December 2, 2010

"Header Untuk Qila"

pagi-pagi dah xad mood loh .
disebabkan petang nati ada exam, ana sibuk kan diri buat header untuk qila pulak .
benggongkan ana ni .
orang ptotnya pegi belajar lagi-lagi hari ni nak exam tpi buat header untuk contest pulak .
ana sudah gile .
gile-gile budak sengal gitu .

ana ad terbaca kat satu BLOG ni mengenai buat header .
rasa macam nak join shaja walaupun ana tak reti sangat buat header .
nak tahu ana buat header untuk siapa ??
terjah gambar ni .

kenal kan ??
ana buat "header untuk qila" loh .

nak tengok tak header yang ana buat .
tapi simple sahaja loh, sape2 nak bg komen pun boleh .
dialu-alukan untuk ana perbaiki kelak .
 baiklah ana tunjuk kan header ye kepada kamu semua ya .
... jeng3x ...


inilah header yang ana buat .
hehe
apa macam owky tak ??

kalo korang semua nak join contest nie pon boleh jugak .
klik jer dekat link yang cantik bawah ni .

korang nak join juga ker ??
boleh sahaja dialu-alukan .
kalau nak tahu syaratnya boleh lah peg dekat link yang ana dah blink2 yer .
owkaylah sampai sini dulu ana berceloteh .
ana nak sambung baca kenegaraan yer .
wish me luck untuk exam .
salam ukhwah .

17 comments:

sembil9n said...

cantik3 :D

azrinrahim said...

sembil9n:

terima kasih loh..biasa2 shja .. dok xtahu nk buat ap loh..

Siti Wardah said...

lawa la ! buat utk saya boleh ? hahahahha

azrinrahim said...

siti wardah:

biasa-biasa shja loh..kalo kamu nak ..incya-allah boleh tolong kot..hehe

Fizzo said...

nak jugak.. nak jugak.. hehe.. ape2 pun cantek header tu.. harap2 menang contest tu...

azrinrahim said...

fizzo:

incya-Allah kalo ad rezeli loh..hehe nty ad masa ayie buat header untuk fizzo yer.. haha

mRa amira said...

cute nye ade pooh semua ^^
goodluck

azrinrahim said...

mRA amira:

thankx for wish.. i hope so..
incya-Allah..

Siti Wardah said...

hahaha . nak , nak , nak !

azrinrahim said...

siti wardah:

boleh sahaja ... kamu mahu yang gambo mcm maner loh.. hehe kalau ad masa nty ayie buatkan..

qilarazak said...

auww. thnks ye cik ana sudi joinn... walaupon ada exam tapi ada mase jugak buat header. terharu nii. :)

qilarazak said...

ana salah nama laahh. suda salah pikir laa. haha. azrin rahim ..

azrinrahim said...

qila razak:

terima kasih kerana terima juga..hehe memang guna perkataan ana dalam perbualan .. nama betul azrin rahim loh..hehe

Sunah Mohammad said...

gud luck ye~ ;) sama cam ana, qila tersalah fikir..hehehe

azrinrahim said...

sunah muhammad:

thankx yer..nice to meet you

mizz sue said...

Blog walking.i hope u like my site,wishing you all good,plz visit back.Thnx.hehe...

azrinrahim said...

mizz sue:

thankx for the support.. nice 2 meet you..i will visit you back

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014