December 13, 2010

follower 83 ..

Assalamualaikum semua ..

Macam tak percaya pula ayie, seorang blogger yang hebat follow ayie .

Aishhhhh, malunya ayie . abg nie seorang yang baiklah, walaupun dah ramai followers still ag ingt setiap orang yang follow abg . terima abg sebab nak follow ayie ..

Aishhh , macam dalam mimpi pula ayie nie ..

Korang tak caya ..??

Tengok dekat gambar bawah nie sape abg yang follow ayie tu ..


terima kasih daun keladi,
ada masa singgh lagi .

siap ayie bulatkan warna biru lagi ..
alhamdulilah sekarang blog ayie sudah boleh diterima orang walau sikit sahaja . semangat mahu meneruskan berblog kembali walaupun lepas maghrib tadi sudah putus asa untuk berblogging . 
salam ukhwah ..

6 comments:

Balqis Azhar said...

follower 82 ? hehehe ^__^
juz joke..

azrinrahim said...

bakqis azhar:

thankx jadi followers ayie..nice to meet you all...

Luffy said...

jeles2..haha..gurau je..
selamat berblogging k..

azrinrahim said...

luffy:

wat apa nak jeles..aishh, abg ben pon sudah follow kamu apa ..hehe

NOOR FATIN said...

abg ben mmg xsombong..huhu

azrinrahim said...

norr fatin:

betul tu ..xsombonk pon..nice person ..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014