July 1, 2011

kesulitan yang amat dikesali

السلام عليكم

sorry you all hari ni satu hari ayie tidak update apa-apa untuk perkongsian bersama. hukhuk busylah katekan. daripada subh sampai lah ke petang busy dok cari barang-barang untuk kenduri esok and nie pon baru sempat nak bukak laptop. maaf yer kalo ayie tidak datang ke blog shbat semua. 

alhamdulilah ayie dah ad kekuatan untuk mencuba tutorial. incya-Allah dapat dikongsikan bersama dan mane tahu akan dapat mebantu shbat-shbat semua dalam merenovate blog kan. hehe lagipon kalo blog tidak berat pasal ramai yang akan blog shbat semua kan !!

buat yang follow ayie. incya-Allah ayie akan terjah blog korang semua malam nie owh esok pagi. yang penting secepat mungkinlah. tidak mahu kecewakan kalian semua. incya-Allah ukhwah akan terus berjalan. khekhe

okaylah, tidak apa-apa yang ayie nak mengarut dah. mahu bereskan diri and mulakan berblogwalking ke blog kalian semua. incya-Allah akan dipermudahkan segalanya.

17 comments:

Rozuan Ismail said...

baguslah ayie ni.wan rasa memang ayie dapat pergi lagi jauh dalam dunia blog ni.nanti kalau dah ramai org kenal,jgn lupa wan ye.

Nasriq said...

memang kadang2 agak kesulitan...

apik pehe said...

takper ayie..setel yg lain dulu sampai siap..heheh

Freaky said...

dahulukan mana yang patut dulu ayie. jangan lupa rehat :D

harrazdani said...

semoga segala urusan ayie dipermudahkan....;)

Miz Novexx said...

setelkan sume benda penting dulu, baru layan blog...

nawal addina said...

haha , takpe2 :)

enjoy urself !

Aisyah Aina said...

takpe...selamat berblogwalking :)

ABU said...

sama la aku pun latly busy gak..huhuhu

Wanie said...

besa la tu..
tak kan lari follower ayie..:)

alif haris said...

takpe .. no hal lah ayie :)

kami fhm ^^

Muhd Aizie said...

Ayie, teruskan berblogging! belajar edit blog cantik2 tau . nanti boleh laa nk tempah design ;)

azwa amani said...

huhuhu... bagus2.. awin yg terkebelakang, :) keep it up

zati embong said...

ayie,selamat berkenduri..

Syuxer said...

takdehal punye bro..:)..settlekan yang lebih penting dulu..tapi pastikan kesihatan dijaga.

syrupmasin said...

baguss ayie nih :)

sergeant keroro said...

yang penting tak bebankan diri :)

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014