December 1, 2010

first award ana dapat


balik sahaja daripada makan tadi .
ana terus bukak lappy and nak tengok ada orang comment x??
hehe
alhamdulilah ad loh .
gembira ana .
(poyo yer) .
ana dapat award ni daripada exco ana .
thank kepada awien ea sebab bagi award ni kat ana .
terharu ana . hohoho
xsanka boleh dapat award walaupun baru sebulan setengah berkecimpung dalam dunia BLOG .

okaylah macam biasa kena jawab tag lagi .
actually tag ni ana dah pernah dapat dan di tag oleh EXCO ana juga .
xperlah ana jawab lagi ea .

blog azwa_amani di mata anda ??
banyak perkara yang dikongsi bersama dan semuanya bermanfaat untuk semua orag untuk mengubah diri ke arah kebaikan .

nama blog anda dan kenapa anda pilih nama blog ni ??
"namaKu, namaMu jua" pilihan hati ana untuk nama blog ana . ana pun tak tahu kenapa ana pilih tapi setiap entry yang ana tulis tersirat apa yang dimaksudkan dengan namaKu, namaMu jua .

nama URL anda dan kenapa pilih nama tu ??
http://azrinrahim.blogspot.com . ana pilih sebab senang  nak ingat . agpon nama azrinrahim adalah singkatan daripada nama ana dan abbie ana . love you dad .

apakah kaedah penulisan dalam BLOG anda ??
lebih kepada individu, sahabat dan perkongsian ilmu . disamping penceritaan yang secara otak yang tiba-tiba terlintas dalam fikiran .

apakah perasaan anda apabila melihat BLOG orang lain cantik dan menarik tetapi BLOG anda tidak ?? (kadang-kadang BLOG sendiri cantik tapi merendah diri?
biasa sahaja, semua orang mempunyai pilihan dan cara untuk mencantikkan BLOG masing-masing . semuanya bergantung kepada kretiviti masing-masing .

bilakah BLOG anda diwujudkan ??
since pertengahan bulan OKTOBER . masa sebab dok tengok member enjoy shja berBLOG disaming boleh coret sekala apa yang berlaku .

siapakah orang yang pertama tahu kewujudan BLOG anda dan menjadi 1st followers ??
yang tahu kewujudan BLOG ana ialah sahabat baik ana, dialah yang bagi nama untuk BLOG ana juga . yang jadi first followers ana tak ingat lah . macam banyak shaja yang follow ana kan . haha

sekarang giliran nak tag dekat sahabat ana:
mereka adalah

QEZ
JEDDAH
SURIATI
PENUGGU HUJAN

salam ukhwah .

2 comments:

AdiE said...

TAHNIAH AYIE~~!!


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/beginning-of-jimba.html

azrinrahim said...

adie:

thankx u SIR ..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014