December 12, 2010

sahabat baru dunia blog

Alhamdulilah pagi ni semua dapat menjalankan laksana sebagai seorang muslim .

Sebelum kita melakukan sesuatu, pastikan diri kita sudah bertemu yang maha Esa dan menjalankan tanggungjawab sebagai seorang muslim dan muslimah .

Seperti ada pepatah mengatakan, “solatlah kamu, sebelum kamu disolatkan” .

(sekian tazkirah pendek daripada Ana)

Tak syok, bangun pagi-pagi nak membebel ni . aish ..

Tak ada cerita nk cerita cuma sunyi sahaja di kolej waktu begini .

Senyap sahaja tanpa khabar berita disebabkan semua students, pulang ke kg .

Oits, kenapa ana masih kt kampus ag .

Actually, ana ad terlibat dengan aktiviti KHAR iaitu KARIB 11 .

Nak tahu apa tu KARIB ? nantikan ..

(dah lari tajuk nampaknya, jom kita terjah tajuk sebenar)


Ana sedang berusaha mensiapkan sebuah header untuk sahabat baik ana yang sekarang mereka semua mula berjinak dalam dunie blogwalking . ana respect mereka . walaupun baru shja mula nak berblogwalking, tapi idea untuk garapan blog mereka suda ada . nak tahu siapa meraka tu ..

(actually sowg sahaja iaitu RROF)




Dah tengukkan blog prof, nak peg blog dia, tekan jer nama PROF kat atas nie ya . prof nie seorang yang sangat rajin dan sampai EXCO ana cakap prof seorang rexco yang dedicated . I like that statement . hehe

.
.
.
.

and ana nak cerita sikit pasal hobby ana .
nak tahu apa tengok lah score ni .


gempak tak ana score .
saper nak lawan ana bowling .
jom kita lawan .
ana dah gian nak main nie .
tapi kalo realitinya jarang untuk ana cecah angka ni .

le-3 terbaik uhhh .
tak boleh bela shajakan kedudukan .
saper tercabar jom lawan ana .
hehehe

Okay lah, ni sahaja ana nak update pagi-pagi ni .. jumpa di lain entry dan lain ilmu . maal salamah ..

4 comments:

immukmin said...

terbaik!!!!...heheehee

azrinrahim said...

to immukminin:

apa yang terbaik .. hehe samat pagi loh .. ad cerita best tak mukminin ??

immukmin said...

ukhwah lah yg terbaik!!

azrinrahim said...

ukhwah memang terbaik .. hehe lepas asar nie ayie pon nk update smthng ..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014