kejap. biarlah makcik-makcik ayie yang masak kt dapur. ayie sambung kejap lagi lepas diorang rase dah penat nty. kahkah

seriously riuh kot dekat rumah nenek sekarang nie dengan tangisan bay lagi, makcik-makcik dok bergosip and so on ah. ayie dengar shjelah apa yang patot. kahkah tapi dalam kesibukan itu ayie telah menyiapkan sesuatu untuk pengomen tegar BLOG AZRIN RAHIM nie. 

kenapa ayie tak bhagi tahu ayie nak bagi hadiah? kehkeh saje-saje jer sebb ayie nak bt surprise dekat pemenang utama nie. pemenag utama adalah ROZUAN ISMAIL yang telah mengumpul jatuhan komen iaitu sebanyak 73 komen. hehe sebgai penghargaan ayie ad buat somthng untuk wan. kalo nak lihat jom tengok dekat bawah nie.


banner ini untuk wan. nanti ayie bagi link penuh dekat wan yer and one more thing yang ayie memang buat khas top komen blog ayie iaitu ayie sebenarnya dah renovate blog wan tapi guna blog lain. keheh kalo korang nak tgok mcm maner blog tersebut ayie ada bg sedikit klu dekat bawah nie and then ayie akan bg link supaye korang boleh tgok hasil kerja ayie. see it.


kalo nak tengok yang full page sila pergi link dibawah nie. incya-Allah lepas tengok korang bglah pendapat yer. 
http://azrinrahim2.blogspot.com/
p/s: buat wan, ayie nak blog ID and email boleh tak? nak bg kod html blog and banner tu dekat wan. harap-harap wan dapat terima hasil kerja ayie. and one more thing, kalo tidak mahu guna templete tu pon tidak mengapa. just ambik shje buat simpanan.

26 comments:

Rozuan Ismail said...

byknya yang ayie buat untuk wan.cantik nya template tuh, nak try boleh? maaflah,wan tak reti sgt bab2 nak edit2 ni

Rozuan Ismail said...

boleh x wan bg ID blog wan secara private?

azwa amani said...

wow... bagusnya ayie,, cantik ) simple dan kemas

harrazdani said...

tahniah kepada follower ayie yang bertuah tu...huhuhu.

Amiirah-Cassan said...

tahniah ^____^ ayie mmg cun lah , kekeke

sergeant keroro said...

tahniah!! hehe, hebat!!

nak jugak edit :P

waN Mohd Salim said...

terbaik la bro

syrupmasin said...

untunglahh :D

Bro ahmad said...

waa pandai buat banner huhuhu susah tak buat banner?..rasa nak ada banner..blog tak ada banner huhuhu

Aisyah Aina said...

wah...untunglah...kena jadi pengomen tegar ni :D

Cik Jannah said...

hehe. nak jugak lah. kena selalu singgah nih..:)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
happy 2nd anniversery

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr... terputus hubungan tapi dah jumpa balik lahhh...

amboiiiiiiii... ade yang tegar kat blog ko lahhhhh..... yupppm kena jadi pengomen tegarlahhhh jugak

Lelaki Ini said...

suke kalau suasana bisng2!

NOOR FATIN said...

bertuahnya diaaaaaaaaaaa. hee

Muhd Aizie said...

alamak! saya ni pengomen baru blog ayie . kalau dari dulu jumpa blog ni, gerenti dahhh menang jugak kan. haha ^^

Lieyly ︱ Alia said...

cantik2..

Syuxer said...

tahniah kepada pak cek biola tuh..:)
cantik ar ko design..:)

IMANSHAH said...

sorry jarang berkesempatan drop komen kat sini

Nasriq said...

hoho... hadiah untuk pengomen tegar je ke?

CintaZulaikha said...

ayie ni baik n rajin tau..sgt cantik apa yg ayie buat tuh..

zati embong said...

ayie,untuk kak xde ke?nk gak.hihi

DanieL AdiE said...

Wah..hebat2..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

seronoknye bile ade pengomen tegar yang setia kat blog kita kn :)

ary anwari said...

salam perkenalan ayie..:). thax untuk cadangan pop up window untuk ruangan komen..:)

nawal addina said...

err , sy ? ;) joke jela

alif haris said...

smart2 .. not bad bro :)

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014