December 12, 2010

oat crunch pilihan hati ..

assalamualaikum semua

Malam nie tak nak cerita apa-apa .

Just nak relaxkan minda dengan sahabat-sahabat sekalian .

Tadi petang lepas siap-siap mandi dan dpat sesaikan solat maghrib dan isyak secara berjemaah dekat surau . rasa bersyukur sangat sebab masih dipanjangkan umur .

Lepas siap sahaja solat isyak lepak bilik dan tukar baju semua baru peg makan-makan dengan budak kuprex . segan juga ana peg makan dengan diorang sebabnya ana bukan budak kuprex lah . terasing gitu jadinya . huhu mengadu nasiblah pulak nampaknya .

Nak tahu ana makan apa ?

hari ni macam biasalah malam makan nasi goreng biasa rm3.00 . nak buat macam mana, itu jelah nasi yang paling murah . save bajet gitu kata orang . haha semalam dah makan nasi putih, telur dadah n sup kosong kne rm 2.00 . Murah lah sikit . hehe hari ni upgrade sikit .

Apa yang aku mengarut ni, cerita pasal makan pulak .

Sebenarnya tengah fikiq macam mana nak siapkan banner sahabat ayie ni . adeh, banner yang ayie buat first to dia tak sebab gambo sorang-sorang . dia segan nak letak dekat bog dia . skang tengah proses nak buat banner baru ubtuksahabat ana, gambar dah ada . tinggal buka adobe photoshop dan buat . haha selalunya ana ambik masa 1jam kalu header mcm blog ana . kalo gambar sahaja dalam 30minit loh .
.
.
.
.
Merepek lah ayie ni . hehe sebenarnya aku nak cakap aku beli oat crunch .
Saper minat oat crunch ?

Sila angkat kaki kiri dan kaki kanan sekarang . haha

Apa jadi kalo dua-dua terangkat, grenty terduduk terus . haha sedap kan makan oat crunch . jomlah teman ayie makan oat crunch . sedap loh . stu pack harganya rm 8.30 , beratnya 500gram dan siap dapat beg free tu .

Jom terjah gamba ana makan oat crunch dengan rakusnya . haha

 poyo jerkan muka

 i like that 

 makan lagi ..

 haha .tak bis ker makan


oat crunch
semua orang suka nya .

saper nak ?
adeh sakit pulak gigi ayie makan oat crunch nie .
tapi sangt sedap loh ..
i like that .

okaylah sampai sini ayie mengarut .
jumpa dilain entry dengan lain cerita .. 
hehe ..

11 comments:

-itu gadis- said...

pas nie munchy`s bley pgil jd model ;p

azrinrahim said...

to itu gadis:

untung sangt kalo munchy's nk panggil jadi model ..kalo jadi kenyataan belanje itu gadis ah..heheh

putera impian said...

MOTIFF???????

azrinrahim said...

putera impian:

xad motif .. cuma gembira dapat makan ..haha

Mata Hati said...

ku pun suka makan oar crunch ni setiap pagi. mengenyangkan perut sampai tengah hari

DanieL AdiE said...

mmg akn makan nie kalo nak diet..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/tershopping-la.html

azrinrahim said...

mata hati:

memang betol pon..oat crunch memang sedap sgt.. i like that

azrinrahim said...

sir:

buat ap nak diet ..hehe terima jelah berat sekarang .. tpy sebenarnya memang ayie dah underweight pon..hehe

Muslimah Optimis said...

boleh jadi pelakon iklan ayie ni....

heheh...

jom pi baca h dan cucunya di laman MO..

tq

azrinrahim said...

muslimah optimis:

terima kasih ..incya-Allah jadi pelakon iklan ayie belanje makan ..heheh .. okay2 jap lg ayie g blog kamu ..

NoR RaShiDi b RaSuL said...

lommm ting tong...oat crunch yg kita pegi bli same2 tu kan????hahaha

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014