July 7, 2011

twins: ayong jgan upe air vite

السلام عليكم

alhamdulilah, puas tido kot ayie nie. kahkah lepas isyak terus tido sahje dekat depan tv tanpa memikirkan orang lain. haha sampai adik ayie marah sebab ignore diorang and tidak layan diorang. ayie pon tidak tahu ah kenapakah seminggu nie asik tido awl sahaja. nak kate buat kerja berat tidak juga. haha

malam nie nak cerita pasal twins lagi sebb tadi petang diorang nangis kuat sebab nak suh ayie belajar benda nie. jom terjah benda apa yang diorang nak sangt and then setiap 2hari sekali mesti kena belikan diorng. haha
.
.
.
.
.
.
.
ikhsan pakcik google

adik: nak air solivitelah. dekat rumah mama and ibu dah abislh.

along: mane ad duit. suhlah mama pergi beli ea?

adik: (pergi ambik beg dompet along).

along: mane hang dapat beg dompet along nie ah?

adik: (tunjuk ke arah bilik).

along: aishhh, hang niekan. nty ah along keluar belikan solivite tpy jgn nangis. pergi rumah ibu sane cepat.

adik: (terus jalan sendiri pergi umah ibu)

kopak lah duit ayie hari nie. haha lagipon bukan selalu belanje twins nie. so, dengn baiknyer pergi start motor and pi cari dekat pasaraya air solivite nie. belikan mereka 3packet cukuplah. grenty tak nangis lagi and untuk pengetahuan korang twins nie adlh   budak yang gilakan air solivite. haha sekurang-kurangnyer 2kali sehari kena beli.
p/s: jom minum air cincau dahulu. lama sudah tidak pekena cincau. hhukhuk

26 comments:

azwa amani said...

sedapnyer milo cincau kat azizan cafe..huhuhuhu

Rozuan Ismail said...

wah,wan pon suka air tuh tapi mahallah. x leh minum selalu

sergeant keroro said...

jagung cincau sedap, hehe XD

p/s : adik-adik memang suka air camni :p

Aisyah Aina said...

kita yang dah besar ni pon suka gila minum solivite...5 botol untuk sorang je....haha :D

kotak bulat said...

haha..dpt bykkan situasi.. :)
sweetnya perangai twin tu..

Freaky said...

haha bro beli air lebih gak.. lain kali sorok leklok dompet tuu

Nasriq said...

isk... parah cam ni... mau kopak...

cik pulau said...

ahahaha..
bagusnya twin tu..lalala~

syrupmasin said...

haha..baguss ade abg mcm nih :D

syAzAnA said...

wei, jgn bagi adik2 kau sangat minum ni. bahaya wei. maniss tuuu. kan xpasal-pasal kena kencing manis. aku siyess ni.


Please lah, boys and girls!

PinKy MoMMa said...

ayie..kembar ni sebenarnya penyeri idup kamu tau ;)

mereka sgt comel hehehe..ada je keletah dia nak buli along dia hehehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . ingatkan vitagen :)

kiwi said...

erk! kalau adk kiwi, tak habis2 mintak air vitagen.

yatie Awang said...

kakak suka air tebuuu....

muhamad hanif said...

along,

nak vitagen ?!!!



kahkahkah.

Iris said...

bagus utk kesihatan tuh

zati embong said...

ni kalau sis jumpa ayie ni,leh mntak blanja gak ni.

O.o

fiq. said...

alah2, comeynye twins tuh! dari perkataan dia pon dah dapat rasa comelnye..

Wanie said...

beli sampai 3 paket = 15 botol eh?

budak2 memang suke minuman ala2 yakult & vitagen ni kan..

Mr.Thinker@Ali said...

Air tu macam vitagen ke? ^^

Shahrul Izwan said...

Solivite perisa oren dan anggur best! Hahaha! Dulu masa sekolah rendah lori solivite every year dtg bg free sample and jual.
so dr situ kenal solivite ni. mmg sedap! :D

ABU said...

mcm vitagen jgk kan..

CintaZulaikha said...

umur twisn ayie tu 2 thun brapa bulan ek???

erika nuris said...

bwk la mai datang khar...hehehhe..msti comey nie...

syarifahsidrus said...

penyayang.keh2

tak suka solivite,suka vitagen je..heee

YOUsoF said...

Tak terasa rugi bila tengok orang yang kita belanja tu gembira kan Yie..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014