December 21, 2010

matured siot ..

assalamualaikum semua ..


jalan-jalan dekat Fb tadi  and then men game dekat FB . haha bestkan sambil mencari idea mengupdate blog . maaf sahabat sekalian, sejak dua menjak nie tak ad entry untuk kalian semua . tapi tadi sempat juga blogwalking dekat blog sahabat-sahabat semua . jalan-jalan baca kisah-kisah, pengalaman dan contest . dapat gak drop sikit komen untuk kenan-kenangan . hehe


apa sebenarnya kamu nak cerita nie ayie ?


tak ada cerita apa-apa . just nak tunjuk komen nie sahaja . betulkan gambo aku kat FB tu nampak matured berbanding yang dahulu mcm budak kecik . haha memang kecik pun . nak buat macam maner ?

gambar dahulu .

nie gambar ambik masa kat matrik dahulu 

before peg dinner dengan dato' hishamudin



sudah lihatkan ? sekarang tengok pulak apa yang pria lola anta dekat ayie melalui saluran FB . hehe jangan jealous . sampai dia tak kenal ayie tu . hehe

sudah abis baca . hehe

*maaf pria lola . terkeluar pulak gamba kamu .. haha


tengok tak dia tulis apa . btw kalau sahabt nak tahu ayie nie kecik sahaja orang ya . kecik-keck cili padi gitu . haha tak sangka pulak aku, ada juga orang nampak perubahan dekat diri aku nie . haha mybe sebab cara aku ambik gamba yang buatkan aku nampak matured gitu . btw, lepas nie nak ambk gambar-gambar yang agak gempak gitu . haha


haha, okay kepada sesiapa yang nak ayie jadi modal boleh lah bgthu . haha incya-Allah terima kot . tpy abbie dan ummie ayie izinkan ker ? hahaha just have fun sahaja . 

12 comments:

wa kaljis said...

Kekekek.. macho ape.. kira orait lah tu kan.. sampai geng sendirik pun takl kenal mmg tul make over nih.. Kipidap.. :)

kiwi said...

setahun ada 365 hari. 365 hari mampu mengubah apa saja.
btw kiwi follow ayie balik. Nanti rajin2 lawat kiwi eh :)

azrinrahim said...

wan kaljis;

haha..make over kejap jer..nk g jumpa menteri kot..bergaya lah sikit maner thu ad rezeki jadi menantu ker ..haha

azrinrahim said...

kiwi:

incya-Allah ayie rajin melihat blog kamu... hehe betul tu..365 hari boleh merubh segalanya

mary ann ;) said...

nampak la gambar tu tak kebudak-budakan sangat..hahaha ;)

azrinrahim said...

mary ann:

yelh tak kebudakan..hoho

lynn angel said...

yap2.. memg ada beza.. lebih matured.. :)

azrinrahim said...

lynn angel:

thnkx you...

Ikhwan said...

test

nur said...

beza la.. dewasa skit.. tak budak2 sgt
ALL IN ONE

azrinrahim said...

ikhwan:

test for what

azrinrahim said...

nur;

betul tu tak budak2 .. hehe

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014