December 16, 2010

saya bukan gay !!

Assalamualaikum semua ..

malam-malam indahkan kalau dapat kumpul dengan family, dapat gurau senda, bercandah bersama abbie dan ummie disamping berbincang tentang masa hadapan daripada orang yang lebih tua dan berkongsi idea . mana tahu idea mereka lebih bernas dan boleh diguna pakai .

maaf semua buat sahabat coretan si cucu umie, hari nie ayie tak dapat nak hidangkan entry-entry untuk dikongsi disebabkan kemalasan yang terlampau dan alhamdulilah malam nie ad kesempatan untuk menaip . btw, nak say thankx kat sahabat baik ayie iaitu mariduan, yang benar, rashidi, shamim dan so on sebab tadi teman ayie bukan ramai-ramai . terubat sikit rindu dekat family nun jauh di selatan .

ummie dan abbie' maafkan abg long ye sebba tak dapat nak expand masa dengan kamu berdua sebab ad tugas yang mesti diselesaikan . cuma, ayie mohon abbie; dan ummi selalu doakan anakmu nie sentiasa baik, sihat, murah rezeki, tidak nakal dan sentiasa berada dalam lindungan Allah ya . incya-Allah . sayang kamu berdua .

okaylah , sebenarnya ayie nak cerita tentang somthing yang buat ayie terlampau geram sangat lh . adakah patut someone taye mcm nie dekat FB .


ayie dan tuttttt ..


tut : hola .
ayie: hai, assalamualaikum ..
tut: nak taye somthng boleh ? jangan marah ..
ayie: taye jelah . tak marah pun .
tut: awk nie gay ker ? t @ b?
ayie: (omg, aku dikatakan gay . tidak mungkin) sori tak minat lelaki . saye still tulen lh .
tut: nak jadi BF saye tak ?
ayie: tak fham ker ayie cakap apa , i not interested to boy only gurlz .
tut: sye tengok muka awk nie mcm gay jer .


dammm, adakah muka aku nie macam lelaki gay ? tidak mungkin begitu . ya Allah jauhkanlah aku daripada lembah kehinaanMu . aku tidak mahu dimurkai olehMu ya Allah . 


jom tengok pics nie . nak tanya pendapat korang . adakah aku gay ?



apa pendapat korang ..

wahai kaum adam, ingatlah bahwa ayie bukan gay . nabi tak mengaku umat ow . okaylah nie sahaja entry ayie untuk malam nie . tapi menang nak cari sahaja mamat tu . aishh, saye lelaki lah . lelaki muslim . salam ukhwah semua .

16 comments:

immukmin said...

sesungguhnya..kaum nabi lut..itu dihina dan di laknat oleh Allah..

peliharalah sahbat ku dari fitnah dunia ya Allah..

amin ya Rabb...

ayie...bersabar dengan fitnah dunia..

azrinrahim said...

immukminin:

terima kasih ya .. ayie takot sangt ah ... harap dapat tempuhi ujian nie dengan baiknya .. dan dijauhkan daripada segalanya ..

syAzAnA said...

ngok ngek itu orang. gay siot. sabar jelah wei. aku tngok dlu kau kt kmm, nmpak comel jek. hehe. wee~

yang benar said...

sape yg senget sgt 2??ade ke muke suci dikatekn gay??huhuhu

nur intan hazirah said...

semoga dikuatkan hati menumph cabaran yer,....

pekak kan telinga tetapkan hati :D

azrinrahim said...

syazana:

comel ..haha pelik jer ko nie ..incya-Allah boleh bersabar

azrinrahim said...

yang benar:

entah lh sper.. ak pon tak kenal mamat tu .. memang senget pon

azrinrahim said...

nur intan hazirah:

incya-Allah ayie bersabar menghadapi dugaan nie ..

wa kaljis said...

Zaman sekarang ni gay undetectable.. mcm kapal selam dalam lautan.. Eh ni off topic sket tak berkenaan dengan tuan tanah blog ni.. hehehe..

Gambar xde pun macam gay, tp rambut tu kot yg mamat tu suke hehehe..

deAnza-wAnda said...

hahaha....xde pon ciri2 gay boy

azrinrahim said...

wa kaljis:

yeker rambut nie .. mcm biasa jer kot ..hoho

azrinrahim said...

deanza-wanda:

enth lh..kenapa tah mamat tu .. tak tahulah ..

Muslimah Optimis said...

kelakar la akak baca entry ni... eheheh....

G : Gadis
A : Ayu
Y : Yang Dicari

Cakap kat dia macam tu lain kali.. heheh

azrinrahim said...

MO:

kak, boleh ker cakap camam tu ..hohoh enth mamat maner tah dah buang terbiat agaknya .

Muslimah Optimis said...

hehehe.. boleh..cakap je la.. saya memang GAY... Gadis Ayu Yang dicari.. heheh..

muka ayie ni mcm muka kawan akak je?? ayie tahun berapa??? gaya ayie ni mcm anak manja je??

okklah, dah azan...

jumpa lagi nanti di alam maya...

salam

azrinrahim said...

Mo;

akak kata ayie nie anak manje ..hoho sikit manja tu adalah ..hehetpi tak lebih2 pun ,biasa2 sahaja .. saper kawan akak yang muka sama tu . nak tengok siit .. hehe ayi students UPSI dan semester 1 coz pendidikan matematik .. kat sini pun dah azan .. nk trun dulu..waalaikumsalam

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014