December 22, 2010

terkenang daku padaMU !!

assalamualaikum semua ..


petang-petang macam nie bestkan dapat duk tengok tv .
lama dah bebenor tak tengok tv nie .
tak tahulah cerita apa yang popular sekarang .
balik rumah pun jarang lagipun nak bermanje dengan ummie .


berbalik cakap pasal ummie .
adeh, rindu giler dekat ummie nie.
tadi pagi kol ummie jap macam biasa .
sajer-sajer kul ummie, kalau cakap dengan abbie memang jarang .
times perlu shja . hehe faham-faham sahaja lh .
sempatkah taye ummie gak, tengah buat apa ?
adik-adik sihat ker tak ?
macam maner dengan persiapan adik-adik nak masuk sekolah . dah ready ker diorang nie . (adeh, jadi abg misali lah pulak) .
memang kerja aku pun dulu time kat sekolah memengah untuk uruskan semua keperluan adi-adik aku sekolah . sekarang shja, ummie ambik balik tugas tu . btw, yang sekolah men sorang bakal menghadapi PMR 2011 . harap dia berubahlah jadi baik sikit rajin macam bng ayie nie (hahaha) dan gurlz baru darjah 3, so, tak takot sangat sebab aina nie dengar kata sikit daripada ammie adik aku no.3 . adik aku yang azwan lak kat sentul sekarang ambik sijil elektrikal . hope dia dapat selesaikan sijil dia dengan lancar .


berbalik dekat ummie aku tadi . aku cakap nak balik umah 2 weeks sampai 3/01/2011 . gembira gila tapi ak cakap tak pasti lagi nak balik tak . mesti ummie aku hampakan dengar jawapan tu . just ummie cakap . ad cuti tu balik lah rumah nie . takkan tak rinfu dekat ummie dan abbie . terharu aku dibuatnya . btw, lagu dekat bawah nie khas untuk ummie ayie . ustazah sarina tegoh . love you so much ummie . salam cium kasih daripada anakmu yang diperantauan . (tg malim jer kot) .


p/s: untuk ummie jangan lupa mcm biasa . anakMu kekurangan ongkos . hehe

12 comments:

Zara Affendi said...

entry nak bodek umie yer.. hahah.. gaya ayie ngan adik2 ingatkan sy ngan some1. hmm.. :)

azrinrahim said...

zara affendi:

hehe..biasalah nak manje ngn ummie sambil bodek sikit..heheh zara teringt dekat saper ? hermmmm

Zara Affendi said...

hehe. adela some1 tuh. rpt sgt. tp dye dh xde dah kat dunia ni. t'ingat dye mmg abg yang sgt baik ngan adik2 dye. :)

azrinrahim said...

zara affendi:

sowi aw, taye yang bukan-bukan pulak.. al-fatihah buat dia..incya-Allah dia tenang disana .. hehe ayiekan abng yg mishali..hahaha poyo jer ayat .. padahal, diorng selalu kena buli..

diana said...

huhu...
kalau tengah ada duit tak de la entry bodek ni ye??
hahhah

Zara Affendi said...

xpe. cuma teringat jek ngan arwah. :) tq doakan arwah.. :) hoho. bguslah tu kalo mithali. buli2 manje takper r. haha.

azrinrahim said...

diana:

mana ad akak nie..pandai-pandai shaja akak nie..hehe mybe xad kot entry nie kalau ad wet..hehe btw, still ingt kat ummie aw n abbie ..

azrinrahim said...

zara affendi:

buli manje ker ? ngeh3x, manje lh sgt.. tak tahu ah ngn diorng sekrng sejak ayie tak ad kt umah..makin naik lemak jer..hohoh

immukmin said...

sayu je kan ayie,..heheeh...btw..lagi jauh..lagi kita syg..lagi kite rindu .hohohoh

Nuruasmat said...

ayie...
ank soleh ni
tp yg P/S tu semacm je ^_^

azrinrahim said...

immukminin:

betul2..lagi jauh lagi kita rindu ..tak tahulah kalo masa lepas SPM dan matrikulasi ayie jadi fly, mcm maner perassan mereka yang tak boleh jumpa ayie nie,,susah gk nk jmpe..hehe Alhamdulilah, Allah masa beri ayie peluang untuk berada disini ..

azrinrahim said...

nuruasmat;

jangan cakap macam tu . malu ai. p/s tu abaikan sahaja ..hehe

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014