December 15, 2010

boleh jadi model ??

assalamualaikum semua ..

hari nie aku memang tak ad mood nak berblogwalking ke blog-blog lain just update entry sahaja .. sori yer sahabat semua, incya-Allah nati malam saye meround blog kamu semua . kali ni nak cerita pasal diri ayie jer ..

penat nie posing semalam . adeh, before gerak peg hotel istana, dekat rumah tu sempat bergaya, lagak macam pelakon, artis @ modelling .

cakap-cakap pasal mdelling niekan, kalo ayie nak join boleh tak . ngeh3x . apa ea hukum join modelling tu, saper2 yang bijak pandai sila bagi pendapat kamu semua . saye ingin tahu dan belajar sebab cetek lagi ilmu nie .

nak update pasal peg hotel istana pun malas, tapi update pasal gambo nie rajin pulak, jom kita sama-sama layan pics nie .


okay tak jadi model ??




okaylah nie ..



post baik punnya


saper model ? layak tak aku nie ?
haha


bajet jer mamat nie


tembannya muka .. ciutlah ..haah


muka blurs ..


goyang pulak gambo nie



kelakarnya . 1,2,3 kamu memang comel


second last posing


lastly memag posing abislah .

excited nie nak cerita kt korang pasal ayie tukar gambo kt FB .
antara ayie dan sik nur kasih .

cik nur kasih: assalmualaikum .. kamu ..
                     hahaha

ayie: kenapa ??
        hensem ker gambo baharu ?

cik nur kasih: hensem tak xad makna yer ??

ayie: jealous cakaplah . dah memang orang star nak buat mcm maner .

.....ada ag part tapi pendekken kepada dialog bawah nie

ayie: kalau ayie nak jadi model boleh tak ?? hahaha

cik nur kasih: tak boleh ..

ayie: kenapa ??

................................. tettttt tettttttt tetttttt

sampai sini sahaja perbualan ayie, tak boleh lebih-lebih ya . nanti ad gosip timbul lagi . sahabat sahaja ya kami . btw, korang layak tak jadi model ?? wakaka, nak tahu reaksi korang pulak, segala komen di alu, alukan . salam ukhwah, tapi sebelum tu nak tunjuk gambar nie untk entry yang seterusnya .


ayie, kamu ambik gamba dengan sapa nie ? yang tengah tu adalah tengku isteri kepada YB DATO' HISHAMUDIN . smart tak dapat ambik gambo dengan tengku . sangat teruja masa tu .

okaylah, sampai sahaja entry ayie . kita nantikan entry dengan DATO; pulak ya ...

6 comments:

nur intan hazirah said...

huhuhuhu terpaksa highlightkan semua perkataan sbb xnmpk.......warna background n perkataan mcm sama...
paper pun cumel istri dato tue...

p/s:mals komen sal gambo anda hahahaha :P

azrinrahim said...

nur intan hazirah:

thankx comment gmbo ayie yang menang ciut.. haha menag comel pon isteri dato' sangt comel dan peramah

NoR RaShiDi b RaSuL said...

azrin lommmm ting tong...hahahahaha

azrinrahim said...

sidi: jangan jeles ea .. haha comel nak buat macam maner ?? haha

immukmin said...

bagi immukmi..selagi..ada pekerjaan yang lebih manfaat dan mentarbiah kan kita untuk mendekatkan diri kepada Allah..itu yang terbaik..

mengenai..gambar..hohhoh...hensam dah tuh..

manusia adalah sebaik2 kejadian.. comel,hensem,cantik..

tapi Allah tak lihat semua itu..Allah melihat keimanan dan ketaqwaan sesorang itu...insyAllah..lilahhitaal.

azrinrahim said...

immukminin:

terima kasih untuk kata-kata kamu .. kata-kata sentiasa membuat ayie ingt tntg erti sebenar kejadiann manusia didunia nie

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014