December 13, 2010

header untuk PROF ..

Assalamualaikum semua ..

Dalam menyulusuri indah nian di waktu ni .

Tetiba sahaja azan berkemundang ..

Ayie tinggal kejap 10 minit untuk menjalankan ibadat sebagai seorang muslim ..

Jom solat zuhur sama-sama .

.
.
.
.

10 minit pun berlalu . sekaranglah ayie baru berkesempatan nak update blog . aish, terima kasih kepada semua yang sudi follow ayie, terharu di buatnya , ngehngeh .

 (alamak, nk mengadu nasib lah plak)

Bukan nak update apa pun, just nak cerita pasal header yang aku buatkan untuk sahabat baik aku nie . tpy simple sahajalah aku buat dalam masa 20minit dah siap (berlagak lah pulak) . tak bagi sentuhan apa-apa pun dekat header nie sebab enth lah . tak ada mood . ngehngeh . sowi prof, ayie buat simple sahaja header kamu . nak tengok gamabr apa yang ayie guna dan macam mane hasil akhir header yer . saksikan gambar-gambar nie .

hehe .

garuda eagle ker ?

mana muka aku .?
aku tak ad, sebab ad aktiviti lain .

ayie guna 3gambar sahaja sebab xnak nampak serabut . aish .. nak tengok tak hasil akhir selepas digabungkan . jeng3x .
.
.
.
.
jom kita terjah sekarang ..


inilah hasil akhir header tersebut .

simple sahaaj ayie buat nie ..
clik . click .clik ...
alamak, henset dah berbunyi lah, okaylah nak kne peg pejabat teman prof talipon pelanggan taye jadi datng tak untuk buat pameran .
sekian entry daripada ayie . maal salamah .
jumpa di lain entry .

4 comments:

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

Sharing is caring!,
Kalau best..sebar pada kawan kawan ya!

NoR RaShiDi b RaSuL said...

lwk la hg azrin...pasai pa hg crita...hahaah

azrinrahim said...

mekdonel:

nati pergi jenguk ya ..

azrinrahim said...

sidi:

haha, tengok entry terbaru lah ..ad cerita lagi gempak ..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014