December 23, 2010

i hate U !!

assalamualaikum semua ..


oits, jangan terkesima dengan tajuk tu . sajer jer nak tremark korang semua . btw, sebenarnya baru bali daripada potong rambut nie, disebbkan oleh rambut yang terlalu panjang . huhu tapi sedih juga sebb tengok rambut jatuh berguguran . ngeh3x . 


selain daripda itu, aku kelakar juga sebb rambut aku lain daripada yang lain . terima kasih dekat india tu sebb dah berjaya mengubah rambut aku nie . haha sayang dekat rambut yang lama . hehe so, sekrang nak buat apa ?


join segmen abg ben ?


dah terlambat pun sebb peg pekan gunting rambut tadi . lagipun tengok kat dashboard dah ad 5orang yang anta jwapan, semua sama sahaja 5lima jawapan tersebut . good luck yer untuk sahabat yang join segmen tu . berusahalah yer, grenty korang berjaya . incya-Allah . okay, petang nie nak melalut apa ea ?
cakap yang aku hate kedai gunting rambut tu dah sebb mahal gak ah, kat pontian baru rm5 sahaja gunting rambut, kat sini rm6-rm7 . hah !! seperti tidak alu dugakan, hehe



baiklah, sebelum terlambat nak say congatulations dekat sepupu yang ambik result PMR hari nie . ko memang gempak ah . nak tengok gambar dia ker, jap ea cari dekat FB . hehe




smartkan budak sorang nie . haha faiz2 . maaf yer gambar kamu aku ambik sebagai cover . huahau kepada junior-junior SMKTK yang dapat straight A's tu taniah yer . tk ada apa nak bagi kat korang sebb tak jadi cikgu lagi . haha 


satu sahaja nasihat aku, kepada sesiapa yang perform tu, teruskan kecemerlangan kamu dan jangan berbangga dengan yang kamu perolehi tetapi bersyukurlah . kamu semua kena ucap terima kasih kepada cikgu, sebb dia guru yang memberikan ilmu kamu berjaya kini dan kepada yang kurang berjaya tu, jangan pernah berputus asa, teruskan usaha kamu untuk menjadi yang lebih baik . setiap kejadian itu pasti ada hikmahnya . 


okaylah cukup aku membebel untuk hari nie . jumpa dilain masa dengan lain cerita . sayang korang semua . muah3x .. salam ukhwah ..

7 comments:

diana said...

tahniah untuk sepupu kamu..
adik akak dapat b banyak betul..
A satu pun tak de..D satu..
tu je..boleh agak kan keputusan nye cemana..akak ingt nak buat entry pasal tu tapi dia pesan awal2 dah jangan bbagitau kat blog.sebab tak mau kawan2 tau..
tau pun malu.belajar main2!!

diana said...

eh!lagi satu..
kat pulau pinang poyong rambut untuk lelaki biasanya 10ringgit tau..

azrinrahim said...

diana:

kak, tak per..buat pengajaran untuk dia sepuya belajor sungguh-sungguh dan jangn main2..hehe incya-Allah dia akan perform masa SPM nty.. mahalnya kt penang..hehe

SyahmiFikri said...

wahh.. hebat la sepupu anda..

miahahha~!!

azrinrahim said...

syahmfikri:

boleh tahan lh.. teror sabject math, sains dan bi..

Zara Affendi said...

hoho.. tahniah3... rasa ucap tahniah kat ayie ler pulak. ngahha!

azrinrahim said...

zara affendi:

memang tahniah tu untuk ayiekan..haha guaw shja ..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014