July 25, 2011

macam mana ayie luper ea!!

السلام عليكم

yie boleh pulak terlupa yang hari ini adalah birthday my sis yang no.4. alhamdulilah sekarang my sis sudah pun berumur 9tahun. kalau ikotkan sudah berada di darjah 3 sekarang nie (memang darjah tiga pun). nasib baik ada umi yag ingatkan ayie bahawa hari ini 25.7.2011 adik ayie (aina) berumur 9tahun. to my sis sorry abang tak boleh nak bagi apa-apa dekat kamu hanya sekadar doa dan kenangan manis buat diri kamu.

mahu tahu mana satu adik ayie yang sambut hari lahir pada hari ini.

ayie tidak sempat apapun untuk belikan my sis cuma sempat belikan kek yang my sis memang sangat minat iaitu tiramisu. harap-harap my sis tidak marah. lagipun tadi abbie dah bawak pergi makan-makan and then umipun belikan somthing untuk my sis iaitu shawl. gaga padan muka hang adik ku sayang. tak pasal pasal dapat shawl. lain kali kuar rumah pakai tudung walaupun baru 9tahun.

okay malas nak membebel sebenarnya cuma nak sampaikan itu sahaja untuk entry malam ini. incya-Allah i will going to your home after this and say thankx to my followers. alhamdulilah sudah sampai angka 4. love you all.
Di antara kunci menemukan sentuhan cinta Ilahi...adalah dengan kita bertafakur tentang pelbagai hakikat keluasan cinta-Nya itu. Sesungguhnya seluas mana pun rasa cinta dan kasih yang dipersembahkan oleh makhluk kepada al-Khaliq tidak sedikit pun mampu menyaingi setitis kasih Allah terhadap hamba-Nya

35 comments:

IMANSHAH said...

HB untuk budak kecik tu..huhu

SoLy SoLicious said...

laa...mcm mn leh lupe tuh..isyk3

Happy birthday!!

Lieyly ︱ Alia said...

apa punya abg neyh lupa..kehh3 !
pndai dia pakai shawl..

**HB adik ;)

sergeant keroro said...

hepi birthday!! XD

Syuxer said...

hepi birthday untuk adik bro..:)..belajar rajin2 dan jadi anak solehah ye..

syrupmasin said...

haha..aku birthday adek wish sms sudaa..kalu baek hati sikit topup la dlm rm10 dan keatas :D

Arpiiz said...

wah, rajin betul belikan adik2 hadiah ye..hehe

cik aisha said...

hadiah terbaik doa dr seorg abg utk adk dia...epy besday aina..:)

muhamad hanif said...

hepi besday tuu adik ayie..


AHAHHAHAHAHAH

Solihin Zubir said...

ish.. nk kna lempang btul ini abg.. haha..

slamat hari lahir utk adik ayie..
comey pkai shawl.. :D

alif haris said...

hehe HB utk adek ayie tu .. :)
dpt adiah shawl tu hehe

zie_ira said...

happy birthday adik ayie,,^^

takpe ,,yg penting da wish befday die,,mesti die da seronok sgt tu,,kan,,hehe,,:)

Bro ahmad said...

selamat ulang tahun hmm kirim salam kt dia..tudung apa ni? style

farisya!!!! said...

wish HB kat bdk kck 2 n kim slm kt die ek...hope die pnjg umo n murh rezeki...insyaAllah...

pnjm shawl!!!hehehe

Freaky said...

hepi befday untuk dia ayiie :D

Bigdaddyz said...

itu maknanya tua sebelum waktu...bahaya tu...hehe

siti kektus said...

bergaya kemain si aina tu. dah teri shawl lilit. hihi ^^



hepi besday aina! ;P

cikji said...

tiramisu! yummy!

hepi bday utk adik kamu :)

syAzAnA said...

dekat pula befday dia dgn befday aku. heeh

op anaz said...

Hepi Besday..:-)

adan said...

selamat hari lahir untuk adek no 4 bro.. semoga panjang umur die.. untunkg die dapaat mkn kek tiramitsu.. sy ak pernah lagi.. belikan sy boleh? ngee :P

[sutera kasih] said...

happy birthday adek comel tu :)

Muhd Aizie said...

Aurat ;)

Haha, HB

meaw said...

selamat hari tua ye adik ayieeeeeeeeee ^_^

zati embong said...

happy birthday aina.amboi2,kecik2 da pndai pkai shawl eh.hihi

Mrs.Yie said...

ish..ayie..muda2 dah x ingat?? :)

mykhalis said...

kecik dah bergaya tue..HB untuk adik k

Afikah Aziz said...

hepi besday utk adik kamu :)

say to easy=) said...

happy birthday buat adik kamu

apik pehe said...

hehe..muka adik tu macam marah jer..hahaha

PinKy MoMMa said...

Allah selamatkan dia..aminn :)

sleeping_maniac90 said...

hepy bday tu sis ayie..
comey!!..

Wanie said...

hehe..bagusla 9 tahun dah bertudung..:)
happy birthday adik ayie ^^

Ezad Skytech said...

dari kecik lagi da ajar pakai tudung..bagu2..hee~

HB untuk adik ye..(^^,)

azwa amani said...

comelnya adik ayie...

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014