July 14, 2011

السلام عليكم


winggggg. dalam entry before this, ayie ad suh teka kan mane satu kakakand adik. kalo korang nak thu mane saye kakak and adik cuba korang tgok betol-betol muka diorng tu. incya-Allah korang akan jumpa jawapannyer. 

yang sebelah kiri itu adalah kakak sebb kakak nie muka dia agak lonjong sikit daripada adik. and yang kanan itu adalah adik dia. seriously diorng nie muka dh nak iras-iras tapi kalo korang biase tngok diorng incya-Allah korang boleh bezakan mereka disamping mereka mempunyai banyak perbezaan.

apa shje perbezaan mereka? daripada segi pakaian contohnyer. kalo kakak dia suka pakai seluar panjng and bertutp sikit manakal adik pula kalo pakaikan seluar panjng grenty dia akan senseng sikit untuk dijadikan seluar tiga suka. kalo tidak percaya lihat gambar dibawah nie yer. incya-Allah korang dapat bezakan.


28 comments:

Anum said...

comelnya

muhamad hanif said...

waahhahaa,

betullah aku teka..




;)

Freaky said...

adik dia suke suar pendek macma along dia. haha

PinKy MoMMa said...

comelnya mereka..geram tgk pipi tu :)

zati embong said...

oo jat salah!haha.

azwa amani said...

yeay,...betul..huhuhu ape2 pun dorg comel sngat...

Syuxer said...

abang borek adik rintik hahaha.abang dia pakai suar pendek,adik dia follow la kot hahahah..;p

diana said...

dah abang dia pakai seluar sekerat..
adik pun ikut la...
lepas ni jangan pakai gitu dah ye.:p
heheheh

cik aisha said...

dah terlepas nak teka...huhuu
wah adik seksi dari akak le cam2...kikiki

Mr.Thinker@Ali said...

Owh, baru perasan. Hehehe. Both is cute. ^^

EZAN IDMA said...

ahahah ;p gangster je adek nye

HAZWAN17 said...

comel la..teringin gak aku nak dapat adik kembar...tapi takde genetik kembar lak..belah maklong aku ade... anak die kembar, cucu pun kembar

syrupmasin said...

haha..mcm tuh sekali..seronok ade kembar..nnt sekolah kalu ponteng ke ape ke..kembar bole gnti kan :D

Fathiah Hamim said...

hehehe best nya ada kembar

Nasriq said...

alamak... salah teka la pulak...

Arpiiz said...

owh, ini lah twins yang selalu ko cerita tu ye..hehe

yatie Awang said...

hehe..betul cakap syuxer...kakak sokong hihi

Wanie said...

alaa, salah la jwpn sblum ni..
tp tgk gambar bawah tu leh la bezakan..:)

harrazdani said...

susah sebenarnya nak tentukan mana satu kakak mana satu adik ni..kalau twin seiras...suatu hari nanti kalau dah besar dan khawin harap suami mereka tak jadi masalah membezakannya...huhuh

teyn teyn said...

comel gila..

nak tarik pipi dia lah.

Aisyah Aina said...

comel...
tak dapat nak bezakan la :D

YOUsoF said...

Hehhe aku tersilap teka la Yie.. Diaorang memang COMEL..





*Ade lagi rupanya watermark seluar pendekmu itu.. ;D

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha.. cam bst jerk ade adik kembar ne kn.. hehehe :)

kotak bulat said...

ish...nak jugak ada twin... ehehe...

Puteri Iqa Izyan said...

heee. eksaited lah tgk kembar.

tp kalau kita selalu ngn die, mmg kite akan cam dieorg. =))

Cik Mimie said...

comelnye dorg ni..geram2..huhuhu

alif haris said...

comel beliau beliau itu ^^ hehe

sergeant keroro said...

hehe, comel jek XD

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014