July 1, 2011

indahnya bila sahabat berpuas hati

السلام عليكم

alhamdulilah ayie dapat menyelesaikan satu tugasan daripada seorang sahbat and then dia berpuas hati dengan apa yang telah ayie lakukan. hehe ayie lakukan hanyalah yang simple-simple shje sebb ayie bukan pandai sgt bermain dengan coding-coding dekat blog nie.

kata orang kalo tidak cuba masakan kita boleh tahu akan kebolehan kitakan. huhu korang nak tengok ker? hasil renovate ayie. haha tapi biase shje apa yang ayie renovate nie. ikot apa yang terlintas dalam kepala otak. jer. kalao korang nak tengok mai ayie tunjukkan kejap yer.

.
.
.
.
.


apa macam korang okay tak apa yang ayie buat nie. kalau korang nak suruh ayie tolong boleh shje. haha tidak ah gurau shje lagipon ayie banyk bljo daripada tutorial semua nie. kehkeh seterusnyer yang ayie godeh adlah header. 

header ini memang tuan blog punye. kehkeh ayie cuma ubahkan saiz supaya nampak centre dengan boday entry. apa macam boleh tak ayie buka tempahan. saper-sape nak edit belog mai jumpa ayie. kahkah pandai-pandai shjekan ayie nie. memang tidak ad kerja agak nyer. kehkeh
akhirnya ayie dah tunjukkan dekat tuan blognyer dan dia pun suka dengan hasil kerja ayie. kalo korang nak terjah blog dia pon boleh sebb ayie suka entry awien nie. dia banyak juga entry yang saling ingt mengigati dan awien jugalah yang menyebabkan ayie terjerumus dalam blog nie. kehkeh by the way, dia sudah berstatus TUNANG ORANG. kehkeh

kalau korang nak pergi dekat blog amani nie and then follow sekali pon boleh just tekan link dekat bawah nie. incya-Allah korang tidak akan sia-sianye ah.
.:::: BICARA AMANI :::.

26 comments:

harrazdani said...

wahhhh..pandai mengedit rupanyer ayie ni...nanti blh tolong minta tolong edit harrazdani...kasi kemas skit....;)

muhamad hanif said...

wahahaha..

hebat tau..!!

waN Mohd Salim said...

oit .. buatkan ps 1 header hee .. huuhuuhuhuhuh

ABU said...

wah nice

fieha said...

salam..cantik jgk awk edit ye..nk tanye bleh..tau x mcm mne nak buat tulisan yg ada shadow tu? :)

azwa amani said...

ayie..macheh2....awin tukar sikit jerr.....bckground belakg tu...tapi serius, suka tengok sebab nampak kemas...terima kasih ayie...suka juga sebab dah ade blockqouate...selalu tak dapat buat..okey..tq so much

alif haris said...

ayie .. pndai jugak eh ayie edit2 ni :)
berguru dgn fizgraphic ke ? hehehe

Freaky said...

ayie deco blog dia tu ke ? cantik header blog tu.. comel :D

Muhd Aizie said...

nice! ;)

Nasriq said...

err... nak mintak tolong jugak boleh?

CintaZulaikha said...

comeylah...suka tgk headher dy..

Rozuan Ismail said...

rajinnya ayie tolong kawan ye,kalau wan,penat lor.hik hik

ieda said...

cantik ! .. dik buatkan header utk akak .. dah lama x tukar header baru lah dikk huhuhu

Khairy said...

tertarik la ngan header dia...comei gile...sekali pandang, nak pandang lagi...hehe

Puteri Iqa Izyan said...

PINK~

i loikeee =))

Shahrul Izwan said...

ouhh cantik3! :D

nawal addina said...

blog decoration ? :)

syarifahsidrus said...

pandai tu!huu~~

Scya Lollita said...

HEHE sonok kalau dpt puaskan kawan kan

yatie Awang said...

tu lah...kalau kita buat sesuatu dengan ikhlas, tentu di hargai...good luck

Nurnajwa said...

'terror' habissssss niii~

Hahha, cantik ;>

Lieyly ︱ Alia said...

cantik2 , ;)
pndai ayie...

zati embong said...

sis selalu mntak adik btkan.tp skrg ni dia tgh busy nk spm,xlehlah nk kacau dia.

cantik yg ayie bt 2 tau.

Asrul "iLham" Sany said...

penulis hantu datang melawat, follow n komen blog kamu

;D

Aisyah Aina said...

wah cantik...pandai la ayie edit2 ni :)

syrupmasin said...

pandai doe kau edit2 nih..hebat :)

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014