July 23, 2011

"Kreatif Bersama Sergeant Keroro"

السلام عليكم

entry first hari nie ayie nak join segmen dahulu yang telah dianjurkan oleh sergeant keroro. dia telah invite ayie. alhamdulilah ayie ad mase nie tetapi masih lagi pening untuk menyelesaikan tugasan iaitu menyiapkan ABM untuk pelajar-pelajar sekolah rendah darjah satu. incya-Allah nanti kalo dah bt ABM tu ayie tunjukkan dekat korang and korang comment ea. huhu

kalau korang mahu join korang tekan sahajelah banner dekat atas tu yer. lagipon masih lagi terbuka peluang untuk join sehingga pukul 11.59pm malam nie.gaga
tengahhari ini ayie nak buat cerita mengarut pasal danbo and domo walopon ayie nie bukanlah kreatif mane pon. gaga sorrylah kalo korang tidak kelakar pon mase bace.gaga
celcom pon ad maskot macam digi ea?
danbo: what wrong with you?

domo: why me? i knows i cute right !

danbo: what ?? gagaga ( poyo badan sudah biru, ad ker awex mahu dekat ko).

domo: apa mengomel sorang-sorang.

danbo: nothing just you look different ?

domo: what? i know it. i look beautiful right !

danbo: (beautiful lah sangt). ko tengok diri ko dekat cermin?

domo: wait give me five minute.
           arghhhhhh, why you tak bagitahu i yang... yang i mcm iklan digi.

danbo: ko bukan iklan digi, btw tiru gaya iklan digilah. ko kan maskot celcom. hahaha

domo: arghhhhhhhhhhh, malas kawan dengan hang. aku balik dulu.


sudah siap. rase langsung tidak kreatif pon. jom kita jalan-jalan blog orang jom.gagaga

20 comments:

syrupmasin said...

haha,,domo gune "hang" eh?? :D

sergeant keroro said...

haha, domo orang kedah XD

maskot baru celcom :P

p/s : thanks join :)

notakaki : camne nak buat vlockquote tu eh? hari try tak jumpa coding.

sergeant keroro said...

*hari tu

CintaZulaikha said...

errrrrr (garu2 kpala sat)

alif haris said...

haha domo tu oghang utagha ka ?? haha :D

mazni md said said...

domo tu comel le..

Mrs.Yie said...

rajin join segmen..bagus2.. :)

Freaky said...

haha maskot celcom adalah domo. cool

YOUsoF said...

Hehehe at least ko dah try Yie! ;D

zati embong said...

good luck ayie.hihi.

Citarasa Rinduan said...

selamat petang dik..

wawawaw.....................kak tak faham tau bahasa yang awak pakai tu..
tapi nak ucap selamat berjaya..

walau tak faham.. kamu mmg kreatif tau

kotak bulat said...

pasni domo jd maskot celcom..hehhe

ABU said...

celcom domo
dihi hantu kuning...er?! :D

Bro ahmad said...

peluklah domo cute tu d hahaaaa

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gudluck yer bro..

p/s : ad certain2 perkataan yang aku xpaham :)sory

syarifahsidrus said...

hhaaa..domo orang tempatan betul!lalaal

Lieyly ︱ Alia said...

kehh3 , domo dari kedah...

haii domo kita satu kg lah ^^
heee !

Wanie said...

ngeh3..susah kan nak buat skrip..
xpe, good luck eh :)

rasta said...

pergh.maskot demo mengancam

kiwi said...

haha, comel la!

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014