July 19, 2011

twins: ayong naik kereta lah !!

السلام عليكم

berubah lagi bukan ayie punye blog. ggaga sajer jer ingin mencari kelainan macam cantik pula templete kali ini lagipon ad element-element yang ayie terus masukkan dalam coding html macam ayie punye header sekali. grrr saje jer nak menjimatkan page element yang nak digunakan. hoh

malam nie nak cerita pasal twins. sorry guy lately ayie ayie agak jarang untuk mengupdate blog nie tapi incya-Allah setiap hari satu entry ayie akan update untuk tatapan youall semua. sayang you all grrrrrr (poyo kejap). tadi petang ajak twins jalan-jalan pergi main buai-buai. sebelum nak pergi tu somthing terjadi.
twins nak pergi pantai naik kereta
along: adik and kakak jom pergi main buai-buai dekat pantai.

adik: jom.

mak ngah: sebelum nak pergi tu cuba tukar baju dulu.

5minit kemudian:

akak: along dah siap dah.

along: okay jom pergi. along naik ambik kenderaan kejap. nak naik apa?

akak: nek kereta !

adik: kereta !

along: ala naik motor boleh kan? lagi banyak angin.

adik: ngehngehngehngehnegh (menangis pula)

along: iyerlah. jom naik kereta. nasib baik ayah tak niaga hari nie. hang nie demand sangtlah. aishhh

tengok perangai si twins ni. kecik-kecik dah tahu nak naek kereta @ motor. aishhh nasib baiklah ayah ad dekat rumah lagipon kereta lagi satu umi guna untuk pergi sekolah. so, nak tak nak kena naek kereta proton ayah lah pergi pantai main buai-buai dengan mereka.

perghhh, best sangat sebab dapat lepak pantai tadi petang. hilang semua masalah dan disamping before pergi pantai pon sempat edit blog dapam mase 1jam lebih. and now nielah hasilnyer. ggaga okaylah time untuk pergi kenduri. ganti ayah sebab ayah ad hal dengan umi terpaksa keluar pergi bandar. balik nanti ayie blogwalking blog korang ea. 

30 comments:

zati embong said...

simple tp cantik.nampak cool je.hihi

alala,rajennya ayie ni.sis da lama da x lepak pntai.

sergeant keroro said...

cantik la, hehe.

p/s : budak kecik sekarang memang mengade :P

waN Mohd Salim said...

waa tambah best je template ... buatkan saye 1 bole .. uhk uhk

syrupmasin said...

perghh gile bagus doe kau bawak adek jalan2 :D

Wanie said...

nak ikut naik buaian leh?haha
kalau wanie pun prefer naik keta kot..:)

baus la bawak adik jalan2..abang mithali..hehe

Freaky said...

ehh ni template aku penah guna untuk blog nombor 2. lepas tu aku tuka yang asal balik.. cantik template ni

alif haris said...

hehe blog ko dah berevolusi dah ni .. hebat2 hehe

bestnye p pantai ayie .. hehe

muhamad hanif said...

ayong-ayong,

nak eskem !



AHAHAHHAHHHAH

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

twins sister tu nak jaga kulit kut.. xbg kena panas... tu yg nk nek keta.. hahaha

Mrs.Yie said...

ayie dah ada lesen ke? :)

Tukang Karut said...

sokmo bersalin kulit blog ni...


adei... rasa nak bercuti di tepi pantai la...

diana said...

tengok template kamu ni...
akak nak tukar template lagi la rasanya...
heheh...

cik sakdi said...

haha budak sekarang memg mcm tu. nak yang mahal2 n best best je. contohnye kalau gi beli icecream, anak2 sdare yg kecik mintak harga yang rm2, yang sinnget xnak, tau pulak tu, kehkeh

ILA HonEyBuNNy said...

nak pergi pantai jugak..

tennagkan fikiran neh....hehe

Arpiiz said...

haha, tapi kita agak fobia bila bawak kereta..huhu

Lieyly ︱ Alia said...

hhaah , manja sungguh kan ;)
sbar ja budak2..

wahh best p pntai..

tia @ Ini Kisah Tia said...

ololoorhhh . nasib baik tak minta dukung p pantaiii :)

kotak bulat said...

wah.. cantik template skrang..cm blogger pro. hehhe..

Sunah Sakura said...

nak gi pantai gak!

Rozuan Ismail said...

banyak betol kenduri dia.hye ayie.lama wan x update blog.huhu

Syuxer said...

blog bro dah cantik dah yang baru neh..simple..

budak2 zaman skarang kalau tak hidup susah time kecik manja agaknya tuh heheh..sekali sekala ngan bermanja ngan abang dia kot heheh..

yatie Awang said...

aahhh...kakak nak naik bas...hihih

adan said...

naik kete tu bukan ape.. lebih safety la katakan.. ehehe

Ati Masrif said...

salam ayie,

nice..

budak2 lani banyak kerenahnya
tapi seronok melayan :)

CintaZulaikha said...

twins ayie mmg da pandai cakap betoi ek???

Muhd Aizie said...

Mana gambar ?

NURUL NADIAH MAMAT said...

lepak kat pantai paling best....tenang dan damai...

p/s : budak2 skang untg....kuar dr perut dah de laptop semua dpn mata...huhuhu.........

Bigdaddyz said...

simple dan cantik....:)

Ezad Skytech said...

aq pon tgh nak cari template untuk blog ni...kat mana yg best ye nak cari template.....heee~

Solihin Zubir said...

bila besar nnt, mintak belikan kereta plak.. heheh..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014