December 23, 2010

memori terindah .. love you ..

assalamualaikum semua ..


alhamdulilah syukur masih diberikan nafas untuk melaksanakan taggungjwab sebagai seorang umat islam . sahabat semua sedang buat apa sekarang ini . sihat ka ? 


almaklumlah, anak-anak murid dah nak naik sekolah dan sesi persekolahan untuk 2011 akan bermula lagi seminggu sahaja lagi . aish, tak sabar pula nak pegi sekolah . hehe dan layan perangai diorang yang gila-gila macam aku nie . aha, rindu zaman tersebut .


ehhh, kejap tadi ayie peg layan FB jap . terjumpa pulak pics nie dekat pics adik-adik yang pernah attend kem mahasiswa bersama pengawas SMK seri jengka . rindu sama mereka . walaupun 3hari sahaja . banyak giler pengalaman . waktu pendaftaran tu diorang kena bahasakan kami nie dengan panggilan CIKGU . yelah sebab berada di UPSI kan . gelran CIKGU diberikan kepada semua incya-Allah kami graduan UPSI akan bergelar CIKGU . incya-Allah .


berbalik kepada tajuk . aku lebih suka bahasakan diri aku abg . peh tak nak kalah ayat sebab akukan muda lagi baru 19tahun . mcm tua sangt sahaja panggil CIKGU . haha so, diorang panggil aku "abg ayie" . bestlah juga dapat title tu . btw, aku uruskan 3 slot untuk mereka . ice breaking, kunang-kunang malam dan jelajah ilmu . nak tengok tak diorang nie macam mana ? jom saksikan gambar ?




actually mereka nie ramai . adalah dalam 40 orang . giler baik-baik aw mereka . best gilekan kalau dapat mengajar murid-murud macam nie . senang keje aku . haha


ayie, kalau nak senang tak payah nak jadi cikgu . hang pe balik rumah tanam anggur ? berat aw tugas guru nie .


kamu nie, kacau line lah , yelah memang berat tugas guru tu .tapi kat malaysia nie boleh tanam anggur ker ? hehe berbalik kepada cerita . jom layan gambar lagi nak ?


smart x tak ayie tanpa pkai spec ?

aish, macam maner aku tak rindu dekat diorang nie . baik sangt .

group kami aw . geng sepah . haha

kesian cik elis, tak nampak pulak . haha

dah tengok kan semua . terasa indah pula apabila diberikan tugas untuk melaksanakan aktiviti dan dapat melaksanakan dengan baik . alhamdulilah, aktiviti yang dijalankan berjalan lancar walaupon ad sikit cacat cela . incya-Allah dapat ditapis . huhuhu 

tengok mereka nie semua gila gambar . haha

inilah kami barisan pimpinan bitara .

kami lagi ..

last day dengan cikgu SMK seri jengka . giler best lh..

alhamdulilah, sudah sampai sini sahaja ayie bercoleteh nie . panjang lebar kot ayie cerita dengan gambar . korang boleh fahamkan situasinya mcm maner . best sangt . sayang diorang lh . hohoho

p/s: sakit gigi nie . apa ea ubatnya . terlampau sakit sangt dan nak taye ? saper nak join segmen ? kalo ad ayie buatlah .. incya-Allah .. huhu

17 comments:

immukmin said...

best!!!!!hak3!! tahniah ayie..

Suria. said...

rindu dorang jugak !!

azrinrahim said...

imukminin:

bestlah juga melyan mereka nie..heheh

azrinrahim said...

suria:

serious aku rindu sgt kt diorng nie.. kalo diorng bce, bestlah juga..huhuh

Misz Sephia said...

Sakit gigi, jumpelah dokte gigi :)

Salam perkenalan dari cikgu sephia :)

aqilah mohd ali said...

salam.. drop here , ngee ~
hehe . btol2 . saat yg pling besh 2. follow.. suke la bl0g ni simple .
slm prknln ,

azrinrahim said...

misz sephia:

erm, incya-Allah kalau tak okay jumpa dr gigi

azrinrahim said...

aqila mohd nor:

thankx follow.. terima kasih dtng

Nur Mudrikah said...

laaa..warga KHAR ke..baru ku tahu..

azrinrahim said...

nur mudrikah:

memang warga KHAR..hoho warga mana lagi..

GagaH@n cHenta said...

wah best nyer program :D

diana said...

sakit gigi??
cabut je..itu je ubat yang berkesan..

diana said...

sakit gigi??
cabut je..itu je ubat yang berkesan..

azrinrahim said...

gagahan chenta:

boleh lh tahan pogram tersebut..

azrinrahim said...

diana:

nanti adik cabut..

Suria. said...

ha, betol !
takde ke dorag2 yg de blog ?

azrinrahim said...

suria:

aku tak tahulah siapa yang ad blog tu.kang ak try taye2kan..hohoh

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014