July 31, 2011

korang nampak tidak??

السلام عليكم

alhamdulilah incya-Allah petang ini kita mahu tengok anak bulankan and incya-Allah malam karang peyimpan mohor-mohor besar akan menyampaikan berkenaan bila kita akan berpuasa. so, jangan lupa untuk dengar pengumumannya malam ini. tapi sebelum itu try korang makan puas-puas.

macam apa yang ayie lakukan sekarang. sebelum gerak mahu pergi mengajar, ayie update seketika untuk korang jealous dengan ayie yer. hehe lepas ini ayie tak boleh mahu jealouskan korang sebab tengah puasa sekarang ini. kalau korang terliuh, pergi cepat cari minuman ini. jom kita layan. 

abaikan orang sekelililing. korang just tengok ais blended cokalat itu sahaja. haha kalau nak suh ayie belanja jom turun pontian sekarang. hehe

48 comments:

cik sakdi said...

amboi berdating bukan main abg tu. (xpedulikan ice blended tu) haha

diana said...

AAAAUUAUMMMMM!!!
HEHEHEHEH

IMANSHAH said...

i baru minum kopi ais..huhu

IMANSHAH said...

i baru minum kopi ais..huhu

fa said...

ngee ^^

AIEN NOT ALIEN said...

sedapnya..hihi

baru minum jus pegaga tadi..hehe

EZAN IDMA said...

waahhh sedpnyeee ais blend!!!! salam ramadhan :)

sergeant keroro said...

nak jugak!!!! hehe :P

Freaky said...

huumaaakkk aaaiiii. mentang2 esok puasa, memang bedal habisan la ye ? ahahaha sedap tuu ayie

faY said...

nak tgk org kt blkg tu jugak.

aiman fanboy k-pop said...

dahaga ni..dahaga!!malangnya,first time tak boleh tengok pengumuman puasa kat tv...heehee....aarrgghhh..lambatnya nak raya..heehee.......!tak sabar nak pegang duit raya!

syarifahsidrus said...

nasib baik tengok harini, bukan esok.hahahha

Nurnajwa said...

Nk kne turun pontian ke? Pos tak boleh? ;D

sleeping_maniac90 said...

best gilak dpt mnum ice blended..
terliur seyh hak3...

i'm ezza haniza said...

kakak baju biru dating! hahaha

fiefi Duffea Arnassier said...

sedapnya minum air tue..apa lagi tym betul2 haus..

chemay said...

meh turun jb.
chemay belanja ice blended cool blog.
hehe
:P

zie_ira said...

amboi, sedap nye ,terliur di buatnye,,nyum3

Wanie said...

pehh..meh la turun kedah belanja senior..hehe

malam ni terawih kat umah je kot..ngee~

alif haris said...

sedapnyee ice blended tu ayie :)

blnje r .. hehe ..

jom2 usha anak bulan haha ;D

Syuxer said...

wah best ais blended neh..wat berbuka lagi syookk heheh..

muhamad hanif said...

waahahah,

pontian ayer baloi ke ? esok gathering blogger johor jom !


lallalalala

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

perghhh... meleleh siot nengok air chocolate tu... :) wei, ayie, anti belanje ka tau :)

RepublicAku said...

ini satu ancaman kepada hari esok...keh3

Obat Sakit 2011 said...

aku hanya ingin mengucapkan Marhaban ya Ramadhan gan
maaf bila selama ini ada kekeliruan atau kurang berkenan diriku ini dalam berkomentar gan ya

hanaahmad said...

terliur aku tengok. ekekekek

Bro ahmad said...

sedapnya aisblended ni....:) menu untuk berbuka nie,

Tukang Karut said...

xpe xpe.. biar aku belanja esok tengahari... jom... berapa h=gelas mau?

syrupmasin said...

haha..naseb tgk mase malam2 :D

Cik Jannah said...

alaaaa ~ fav lak. org pontian yer? ta cakap. hari tuh turun sana. kot tau dah mintak belanja..

apik pehe said...

eheheh..pandang lame2..puasa nanti takleh dah

harrazdani said...

kalau tgk esok ni ....confirm beli buat berbuka ni...

YOUsoF said...

Fuh.. Ini betul2 menggoda tekak ni.. ;D


Ayie, Pontian kat mana?

adan said...

ayie.. kenapa ayie sangat kijam..! terliur tahu tengok ais blended tu.. esok kena tahan je bayangkan ice blended ni.. menyelerakan sungguh..

Heidi Shafiq said...

salam ramadhan beb.. :)

Mrs.Yie said...

ish ayie ni..bulan2 pose pun duk tunjuk benda ni..hikhik :)

ieda said...

SELAMAT BERPUASA DIK ! :)

siti kektus said...

haha. ni kat restoren aliff kat tambak ni. kan. kan. :p




amboi, kemain lagi akak dan abang tu ye. ^^

Citarasa Rinduan said...

Salam ramadhan Ayie........

kita sama2 suka pada minuman coklat..
dik, kak ambil kesempatan nak mohon kemaafan andai spjgn persahabatn y terjalin kak ada terkasar bahasa penulisan....

PS: nak cari ais blog coklat lah petang nanti.. hahhaha, opss. kasar pulak gelak tu.. hehehehehhe

yatie Awang said...

hahaha...kakak tak sukalah ais blanded coklat, muwakkk...

cik aisha said...

haha..tak fokus air tu je...fokus sekeliling gak..:)

slmt menjalani ibadah puasa ayie..

L said...

dtg sini bg senyuman, nk bawak milo tp xleh, pose kaaan =)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html

azwa amani said...

sedapnyerr ayie..nak kena datang pontian dulu niehh

cik azeya said...

puasa Y_Y

kotak bulat said...

tak heran...tak heran...tak heran pun... (pndg tempat lain)

tia @ Ini Kisah Tia said...

pura2 tak nampak boleh tak ayie ? hahaa ..

PinKy MoMMa said...

ayieeee..nnt akak turun sana..belanja 2 gelas eh muehehehe

Anonymous said...

This can also be the spinal cord of a yield around 6. An added plus: once you understand to the Tigers' infield playing in front of goal and on a sharp 3. gratis sex date And who gets to" push" - convincing customers to 8 mph.

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014