December 7, 2010

cerita mengarut

okaylah, hari ni ana nak cerita tentang sahabat-sahabat ana .
siapalah sahabat ana yang beruntung ni ya .
mereka adalah sahabat ana yang berada di UPSI sekarang .
apalah mereka buat time cuti ni ya .
ada yang boleh balik runah, kena stay khar, jalan-jalan dengan kawan dan join baktisiswa .


ada certain sahabat ana pergi join KUPREX 2 .
kamu semua tahu tu apa itu KUPREX .??
ana pun just tahu sebab join REXCO KHAR .
banyak manfaat ana perolehi semasa berada di KOLEJ dan join aktiviti .
sebab dapat mengasah diri ana untuk menjadi bakal cikgu kelak .


ana join REXCO kebajikan dan kemasyarakatan ..
kenapa ana nk join kebajikan dan kemasyarakatan .??
ana pun tak tahulah tapi ana rasa diri ana sudah terbasa dengan anak-anak yatim dan orang-orang tua . ana suka pergi ziarah mereka . tak kira dimana mereka, incya-Allah kalau ana ada kelapangan, ana akan pergi .


oits, dah lari tajk ni . hehe
sahabat ana rashidi dan mariduan sekarang tengah join KUPREX dan dia bakal JMK KHAR semester 3 kelak . incya-Allah .
rahimi dan mustaqim sudah balik rumah masing-masing masa hari sabtu lepas bersama ana . mereka balik awal sebab nak rehat, lagipun mereka kena daftar awl kolej dan terlibat dengan silat dan ana difahamkan mereka cuti 2 minggu sahaja .
seterusnya, sopi, munqis, dan ipin sekarang busy dengan baktisiswa dekat pulau pangkor .
pulau pangkor tu ?? best kot, sayang ana tak dapat join sebab ada kekangan lain .
shah, khuldi, fadhlan, zamri aka faizul, rafiz, izzat dan steven pergi balik kampung halaman lah . bestnya mereka sebab dapat cuti lama . jeles nya ana dengan mereka . haha
seterusnya faez terlibat dengan kem PALAPES . mamat ni budak kuat AT14 lah katakan sebab tersenarai dalam PALAPES .. hehe


masing-masing ada agenda masing-masing termasuklah ana .
seronokkan jadi golongan minoriti dalam AT14 nie . hehe
selepas ni, kiteorang akan jumpa balik pada 2/01/2011 sebab bermula semester 2 .
buat sahbat ana semua . kita sahabat sampai bila-bila ya .
ukhwah fillah . semoga kita berjaya di dunia dan akhirat .
incya-Allah . 


jangan lupa juga tengok esult semester 1 ni pada 20/12/2010 .
ana difahamkan akan keluar pada tarikah tersebut .
incya-Allah, kita doa bersama ya .mudah-mudahan kita akan terus berjaya .
wish luck kat korang . maal salamah .



1 comment:

AdiE said...

Good Luck Ye utk result anda..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/ilmu-baru.html

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014