July 23, 2011

apa pandang-pandang !!

السلام عليكم

entri ini ayie adab tasi daripada mimpi ayie semalam. ayie termimpi somthing tentang pandang-pandang ni. "jangan pandang-pandang, dok rengang-renggang". gaga dah mula nak menyanyi pulakkan. gedik pula ayie nie. aishh, kenapa hang jadi gedik azrin oi hari sabtu macam gini. matured lh sikit oi. umo dah nak 20tahun kot.

ayie ingtlah lagi. tak silap mase dekat matrikulasi. time tengah relax-relax dengan member dekat cafe B ( cafe perempuan) sebab kelas kiteorng cancel. lagipon memang biase lepak dekat cafe B sebab murah + kawasan memang cantik ah selera shje nak makan bukan sebab ad perempuan okay. gaga

tibe-tibe ad orang sound daripada depankan. seorang budak perempuan and cakap, "apcal pandang-pandang. macamlah aku tak nampak ko pandang-pandang aku tadi". agak terkejut jugalah kan sebab tibe-tibe ad orang dok menyergah ayie macam gitu tanpa bagi salam. padahal bila mase plak tgok minah tu. nak shje cakap, "makcik bila masa pula saya pandang kamu, dari tadi kami dok gelak pasal kiteorang punye experiment tadi".

tapi ayie biarkan sahaja sebab mungkin dia tengah period kot sebab tu dia perasan orang asik tengok dia sahaja. lepas beberapa hari tu member ayie pon cakap dekat ayie. ko tahu tak aku kena sound dengan minah tu depan orang ramai dekat cafe B sebab jeling-jeling dia. gaga nampak sgt yang minah tu perasan hot.

alahai kak oi. tidak ad mase nak tengok hanglah lebih baik tengok tv lagi bagus daripada tengok hang yang entah apa-apa. lagipon janganlah perasan sangt orang dok tengok akak oi. biase-biase sahaje kot kalo pandang gitu-gitu (tapi tak pandang pon). lainlah kalo akak itu artis tidak mengapa juga nak sound-sound nie. 

jadi kalo berdepan dengan orang macma begini better abaikan sahaja and anggap tidak ad apa-apa yang berlaku. mungkin mata dia tak nampak kot sebelah. itu yang macam gitu. gaga
korang pernah lalui perkara macam begitu tak? kalo pernah kongsi sikit apa yang korang akan buat and then kalo yang tak pernah lalui tu. kalo berlaku dekat korang korang nak cakap apa jer. gaga
mood: terasa bahagia melihat sahabat di cairo. mereka sudah menghabiskan semester 2 mereka disana. semoga mereka cepat-cept kembali ke Malaysia. kepada yang mahu pergi umrah semoga kalian dapat laksanakan dengan baiknyer. amin44x

38 comments:

IMANSHAH said...

saya kena lagi best, tengah amik gambar ada seorang perempuan cakap..apahal amik gambar bontot aku?? mampu?? terpinga2 saya

sleeping_maniac90 said...

xpna kne lgi..
tapi kalo la kne sergah cm tuh,
wt bodo je la..
mls nk lyn org bajet hot nih....hehehe
dr gado2 mulut, bzir air liur jew

Lieyly ︱ Alia said...

penah kena dah sekali..
dok rilex2 depan rumah ja..saja main2 fon , xdak niat nk usha2 sapa2...
tiba2 tertgok budak pompuan tuh , baru drjh 6 , dia sergah alia ckp "apa usha2.."
mmg panas jgk lah , tpi smpai la xnmpk budak tuh ag..

sergeant keroro said...

hehe, biarkan jek :P

nawal addina said...

haha . kalau nawal , nawal sepak kot ? haha , bajet sngat ! XD

syarifahsidrus said...

uh?perasan aje tu..haha

Nurnajwa said...

Eeeee, perasannye dia tu --

zati embong said...

haha,gile pnya perasan.

zati embong said...

patut ayie cakap

"awak cakap dgn saya ke?"

syrupmasin said...

haha..bakar je dy :D

Syuxer said...

patut bro balas cakap kat minah tuh..


pandang kiri dan cakap:

"ai jiban,apahal minah neh kecoh2,ko rasuk dia sekali boleh tak,bagi dia tau pe itu rasukan albasa versi melayu"..hahah..wat2 cam bro ada sakala hehhe..;p

hawiz said...

perasan nih..hehe

cik pulau said...

hahaha.. perasan je tu.. kot yer pun, takkan la nak sound kot.. diam2 sudah..
kang org tak pandang..
buat malu free tak payah bayar je..
lalala~

Scya Lollita said...

hahaha sila la sangat perasan itu manusia :p

diana said...

tak pernah kena sebab akak tak suka pandang orang..
orang je yang suka pandang akak..tapi akak tak marah..
akak suka..
hahahhahaah

Mr.Thinker@Ali said...

Baget hot, memang macam tu kot. HAHA! By the way, kalau kena macam tu, Ali buat-buat tak dengar jaa. :)

nur said...

GAGA!!

izatty fatihah said...

mmg perasan hot lah pmpuan tu .. malu kot jd die . hehe

azwa amani said...

sombongnya budak perempuan tu.. cantik tak ayie ?? awin dnegan dia sae lagi cantik ??? huhuhu :P

Tukang Karut said...

menyampah dengan orang yang perasaan hot ni...

azwa amani said...

ayie..macam mana kalau kita nak letak ruang soalan dalam blog ??

chemay said...

mesti dia rasa dia cantik kan..
sampai semua orang nam pandang2 dia.
ekekeke
:P

muhamad hanif said...

bg middle finger jeh !


hahahahahaha

Fathiah Hamim said...

ehh perasan sudehh

Arpiiz said...

hehe, kita tak pernah kena, sebab kita usha dengan penuh hati2..^^

Wanie said...

ayie matrik mane dulu?
tak penah lagi la sound budka laki macam tu..
buat malu je kot..huhu

cik sakdi said...

lah ksiannye kene sound. slalunye pompuan memang kuat perasan. tp kite xkuat perasan orang pandang2 coz kite rabun. xtau pon orang tu pandang kite ke x. wakakakka

alif haris said...

perghh garangnye itu ladies :)

kalau aku kene cmtu , aku senyum je :)
aku ckp ye memang aku usha kau dari td sbb kau cantik :) hahahaha :D

Ezay Hadry said...

perasang je kot..nape tak cakap je...baju awak koyak kat belakang tuh...haha malu sket die..ntah2 die pulak balas ko memang gatal...
konklusi nye jage2 la klu berjumpa ngan die

tia @ Ini Kisah Tia said...

euhhh . malunyeeeeeeeeeee . perasan gilos ..

Bro ahmad said...

klu bro buat derk je..biarkan je la..p

yatie Awang said...

susah juga kalau yang suka perasankan? cantik sangat kut diaaaa....hihi

Novelgurl said...

skali sekala die nk pasan tu..iyakn je la..kih3

Fyqa said...

dia t'lbih prasan letteww

kiwi said...

hehe perasan lebih, bahaya tuh :p

apik pehe said...

hahaha..apik wat tak layan jer

[sutera kasih] said...

perasan tu dia kena jeling2 hehe

cik aisha said...

heheee...ada le jugak kdg2 tu wat nakal pndng pelik kt org especially kalau org tu yg mula2 pndng smcm kt kita...

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014