December 3, 2010

bilik berserak ?

wow, hati melonjak girang sebab esok last paper untuk semester 1 .
dan semester 2 pula menanti pada 3/01/2011 .
cuti sebulan juga . hehe
bestnya tetapi menjadi duka sebab ana cuma diberi cuti seminggu sahaja untuk semester ni dan terlibat dengan aktiviti kolej iaitu KARIB .
nak tahu apa itu KARIB ?
nanti ana cerita dekat entry yang seterusnya .
sekarang ana nak cerita yang ana dok sibuk kemas rumah sebab nak check hari ahad nanti .
setakat nie sahaja barang-barang ana semua sudah 5 beg .
wow, banyak ya 5 beg kan ??
apa sahaja lah isi dalam beg itu ??
satu beg penuh dengan bukan semester 1 dan bakal dibawa pulang untuk disimpan dalam stor, 2 beg ag ana bwak balik juga dan penuh ana isi dengan barang-barang yang tidak digunakan . seterusnya, 2 beg ag ana tinggalkan dekat KHAR sebab beg tu penuh dengan baju dan barang-barang untuk semester 2 nti .
damm U, banyak yer barang ana bawak balik .
larat ker ana nak bawak balik semua barang tu ea .
ana dah lah kecik shja orang ye .
nak bawak 3 beg sekaligus .
haha, mesti orang gelakkan .
apalah ana ni .
adeh, tapi nak buat macam mana itu lah realitinya .
ana xsempat abis ag nak kemas sebab busy study untuk last paper .
last paper ana adalah wacana akademik bahasa melayu .
wow, ana belajar bahasa melayu walaupon basically mase matrikulasi ana xpernah sentuh buku bahasa melayu . haha
tapi nal buat macam mane kan, itu adalah subject U yang wajib lulus .
ana kne perform lah .
okaylah ana nak sambung kemas dahulu bilik dan rumah .
saper nak tolong ana ??
please2, ana keletihan .
haha . salam ukhwah semua .

2 comments:

inaISme said...

ayie kemas . . ckgu mst tnjuk contoh

azrinrahim said...

DR zarina:

nak kemas lah ni ..tapi nak mintk tolong orang tolong kemas ah..nak tolong kemas ker..hoho bolykan tolong kemaskan.. hohoh

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014