December 22, 2010

pencarian blogger peramah 2011

assalamualaikum semua ..


alhamdulilah petang nie dapat rehatkan minda kejap .
tadi ad umie call, mybe dia terbce entry aku yang nie kot .
terima kasih umie . sayang umie lebih lah . hehe


apcal cerita pasal ummie lagi nie ayie ? tak ad cerita lain ker ?


yalah, nak cerita benda lain lah . sabar sat ea . nak angkat jemuran jap, hujan tengah melanda bumi tg malim nie . alhamdullah syukur hujan turun . cuma tak boleh main hujan sahaja sebb nanti demam tak boleh nak update blog . (alasan jer tu) huhu . tadi masa tgok page kat blog bukak shoutbox . ad satu mesej nie tulis macam nie .


meaw: muahahahahah! anda telah ditag [link] .


kira macam tulah bunyi yer, cik meaw yang tag . nak tahu tag pasal ap, jumpa kita lanjutkan cerita kita . baca dengan teliti ya .



Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalamlist blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
  1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011';
  2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;
  3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini >http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html
  4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.

okay sudah siap . cik meaw anda boleh lihat sekarang . hoho btw, sekarang nasanya untuk saya mentag mangsa-mangsa aku . saya mahu mentag mereka ini .


mereka yang bertuah adalah :
jeda
susu
uminur
naditul farah 

p/s: kepada yang ditag, sila siapkan tag tersebut secepat mungkin, terima kasih .

2 comments:

Suria. said...

oke ! aku peramah? sudah semestinyer !
:)

azrinrahim said...

suria:

yeker peramah ? ngeh3x..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014