July 20, 2011

bilik tidur paling mahal didunia !!

السلام عليكم

grrrrr. malam nie tidak mahu merepek ah. nak relax-rela dekat rumah shje lagipon sharian suntuk tadi menghabiskan mase pergi tengok baja untuk baja kebun nenek esok. nampaknye capai juga hajat aku untuk baja kebun nenek before puasa. gaga kalo puasa incya-Allah aku jalankan juga tapi tak selaju macam hari-hari tidak puasa. (alasan jer tu).

malam nie malas nak cakap tadi nak tayangkan somthing. bukan wordless wednesdey okay sebb ayie dah serik nak buat. haha sebab apa malas nak cakap. grrr jom layan gambar dekat bawah nie. kalo tidak cantik gmboyer jgn marah sebb pakai henset cikai jer. hoho

kalo korang nampak tande nie mankne yer nie dekat maner ea? kalo tak boleh faham lagi jom layan ganbar dekat bawah nie. hehe 

 bahagian tengok tv dekat bilik. selalu bukak tv pon sebab twins nak tgok cerita kartun jer. haha
 nie ruang letak barang-barang kalo perlu and urgent untuk digunakan pada esok hari.
 ini ruangan untuk ayie merapu meraban and skodeng korang setipa hari.
ini tilam untuk tido tapi ayie tak suka pakai katil. sika letak bawah shje tilamnya.
apa macam korang semua. korang rasekan nie bilik lelaki ker bilik perempuan hauhau tapi jgn cakap plak pulak bilik perempuan sebab ad unsur-unsur pink. nie adlah bilik ayie okay. gaga ad warna pink tu sebab dulu nie bilik my sis yang umur 9tahun tu. tukar bilik dengan dia sebab ayah kate hang pakai bilik besar kt dapur tu. nanti senang hang kalo dh nikah. haha (ayie tipu jer).

okay malam nie entry gambar ini shjalah sebab tadi petang ayie abiskan mase 2hours untuk punggah barang dri bilik lama ke bilik baru. bilik my sis ayie belom decorate lagi tapi bilik tu dah cantik pon cuma simple sahajalah. incya-Allah ad mase free tolong my sis kmas bilik pula. okaylh korang ayie nak terjah korang pula. 

mood: rindu dekat someone. dh lama nie tak mesej dia. gagaga

47 comments:

Atiqah Sa'ahiry said...

ayie, g lah sms org ayie rindu..


renovate lawa-lawa bilik tu..aha

CintaZulaikha said...

bilik bujang plng mengancam akk pnh tgk...hihihih

Syuxer said...

bro cat warna hitam,bro..hahaha kasi black metal sikit ..;p..

gurau je..

renovate cantik2 bro..kasi simple tapi luas..

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe igt hotel tadi :D

Lieyly ︱ Alia said...

kemas bilik tuh bg elok2 nti lawa ah ;)

hahaha ,awat xmau tido atas ktil tkot jtoh kot..

diana said...

tak de katil sebab takut jatuh katil kan??sila mengaku!!
hahahahah

sergeant keroro said...

macam luas giler jek, best betul dapat bilik sorang XD

Far8 budak baik said...

pehhh ayie...kemas gile bilik kau..
waaaaaaaa...mmg ada unsur2
jambu lahh hahaha..
perghh aku pun minat bekebun ni..
capai gak hasrat kau kn..
rindu lak aku kat nenek..
huh..

zati embong said...

eh kejap2..2 kepala katil ke ayie?

Wanie said...

siap ade sign no smoking lagi tu..haha
kemas2 tp pasu pun ade gak? hehe
bahaya tuletak sebelah tilam..

syrupmasin said...

bilik kau kemasss gile..bagusss..malu aku :D

IMANSHAH said...

wah tayang bilik nampak

Dearie Pearls said...

kemas.. kemas..
bagus bagus.. calon menantu yang baek... erk.. erk..

sms ar saper yang di rindu2 tue.. ehehe

*saya datang berkunjung nie :)

Puteri Iqa Izyan said...

kemas~ =D

DanieL AdiE said...

bagus2..kemas..

Nurnajwa said...

Better than mine ;D

Arpiiz said...

amboi, bilik sendiri pun siap letak signboard no smoke..hehe

syarifahsidrus said...

mana pink? pasu tu eh? hee

muhamad hanif said...

AHHAAHH,


style lah bilik kau.

mesti mak kau yang kemas kan ?


LALLLLALALALAA

Tukang Karut said...

ok sangat ni kalau bilik orang bujang...

rasta said...

sambil promote webs baru rasta...
Harap sudi jadi follower rasta...

Rasta amat berbesar hati dan berterima kasih....

hawiz said...

kemas tol...good2..camni la ayie..kan3

Zul Fattah said...

biase r bro.. same with me.. tilam atas lantai.. ore bujang katakan..

siti kektus said...

tu dia. dah boleh kawen dah ni. haha :p


tang mana yg mahal? no smoking ka? lalala

Bro ahmad said...

kemas dan selesa ayie..blog pun dah nampak semangkin pro dan kemas..yang sedihnya bro belum jumpa template sesuai untuk blog bro sendiri..tengah mencari..dan dalam pencarian,

pyejal said...

tajuk gempak bangat...
indah kabar je..

baca sini untuk entri terkini:
”pyejal.theStory

Ezad Skytech said...

best kalau dapat bilik luas...dok sorang2 lak tu...haaa..best2..(^^,)

peNulis SeNjA said...

kemasnye bilik dia

Rozuan Ismail said...

at least ayie ada bilik sendiri.ok le tuh.

FarhaNezam said...

aku pun tak suka pakai katil heheh..

alif haris said...

ehem2 .. sape tu ayie yg dirindui ..hehehe

alif pn suke letak tilam kt bwh je .. tak suka pakai katil

GaRy™ said...

pergghh... bilik bill gates pun x boleh lawan ni... hehehe~.. biasa la.. tempat org bujang~..

cik sakdi said...

yela.senang dah kawen nant dapat bilik belakang yang luas lak tu.


ayie, sori la lme x sms coz hp rosak.


wakakakak men2 je. kehkeh

cik pulau said...

huk aloh..
bilik ayie ke..
seganlah camni..
hahaha..

p/s: sila sms orang tu yer..mesti dia pu rindu gak.hehehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah simple nye bilik ko bro.. like.. like... aku pon xsuka tido atas katil.. rase am ada orang je kt bawah katil tu.. hhehe

yatie Awang said...

kalau renew, ikut tempelet bloglah...kan cantik...hihihihi...ada followers, ada bloglist...hehehe

Afikah Aziz said...

wah kemas tol bilik ayie hehe..bagus2 :p

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ok laa tu..kemas jer...

YOUsoF said...

Bagus la ko siap letak signage 'dilarang telan asap' tu.. ;D


Simple tapi kemas bilik ko!

jom tengok bilik pompuan pulak.. lagi bersihkah? lagi kotorkah? hehhe

Sunah Sakura said...

simple saje, tak sakit mata kan...

ILA HonEyBuNNy said...

bagus2...

bilik lelaki y simple n bersih...;-)

adwafarahin said...

bilikku syurgaku :)

Mrs.Yie said...

akak x nampak pun unsur2 pink dalam bilik ayie tu? :)

Solihin Zubir said...

tak suka letak tilam atas katil sbb takut jatuh katil letewwww... heheh..

yad'z said...

wahhh.. kemas.. ^^
ruang letak barang for urgent matter tu .. smart n antik... hehee... comel jek... ^^

kotak bulat said...

kemas sendiri ke bilik ni? hehehhe.. mcm byk ruang je bilik ni..bilik kb penuh dgn brg2.. :P
nak buang sayg, tu yg letk sume bnda dlm bilik

Mr.Thinker@Ali said...

Ayie, kalau nak decorate bilik habaq mai sama cek. Nti cek kasi deco terbaik. :)

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014