December 22, 2010

Sengal Zone : Saya Lelaki Itu !

assalamualaikum semua ..


alhamdulilah, sudah dapat selesaikan tanggungjwab malam nie .
ingat nak tido tadi lepas isyak tak boleh pulak, dan tiba-tiba kak aisyah ad anta mesej kak chatbox FB . ingt ad perkara penting, tapi memang penting pun suh inform dekat amin dan soupi yang malam nie diorang kena ajar students kemboja yang study kt UPSI nie .hehe alhamdulilah, aku terkecuali, boleh lah relax kejap . lagipun aku biasa-biasa sahaja berbanding diorang nie . good luck yer, hari nie korang kena ajar decimal standrd primary schoolkan ? ajar elok-elok aw .


okaylah, dalam menerawang alam maya blog tadi, jumpa segmen nie, just untuk lelaki sahaja aw, no gurl . korang tak percaya ker ? jom terjah blog SENGAL ZONE . saper lelaki sejati tu, terjah lah blog nie aw, grenty tak menyesalnya .


apa syarat-syaratnya ayie ?


syarat-syaratnya korang boleh g blog SENGAL ZONE sekarang .


so, korang dah pergikan, jom kita join wahai kaum adam sekalian .



* bergaya * nakal * sempoi *

p/s: kepada sesiapa yang nak join , boleh sahaja tapi terbuka untuk kaum adam tapi tak bermakna nie aktiviti sonsang okay . think positive .

2 comments:

IMANSHAH said...

owh saya juga join,, saya tidak songsang

azrinrahim said...

imanshah:

kita memang tak songsang loh..hehe

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014