December 21, 2010

jom kita berkenalan !


assalamualaikum semua ..


pagi-pagi macam nie bestkan kalau dapat peg jogging dengan sahabat-sahabat semua . dapat hirup udara segar bersama kawan-kawan disamping dapat turunkan berat badan walaupun memang dah underweight . hehe


okaylah, pagi nie ayie nak join segmen daripada blog catatan loqman hakim . sape-sape nak join pun boleh juga, just klik dekat banner tu sahaja . 


segmen apa ayie ?


segmen jom berkenalan !


syarat-syarat penyertaannya macam maner ayie ?


owh, syarat nak join segmen nie mudah sahaja, just klik dekat banner tu, akan terus membawa anda ke duni blog catatan loqman hakim . blog yang menganjurkan segmen nie . so, sekarang masanya untuk ayie jawab soalan .


1. apakah status anda ?
.:. pagi-pagi dah cerita pasal status . status ayie sekarang adalah single . kenapa single ? umo baru 19 years old, masih jauh perjalanan dan masih panjang untuk memikirkan pasal status nie . tapi kalau dah jodoh nak buat macam manakan . hehe (terima jelah kot)


2. ceritakan tentang diri anda ?
.:. nama mohd azrin dan selalu suh mber panggil ayie sahaja . senang sikit sahabat nak panggil nti . asal dari[ada johor but now kt tg malim, belajor dekat area tg malim . kira ayie study dekat UPSI course AT14-ismp matematik . cita-cita hendak bergelar cikgu, incya-Allah dan anak lelaki sulung daripada 6 orang adik beradik . giler lah, rindu say dekat kg halaman . haha


3. ceritakan tentang blog anda ?
.:. blog coretan kehidupan si cucu umie nie bersifat universal, ada kaitan dengan dunia ayie, perkongsian ilmu, dan tempat mengadu ayie ah . hehe


4. apa pandangan anda tentang dunia blog ?
.:. simple sahaja dan ringkas, dunia blog boleh meluahkan apa sahaja yang kita inginkan dan yang pentng tidak ad kaitan dengan isu-isu sensitif . boleh mengetahui pelbagai cerita manusia dan pengalaman mereka .


5. nasihat anda kepada rakan-rakan blogger yang baru nak buat ?
.:. ayie pun tak ada nasihat sebb baru lagi dalam bidang nie, hope just kita lakukan sesutu perkara itu dengan adanya matlamat yang hendak dicapai . incya-Allah .


6. keunikan pada blog anda ?
.:. blog coretan kehidupan si cucu umie nie biasa sahaja, yang penting incya-Allah segala idea mahupn entry yang diuntaikan dapat memberi manfaat kepada semua orang untuk dijadikan pedoman . incya-Allah .


7. sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog ?
.:. incya-Allah sampai ayie rasa tidak dapat nak menulis ag (poyo giler ayat), dan ingin merapatkan ukhwah dengan sahabat-sahabat semua disamping dapat bertukar idea . 


okay, ini sahajalah yang boleh aku untaikan . saper-saper nak join, boleh sahaja klik banner tu okay . jumpa dilain entry . btw, before tutup entry nie, nak tag dekat sahabat ayie . mereka adalah 


munqis
jeddah
susu
profrashidi

p/s: kepada yang ditag tu, silalah jawab ya .

28 comments:

Cikgu Moon said...

alamak...segannye...award n tag aritu pon xamek lagi...huhu...=.='''

azrinrahim said...

cikgu moon;

tak yah risau..okay2 sahaja bha..hehe buat sahaja ya entry nie

Mata Hati said...

ohh..kay, semoga bertemu lebih ramai kenalan baru lepas ni :)

wa kaljis said...

Ya betul.. tujuan kita buat blog ni adalah utk merapatkan silaturrahim, ukhwah sesama kita dan berkongsi pandangan serta ilmu kan.. :)

makcek bukan nenek said...

woaa mcam best je soalan .
cam nak join .
kehkeh

azrinrahim said...

mata hati:

incya-Allah

azrinrahim said...

makcek bukan nenek:

boleh sahaja mahu join..hehe

azrinrahim said...

wa kaljis:

saye sokong disitu..hehe

cik ainisha said...

salam ukhuwah cikgu :) jhor duk pontian ye..>??? tuh kmpung sye

azrinrahim said...

cik ainisha:

pontian area maner ?? hoo jejak kasih pulak ..

Suria. said...

ouh, single eh?
haha.
okey, meh aku plak kisah kn ttg diri aku.
:)
tenkiu.:)

Norhafiza said...

selamat bekenalan ye..kakNo ucapkan juga semoga berjaya bergelar GURU dan menjadi cikgu yang tabah tuk mendidik anak bangsa kita..amin..

shazika said...

ai..salam kenalan..

azrinrahim said...

norhafiza;

terima kasih kak no .. incya-Allah ayie berjaya mendidik anak bangsa kelak ..

azrinrahim said...

suria;

singgle loh..blom masa ad pasangn ag..

azrinrahim said...

shazika;

salam perkenalan juga ..

Syafiq Rosli said...

all da best

azrinrahim said...

syafiq rosli:

incya-Allah ..thankx...

:Cikgu Akim: said...

ngehehhehehe..seronok baca kisah ayie ni..sumer jawapan ayie tepat ...harap2 ayie teruskan perjuangan tanpa gentar dalam apa jua yg dilakukan!

salam perkenalan ayie!

diana said...

belajar rajin2 ye..

azrinrahim said...

cikgu akim:

bakal bergelar guru tu..hehe jawapan mesti tepat..nty ana murid taye..xkan nak kelentong pulak..hehe

azrinrahim said...

diana;

incya-Allah ayie belajar rajin2 kak..

geramgaram said...

blog yang simple &kemas..

azrinrahim said...

geramgram:

biasa2 shja..hehe

rabiatul said...

Keep on bl0gging. G0od Luck :)

azrinrahim said...

rabiatul;

thankx you..

suka cartoon said...

hai..nice blog..jejak ditinggalkan agar mudah untuk dijejaki..huhuhu..

Sery Suryani said...

salam kenal..
sggah tgh mlm nie cari shoutbox xjmpe la..
line x brape nk ok kowt..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014