December 24, 2010

aku benci kau !!

tidak mungkin demam ??


assalamualaikum semua ..


apa khabar semua pagi nie . sihat ker tidak ? sidah breakfast . hehe soalan nie jer asik aku taye dekat sahabat semuakan ? almaklumlah, orang dekat sini tak berapa nak sihat . ermm, dari semalam rasa nak demam tu wujud dan now, demam dah bermula . huhula 


sowi sahabat , tak dapat nak tulis entry untuk tadi malam . ayie dah muntah-muntah, sakit gigi dan badan pon seram sejuk . alhamdulilah, malam tadi gak umie ad call, mybe umie rasa tak sedap aty ko sebb anak dia tak call petang tu . kuat tu instinct seorang itu terhadap anak dia tu . hehe


thankx umie sebb teringt nak call along . adeh, nie demam pun agaknya sebb rindu deka family kot . hoho btw, aku nak ucap terima kasih dekat someone nie siap belikan aku ubat sakit gig, sakit kepala dan so on .


yer jer ko nie ayie ad orang belikan ko ubat ? ker engko perasan sahaja ?


erm, ko niekan, asik nak boikot aku sahaja, mestilah ad, tak percaya tengok gambar dekat bawah nie . hehe


nampak tak ? sape bagi ea ?

terima kasih dekat sahabat yang anta ubat nie dekat ayie . sayang juga mereka dekat ayie . haha sowi aw, time nie blom makan ubat ag sebb tak makan nasi lagi . nak say thankx juga dekat abg bob . abg bob ker ? huhu boleh lah panggik bng sebb umo dah 22tahun kan sebb tolong belikan nasi dekat kedai azizan tu cuma kuah sup dia bnyak ajinamoto . peh, memang merasa lah nampaknya makan ajinamoto . hoho boleh botak aw . haha

alhamdulilah, bagun pagi tadi ad kurang sikit, harap semuanya akan okay-okay sahaja dan tak lagi rasa demam terus . teruk tu kalau rasa demam, nanti satu kerja tak boleh nak disiapkan . hehe btw, ad kerja ker ? hehe faham-faham sudahlh . hehe 

one more thing nak taye semua ? saper ad petua supaya kalau sakit teruslh makan ubat . haha ayie nie jenis orang yang tak suka makan ubat selagi tak teruk aw . ngeh3x . maaflah bukan takot ubat cuma ubat tu sahaja takot nak masuk mulut ayie takot termuntah balik . 

ayie-ayie nak taye ? kamu semalam muntah ker ? haha

mestilah muntah dok, adeh, aku pun tak tahu ah . nak kata makan banyak sangt, makan waktu tengahari sahaja, waktu lain aku jarang makan kot . erm, sahabat semua makan kena ikot time aw . jangan ikot perangai ayie nie . ngeh3x .

kamu sakit gig sebb apa pula ?

aku sakit gig ? hehe segan i u nak beritahu sebb yer . okaylah bagitahu juga . sebb sakit gigi adalah terlampau makan banyak sangt coklat . hehe sampai ad 3pekat coklat dalam bilik nie, tinggal ag satu paket sahaja belum abis dan dalam masa 2hari abis 2 pekat . lepas tu coklat jenama yoss ye aw . hehe

macam aku boleh percaya dekat engko nie ?

ko tak percaya sudah . aku tak ambik gambar ah . sowi aw . hehe tak boleh nak tunjuk kat korang yang selalu tak percaya dekat aku nie . hoho . maaf ya sahaabt semua . hopefully petang nie ayie sihat sepeti sedia kala dan dapat menjalankan tugas balik . ad keje petang nie dekat kolej anta surat . hehe

p/s: maaf yer dekat sahabat semua . semalam kelitahan dan tido awl lh . huhu time untuk rehat sekarang .

20 comments:

Zara Irhan Affendi said...

cepat sembuh yer ayie. bestkan ade kawan2 yang care :)

azrinrahim said...

zara irfan affendi:

boleh tahan ah ala, sahabat yang baik macam dorang nie..sayang dekat diorang nie . muah3x .. sayng sgt2..

Lina said...

moga cepat sembuh yer...oh yer dah jd follower :)

Ieda Al-Habsyi said...

semoga cepat sembuh :)

azrinrahim said...

lina:

incya-Allah cept sembuh..

azrinrahim said...

ieda al-habsyi:

insya-Allah cept sembuh..

Suria. said...

yosh ! aku la tuh yg bagi !
hehehhehe...
jadik, ko syg aku la kn ? hehe

diana said...

ubat tu tak berkesan la..
kamu makan ubat serbuk cak kaki 3 tu..
10 minit je dah ok..
tapi tu ubat tahan sakit je la..
sebab sakit gigi ni tak de dah ubat lain selain cabut..
kalau sakit gusi ye la boleh sembuh..
tapi kalau di sebabkan gigi yang rosak
cabut je la..simpan pun bukan boleh buat harta pusaka..

azrinrahim said...

suria:

hang ker yang bagi..wkaka orang lain kot..

azrinrahim said...

diana:

kak, pedasnya ayat .. hehehe terasa aik dok simpan gigi ..hoho incya-Allah nty cabut..n ubt to mber yg belikan lh

erika nuris said...

semoga cepat sembuh ye..:)
sama la kite..selagi tak teruk memang tak nak makan ubat..

azrinrahim said...

erika nuris:

thankx you..

:Cikgu Akim: said...

hope cpt sembuh..adeh time mkin dkt nk dftr la deman..tetiba!!heheheh

Armiza said...

semoga cepat sembuh..=P

azrinrahim said...

cikgu akim:

daftar apa ?? hehe dah baik demam.. alhamdulilajh..

azrinrahim said...

armiza; thnkx you

immukmin said...

salam..ayie..ana rasa ..demam ini mmg bert sngt...tapi penyakit adalah penyuci dosa..insyaAllah ada hikmah disebalik...

semoga cepat sembuh yek..insyaallah.. lillahhitaala..

mijieywardie said...

skang ni mmg musim demam. kucing G pn nga demam gak. hehe..

azrinrahim said...

immukminin:

incya-Allah cepat sembuh..

azrinrahim said...

mijieywardie;

kucing pon reti demam ker..hehe

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014