July 26, 2011

blog dia buat hati ayie damai !!

السلام عليكم

entry malam ini ayie nak write somthing untuk perkongsian tetapi ayie pospone dahulu sebab nak suh korang terjah satu blog ini. seriously mase ayie masuk blog itu ayie rase seperti damai sahaja hati ini tanpa diduga. incya-Allah banyak entry yang bermanfaat. waluapan baru sekali ayie masuk hati seperti sudah terpaut. kalau rajin jom terjah.


entry dia yang buat ayie terkesima. cuba korang hayati.
"Sesungguhnya aku sedang MENASIHATI kamu,BUKANLAH bererti akulah yg TERBAIK dalam kalangan kamu,BUKAN juga yang PALING SOLEH dalam kalangan kamu,kerana aku juga PERNAH MELAMPAUI BATAS untuk diri sendiri,Seandainya seseorang itu HANYA dapat menyampaikan DAKWAH apabila dia sempurna,nescaya TIDAK akan ADA PENDAKWAH..Maka akan jadi sikitlah orang yang memberi peringatan."
- Imam Hasan al-Basr
itu adalah entry sahabat ini yang buat ayie terkesima. kalau korang rajin-rajin jomlah kita singgah blog ini and follow sekali lagipon jom support blogger baru. incya-Allah dapat memberi manfaat kepada sahabat semua. incya-Allah. jom terjah jom.

pesanan ayie buat sahabat cuma, cuba kurangkan sedikit widget dekat blog itu kerana ianya boleh menyebabakan loading blog saudara. itu sahaja yang ayie mahu nasihat dekat bro. yang lain nothing sahabat. entry sahabat semua pun bermanfaat. incya-Allah boleh dijadikan perkongsian bersama. 

31 comments:

IMANSHAH said...

Salam Ayie

tak sempat nak BW sangat, klau sekolah memang bz..ni pun kat skolah ni

SoLy SoLicious said...

cambest!! jum terjah ~

Scya Lollita said...

cik scya pun suka blog2 yg tng ni (:

Freaky said...

nama blog pun dah hebat. Turn U ke jalan lurus

syrupmasin said...

terjah2 :)

alif haris said...

betul kata2 tu :)
andai orang yg sempurna je boleh menyampaikan dakwah, maka tiadalah orag pendakwah .. huhu

salu orag pertikaikan diri sndiri belom betul ada hati nk betolkan orag lain huhu

nawal addina said...

oke , time for terjah :)

Dearie Pearls said...

mcm pernah jejak ke blog tu sebelum nie..

*tentang widget tu memang sngt setuju kerna boleh mengakibatkan loading lmbt dan blogger nak terjah pun cam berputus asa. hehehe..

Wanie said...

ok, jom terjah..
tengah ade mase..:)

Lea IsNaw! said...

mahu terjah skrg jugakkk

zaaas

Tukang Karut said...

dah terjah...

fiq. said...

ouh ye? nak terjah dikala hati merudum kesedihan,,aucheh!
haha, salam

DanieL AdiE said...

Wah..info blog baru..

Thanx ayie..

Bigdaddyz said...

apa salahnya kan...

sergeant keroro said...

nice, terjah jom XD

muhamad hanif said...

saya terjah sekarang =)

shahjiehan said...

asalam ziarah... sedap kata2 tu.. nak pinjam x pe kan.. hehehhe...jgn risau..akan di link kan kat blog anda~

yanyan said...

dah tengok, rasanya kalo tak guna byk sgt font lg nmpak kemas. ye tak? ke kite je rasa cmtu? haha

CintaZulaikha said...

hummm..sat gi nak tgk jugak..

Rohaizam Rosli said...

waaaa nak jenguk2 la blog dia msti best kan... huhu...
btw thanxx for the nasihat yg diberikan... akan take note... huhu.... thanxx, amat menghargainya...

nur intan hazirah said...

yappp bolong tue best....byk manfaat....tq shared link...:D

meaw said...

blog meaw berat tak?huhu

kotak bulat said...

nak terjah gak la.. :)

ghost writer said...

ouh ia cuma pinjaman ayat dari sumber lain..makanya terisi pada ruangannya.peringatan ada di mana-mana.

btw,aku pun nak jengah juga.

adan said...

bagus blog tu.. nak terjah gak.. tp rasanya pernah terjah.. nak gak..

Lieyly ︱ Alia said...

alia ada msok blog neyh jgk...
best , rasa best ja kn..

apik pehe said...

tengok header pon tahu dah..heheh

cunndaa said...

thanks for info, nanti nak try masuk belog tu...

azwa amani said...

nice one...nanti nak kesana juga

YOUsoF said...

nasihat menasihati tanggungjawab bersama..


jom U-turn sama².. ;)

Bui Junaidi said...

tgh menerjah..*_*

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014